lauantai 13. joulukuuta 2008

Betty Draper


Matroskin
kommentoi yöasuni olevan kuin Mad Menin Bettyllä. En ole kyseistä sarjaa katsonut kertaakaan, vaikka etukäteen olin niin kuvitellut. Aina ei vain ehdi tarttumaan kaikkeen mielenkiintoiseen.
Kommentti kuitenkin aiheutti pienen nettisurffailun kyseisen leidin ympärille. Ehkäpä tuo ensimmäisessä kuvassa minimaalisesti näkyvä yöasu on juuri Se?
Sarjan tyyli on kyllä ihastuttavaa. DVD-boxi olisi varmaankin aika realistinen mahdollisuus nauttia moisesta vaatetuksellisesta estetiikasta.


http://www.amctv.com/originals/madmen/photo_gallery/

5 kommenttia:

Salka kirjoitti...

Minä olin etukäteen innoissani sarjan vaatetuksesta, mutta tosiaankin, digiboksissa odottelee varmaankin neljä jaksoa katsomistaan, odottaen sopivaa hetkeä..Mutta sarja kyllä vaikuttaa hyvältä niin juonellisesti kuin puvustuksellisesti, suosittelen :)

Rva Herttainen kirjoitti...

Hurmaava! Ja mä en oo ees kuullut koko sarjasta. Vaatteet ja tyyli näyttää ihanilta!

m kirjoitti...

Ellen taitaa olla ihan sun tyylisiä vaatteita :)

Sophia kirjoitti...

Kannattaa ehdottomasti katsoa sarja; jo vaatteiden takia. (Bettyn näyttelijä January Jones on muuten Golden globe -ehdokas.) Mulla jäi kaksi ensimmäistä osaa taustahälinäksi, mutta kolmatta osaa pakotin itseni katsomaan ja koukutuin. Mielenkiintoista kerrakin seurata hidastempoista sarjaa... (Tuo hidastempoisuus tosin vaatii keskittymistä.)

Heidi kirjoitti...

Mad Men on laatusarja, suosittelen ehdottomasti! Juonikuviot ovat mielenkiintoiset, puvustus ja lavastus upeat ja hahmot monitahoisia... Musta tuntuu, että tullaan vielä näkemään monia yllättäviä käänteitä, koska hahmoista ei koskaan tiedä ;)