torstai 11. joulukuuta 2008

Hiusidolini

Ei siitä vaan pääse mihinkään, että Jessica Simpsonin hiukset näyttävät aina yhtä hyviltä! Joka kerta kun tekee mieli leikata polkkatukka, katselen Jessican kuvia ja päätän sinnikkäästi jatkaa kasvattamista. Ja ei, ihailuani ei yhtään lievitä fakta siitä, että Jessican tukka ei ole aito...Pidennykseksikin se näyttää ihanan kiiltävältä ja terveeltä. Ja alla olevista hiuskuvista tuo viimeinen on ylivoimainen suosikkini.
Omat hiukseni ovat solisluiden alapuolelle ja aika hyväkuntoiset. Mitään vinkkejä, miten nämä saisi kasvamaan nopeammin? Nyt kun olen syönyt Multitabs raskaus- vitamiineja niin ne ovat vahvistaneet hurjasti kynsiä, ehkä hiuksetkin ovat niiden ansiosta vähän nopeuttaneet kasvuaan.

http://img.timeinc.net


blog.singersroom.com

people.com
askmen.com

Ja Suri Cruise se vain söpönee söpönemistään.

people.com

16 kommenttia:

Rubio kirjoitti...

Voi, lisää tuskaa..viime päivinä on tullut jo useamman kerran harmiteltua, että pätkäisin omat hiukseni varsin radikaalisti kesällä. (:

sahrami :D kirjoitti...

Kasvamaan hiukset saa nopeammin pesemällä ne hunajalla yks hunajan viljelijä tuttu kerto kokemuksella. Kannattaa kokeilla ((:

winda kirjoitti...

Raskausaikana mun tukka kasvo huimaa vauhtia, mutta nyt kun toi otukka on syntynyt mun hiukset lähtee kaikki irti, joka paikka on täynnä mun tukkaa :)Raskaushormonella oli kyllä varmasti osansa, mutta epäilen että ne kaikki vitamiinit oli se mikä sai hiukset kasvamaan. Eli kannattaa varmaan synnytyksen jälkeenkin vielä popsia niitä vitskuja :)

Tia B kirjoitti...

Vitammini B complex on auttanu mun tukkaa pysyyn paassa! Tsekkaa etta tohtorisi antaa luvan ottaa kun odotat ja imetat. Ja muita auttavia (mutta ei itse kokeiltuja) on horsetail ja silica (en tieda mita ne on suomeks...)

Satsu kirjoitti...

Hiusidolit on masentavia, eritoten J. Simpson...

Anonyymi kirjoitti...

Musta jopa nuo lyhyemmät hiukset ovat nätimmät kuin pitkät :) Harmi vaan että kun leikkaan oman kadun saman tien -.-

lotta kirjoitti...

Noh muistetaan toki että Jessican hiukset eivät yhdessäkään kuvassa ole ns. luonnontilassa vaan ovat vaatineet varmaan tuntien kihartamista ja asettelemista..ja vielä ammattilaisten toimesta :)

miukku kirjoitti...

Itse luotan k-pak nimiseen rakennekorjaavaan tuotteeseen, joka nimensämukaisesti rakennekorjaa hiusta, Nyt olen ollut leikkaamatta hiuksiani 11 kuukauteen, eikä kaksihaaraisia näy! Suosittelen, vaikka tiedän että se on kallista! Nykyisin taitaa kuulua Tigille, aikasemmin Joicolle...

NeitiGerbera kirjoitti...

Olen kuullut monen saaneen avun hiusten ja kynsien kasvuun biotiini-valmisteista. Paras hinta/laatu -suhde on eläinvalmisteilla (esim. Biorion), jotka käsittääkseni ovat samaa tavaraa kuin ihmisten vastaavat valmisteet, vain vahvempia ja halvempia. Tietysti raskaana olevan kannattaa tarkistaa tuotteen sopivuus lääkäriltään ennen käytön aloittamista. :)

Trikoo kirjoitti...

Voih. Äidillä ja tyttärellä on molemmilla hopeiset kenkulit! Ih!

Jessican tukka on kyllä ihan mieletön. Itselleni kelpaisi hyvinkin tuollainen olkamittainen isokihara. Mutta miten hitossa noita aaltoilevia isoja kiharoita tehdään?!

Matroskin kirjoitti...

Hunajaa tukkaan, apuaaa, miten se lähtee pois?? Suosittelisin sinulle päähierontaa. Sopii odottajalle, rentouttaa ja elvyttää päänahan verenkiertoa, joka vaikuttanee myös hiuksiin. Jessican tukasta en kyllä tykkää yhtään, latvat näyttävät barbin tukalta! Siis muoviselta. Ihailen naisia, joilla hyvin lyhyeksi keritty tukka näyttää naiselliselta.

Anonyymi kirjoitti...

Jessica näyttää tossa tokassa kuvassa ihanalta!
Jos omaisin tommoset täydellisen kauniit kasvot, niin pätkäisisin polkan välittömästi.
Mulla on yli olkapään pitkät vaaleat hiukset, kauniiksi kehutut, mutta välillä kaipaisin vaihtelua.
Baby face-kasvoihin vaan ei bobipituinen oikein istu.

Trikoolle tiedoksi, että tommoset kiharat saa vaikkapa Baby Blissin jumbopiippareilla tai sitten leveillä suoristusraudoilla.

terkuin Laura

Rhia kirjoitti...

Oi miten söpöä että äidillä tyttärellä on samanväriset kengät (siis Suri ja äitinsä) =)

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Linkistä näet päänhierontalaitteen, joita saa myös kampaajilta (maksoi 10eur).
Tuttavani käytti sitä itselleen ja hänen kampaaja oli ihmetellyt miten hiukset oli kasvaneet niin nopeasti.

http://www.therapy.fi/

Sirpa

Caella kirjoitti...

mmm, minäkin niin ihastuin noihin Simpsonin hiuksiin (viimeinen kuva) !! Haluaisin itsellenikin tuollaisen sivuotsiksen. Voisin harkita sitä seuraavalla kampaamoreissullani :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei!Tuli heti mieleeni blogi kirjoituksesi Jessican hiuksista kun luin tammikuu2009 jenkki Marie Clairea jossa oli juttu Jessica Simpsonista...hanen ystavansa Ken Paves kertoo seuraavaa: She only washes her hair about TWO to THREE times a month. I told Jess a long time ago that you should only wash your hair a few times a week ,and in between,rinse it and condition it. And her hair looks fantastic all the time.
Tulipas kovasti tekstia,mutta nyt on Jessicanki hius salaisuus paljastettu ,)