sunnuntai 7. joulukuuta 2008

Eilisen lempparit

Oli kyllä valtava määrä upeita kokonaisuuksia! Tässä nyt päällimmäisenä mieleen jääneet.

Minna Kaupin kokonaisuus oli täydellinen...


Anneli Laine-Näätäsen printtikuosi oli juuri sopivan herkkä/räväkkä.


Tätähän monet taisivat eilen odottaa aika paljon, eipä minulla olisi tähän Sirkka Mertalan kokonaisuuteen mitään lisättävää tai pois jätettävää:)


Karpelasta ollaa yhtä sun toista mieltä, mutta ei tällaista glamouria usein näe. Mielestäni puvun väri on KÄSITTÄMÄTTÖMÄN upea ja korvikset huikeat!

kuvat iltasanomat.fi
kuva yle.fi/linnanjuhlat
En nyt rupea laittamaan kuvia niistä puvuista, jotka eivät olleet mieleeni, mutta oli siellä muutama täysin omista makumieltymyksistäni poikkeava kokonaisuus. Laura Voutilaisen puku edusti tätä linjaa. Satu Taiveahon kampaus pilasi täysin kokonaisuuden, hiukset kiinni olisi ollut parempi vaihtoehto. Leena Harkimo oli kuin oopperan kummitus. Valokuvaaja Elina Brotherus juhli 70-luvun yömekossa. Marja Tiuran mekko näytti liikaa jätesäkiltä.

Niin, hyvä se on ruudun takaa arvostella;)
Mutta keiden puvuista te piditte/ette pitäneet?

24 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minna Kauppi oli mielestäni todella upea. Hän on niin kaunis ja puku sekä kampaus olivat lähes täydelliset. Loppuun asti viimeistelty olemus.

En aina ihan ymmärrä, miksi hiukset pitää jättää auki noinkin juhlavassa tilaisuudessa. Joillain hiukset roikkuvat niin kuin olisivat jättäneet ne suoraan suihkun jälkeen..

Mertala ja Karpela olivat myös upeita.

T. Anu

Marge kirjoitti...

Minna Kaupin kokonaisuus oli todella upea! Kampauskin sopi asuun täydellisesti. Ihana.

Tykkäsin myös Anna Abreun keltaisesta asusta, jossa oli musta pitsi koristamassa keskivartaloa.

Poupoupidou kirjoitti...

Minna Kauppi oli mielestäni illan kuningatar:) Aivan täydellinen puku ja kampaus. Karpela oli myös onnistunut hyvin ja Mertala oli ihanan hillitty ja tyylikäs. Anna Abreun tyyli ei oikein iskenyt.

Oli tosi monia kauniita vaaleita pukuja, esimerkiksi Eija-Riitta Korholalla oli tosi kaunis. Ehdottomasti tänä vuonna vaaleat värit olivat parhaita!

Paula kirjoitti...

Minulla on täysin samat suosikkipuvut/kokonaisuudet: Mertala, Kauppi ja Karpela.
En ole yllättynyt, että nämä pääsivät finaalikolmikkooni.

Janina Anderssonilla oli kiva nuttura. Itselläni on ollut täysin samanlainen, tosin se oli v. 1997.

Muutama näytti tulleen tukka auki suoraan sängystä, ei edes kampaa ollut nähnyt. Eräs diplomaattinainen näytti tulleen suoraan toimistolta töistä, arkinen jakkupuku päällään ja kasaripermanentti.

Terhi kirjoitti...

Minna Kauppia kävin juuri äänestämässä illan kuningattareksi Ilta-Sanomien sivuilla ja sitten tulin katsomaan, että kenestäköhöhän se Ellen eniten piti ;)

Anna Abreun puku oli mielestäni myös ihanan pirtsakka ja hänelle sopiva, mutta se iholle "piiretty" kaulakorukoruhässäkkä riiteli aika pahasti mustan pitsin kanssa.

Laura kirjoitti...

Mä en tykännyt tosta Tanja Karpelan asusta, puku oli kaunis mutta väri ei ja mielestäni ne korvikset oli liian isot.
Itse en kaikkia nähnyt kun nukahdin välillä mutta Minna Kauppi oli upea ja tykkäsin myös Anna Abreun puvusta, sopivan nuorekas mutta juhlava.
Monet näytti jättäneen hiukset kokonaan ilman huomiota mikä pilasi kokonaisuuden.

I May Say kirjoitti...

minna kauppi oli ehdottomasti paras

Anonyymi kirjoitti...

Abreun pukuhan oli loppujen lopuksi vain keltainen lakana. ;) Anteeksi, mutta pukuna hirmu yksinkertainen ja hiukan halvan näköinen. Keltaisen värin räväkkyys pelastaa paljon. Tyttöhän on söpö kuin mikä ja siksi esiintyi edukseen, mutta miksikään pukukuningattareksi ei minun mielestäni yllä.

Kyllä Kaupin kokonaisuus oli kauneimpia. Siinäkin tosin oli se ongelma, että kun näitä värikkäitä barokkipukuja (kauniisti sanottuna, oikeammin ehkä kermakakkuja) on ympärillä, jäi Kauppi hieman erottumatta. Mertala fiksusti varman päälle; ei ärsytä, mutta ei puku ole kovin kummoinen loppujen lopuksi.

Harmittaa, kun Sumuvuoresta ei löydy kuvaa mistään. Hänellä oli onnistunut vanhan puvun uudistus. Mielestäni oli aika paljonkin yksinkertaisen tyylikkäitä mustia pukuja.

tipitii kirjoitti...

Omalla listallani olivat nuo kaunottaret sekä muutama muukin juhlija. Onnistuneita kokonaisuuksia oli paljon, mutta myös niitä epäonnistujia mahtui joukoon. Yhtäkään sellaista "yliöveri" pukua ei kuitenkaan juhlissa nähty, sellaisia oli paljonkin joskus menneinä vuosina.

Krista kirjoitti...

Karpelan asukokonaisuutta rakastin itsekin. :-)

Anonyymi kirjoitti...

Anna Abreun puku ei oikein miellyttänyt, koska siitä tuli liikaa mieleen Jaana Pelkosen keltainen puku + mustat hiukset-yhdistelmä...

Upein oli Minna Kauppi ja monet tuntemattomiksi jääneet ohi vilahtaneet yksinkertaisen tyylikkäät pukeutujat.

Elisa kirjoitti...

Kauppia täälläkin kannatetaan. Muutaman lehtijutun olen k.o. naisesta lukenut, jossa hän näytti myös kauniilta, mutta pienen metsänkeijun tavalla. Juhlissa hänessä ei kuitenkaan ollut mitään metsäistä, vaan nainen oli täyttä upeutta kampauksesta koruun ja pukuun asti. Tositositosikaunis kokonaisuus!

Anonyymi kirjoitti...

Tanja Karpelan puku oli aivan ihana, ja miten elegantti ja tyylikäs voikaan nainen olla! Hän jos kuka osaa noin upeaa pukua kantaa hienosti.

Anna Abreun puku, jota kovasti odotin, oli aivan järkyttävä. Räikeänkeltainen, johon isketty pala mustaa pitsiä, hyi :>

Muutama kaunis vintagepuku miellytti myös kovasti silmääni, harmi vaan kun en muista ketä niitä käytti :D

wikke kirjoitti...

Itse pidin ihan mielettömästi tuosta Tanja Karpelan puvusta :) Kaikki oli kohdallaan.

Anonyymi kirjoitti...

Niin samat suosikit ja inhokit myös!
Karpelan lookista en ole ihan varma, tykkäsinkö vai en. Tavallaan joo, mutta joku tökkäs.

Löysin vasta hiljan blogisi ja sulla on kyllä tosi kiva tyyli. Tykkään samoista jutuista, mutta en valitettavasti ole ihan yhtä hoikka kuin sinä, joten jotkut asut eivät näyttäisi päälläni niin kivoilta.

terkuin Laura

ps. kirjoittelen lasten tyylijutuista omaa blogia kolmen muun äidin kanssa vauvan saitilla

Tuatara kirjoitti...

Joitain upeita ilmestyksiä oli juhlissa, illan kuningatar oli mielestäni Minna Kauppi. Kaikille vaalea puku ei sovi, mutta hänen yllään puku oli loistava.

Massaa löytyi paljon.

Ja myös niitä todella järkkyjä. Eniten me sohvalla ystävien kanssa kammoksuimme miesten pukeutumista, istumattomia asuja ja kravatteja frakkijuhlassa.

Tosin hyvähän se kotisohvalta on arvosella. Paniikki iskisi jos joskus kutsu omalle kohdalle osuisi.

Anonyymi kirjoitti...

Ihmettelen Anna Abreun puvun saamia kehuja. Kaunishan tuo muuten oli (ja kaunis on tyttökin), mutta se mustan ja valkoisen pitsin yhdistelmä oli jotenkin häiritsevä, olis näyttänyt paljon paremmalta jos olkapäälläkin olisi ollut mustaa pitsiä.

Karpelan puku on tosiaan täydellinen, todella kaunis väri ja malli.

khr kirjoitti...

Laine-Näätäsen puvun printti toi minulle liikaa mieleen hellemekon, muista olen vallan samaa mieltä. Harmitti Johanna Rusanen-Kartanon puku, ensimmäisessä näkemässäni pikkukuvassa se oli kaunis ja rohkea mutta helma ja hihat sitten olivatkin hirveät. Tumppi Varosen puolison (en tähän hätään löytänyt nimeä) rock-henkisessä puvussa oli myös jotakin.

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi, Anna Abreun olkapäällä oli body paint -kuvio "koruna", ei pitsiä... Sinänsä olen samoilla linjoilla kanssasi, että se olisi voinut olla eri värinen.

Hippiäinen

vali kirjoitti...

juhlat olivat tänä vuonna siitä merkilliset, että yksikään puku ei mielestäni ollut ihan kamala. toki oli monia, joita en itse päälleni laittanut, mutta kantajalleen ne sopivat silti.

suosikkipuvuistani teitkin jo listan postaukseesi. allekirjoitan valintasi ihan täysin :)

Anonyymi kirjoitti...

Minna Kauppi oli todellakin kerrassaan upea! Tykkäsin myös tosta Anneli Laine-Näätäsen puvusta, samoin Satu Taiveahon tyylistä. Toi Karpelan puku ei napannut yhtään.

Tiina kirjoitti...

Minna Kaupin asu oli uskomattoman kaunis.

Honey kirjoitti...

Mun blogissa on kuva omasta suosikista, valitettavasti en tiedä naisen nimeä.

Anonyymi kirjoitti...

Täytyy myöntää, mutta itse en kannatta Kaupin pukua lainkaan. Siinä oli ihan liikaa kaikkea, liikaa helmoja, liikaa yläosaa, liikaa röyhelöitä... eijei. Eikä se värinsäkään puolesta minusta sopinut kaupille, se ikään kuin imi hänestä värit.

Abreaun puvusta pidin, sen sijaan tekomustista hiuksista ja solariumrusketuksesta en. Kyllä, Abreaun puku oli yksinkertainen, mutta entä sitten? Itse en pitänyt Kaupin puvusta juuri siksi, että se oli aivan liian monimutkainen ja epäyksinkertainen.

Mertalan kohdalla taas väri oli upea, mutta mielestäni halter neck ei mertalalle sovi.

Oma suosikkini olisi oopperalaulajatar Rusanen. Upea väri puvussa, hieno musta pitsi ja ennen kaikkea Rusasen tapa kantaa itsensä ja pukunsa. 10 pistettä.