torstai 6. marraskuuta 2008

Valoa ja varjoja

Ongelmana tällä hetkellä on se, että yhdetkään housuni eivät mene enää kiinni. Kun kaikki on sellaisia "tiukkoja", niin näin äkkiä ne sitten jäivät pieniksi. Kävin hennesin mamaosastolla ja kyllä vähän ärsytti. Kaikki housut mitä siellä myytiin, olivat sellaista täysin joustamatonta kangasta! Siis mikä järki siinä on? En muutenkaan pidä jäykistä vaatteista, niin miksi sitten raskaana nauttisin sellaisista? Outoa, että strech on ilmeisesti jotenkin pannassa. No, ostin sitten yhdet Organic Cotton trikoot, jos niitä ostaisi vielä toiset ja käyttäisi kaksia päällekkäin niin siinä olisi mukavat housut talveksi;)
Huivi oli henkalla -50%, tykkään!15 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Tosi kaunis ikoni. Olisi kyllä mielenkiintoista kokeilla joskus itse tehdä.

Anonyymi kirjoitti...

upea ikoni. ohan pakko kysyä että teetkö tilauksesta??

ellen kirjoitti...

suvi: Kiitos! Tuo on kyllä hidasta mutta palkitsevaa:)

anonyymi: Tämäkin on tilauksesta tehty. Eli teen:)

Anonyymi kirjoitti...

Onpa upeita värejä. Paljonko tuollaiselle suurin piirtein tulee hintaa? Jos olisi rahaa, voisin jopa tilata sinulta <3 Niin ja toivottavasti päälläsi nähtäisiin taas vaaleita värejä, ne jotenkin kuuluvat äitiyteen! Lämpöön ja pehmeyteen <3

Herttainen kirjoitti...

Onpa kaunis ikoni!

Tarkotitko niistä housuista että ei oo ollenkaan joustoa vai ei oo mahan kohdalla joustoa? Mä en oo vielä kovin perillä mammapöksyistä mutta ainakin jollain just näin yliopistolla sammarit, joissa oli sit semmonen iso resoripala siinä mahan kohdalla, mutta eihän ne housut muuten joustaneet. Mutta onko semmosiakin jotka on kokonaan jäykkiä eli joutuu ikään kuin ostaan aina kasvavalle mahalla uudet housut?

ellen kirjoitti...

anonyymi: Kiitos. Hinnoittelu riippuu aika paljon koosta ja mallista. Hintahaitari on ollut sellainen 150-550€. Tällainen on sieltä korkeammasta päästä. Mä en ole varmaan käyttänyt vaaleita värejä sen takia, että on ollut niin läski olo:) Mutta kai se tästä mene ohi...

herttainen: Siis mahan kohdalla on joo joustoa, mutta muualla ei sitten ole yhtään!!! Ja mä tykkään että housut olis sellaiset, että ne "ei tunnu päällä". Eli en tarkoittanut sellaisia mahan kohdalta joustamattomia, kai sellaisiakin jossain on..

N. kirjoitti...

Käy ihmeessä katsomassa Lindexiltä äitiyshousuja! Itse ostin omani sieltä ja joustoa löytyy kyllä!

P.s. Kaunis ikoni :)

Amelia kirjoitti...

Kaunis on koti ja kaunis on maalaus :)

JenniL kirjoitti...

Kampissa on aivan ihania äitiysvaateliikkeitä, suosittelen :)

Matroskin kirjoitti...

Ikoni on upea. Ihailen.

winda kirjoitti...

Onneksi sain olla lihavin kesällä, joten vaatetus ei tuottanut niin suuria ongelmia, mekoilla ja leggareilla mentiin. Tosin käytin koko raskauden ajan normaaleja farkkujani, niissä kun on todella matala vyötärö. Mammavaatteet ovat jotenkin tosi ahdistavia, en ostanut melkeen ollenkaan niitä, pärjäsin paria kokoa normaalia isommilla tunikoilla :)

May kirjoitti...

Parhaat äitiyshousut löysin aikoinaan netistä, mutta en TIETENKÄÄN muista mistä. Niissä oli semmoisia vekkejä sivuissa, joita sai höllätä napeilla sitä mukaa kun masu kasvoi. Materiaali oli hieman joustavaa, muttei liikaa. Business-look säilyi viime metreille saakka.

Lora kirjoitti...

Ensinnä onnittelut raskauden johdosta, ihana juttu =) Minä viimeksi raskaana ollessani ihastuin tolkuttomasti kirppikseltä löytämiini mammafarkkuihin (olisiko olleet Lindexin tms. vanhaa mallistoa) jotka oli pelkästään muoltoiltu siitä mahan kohdalta - ilman sitä nykyisin kaikissa mammahousuissa olevaa erillistä joustavaa kaistaletta. Ne olivat kokonaan hieman joustavat ne housut, ja vyötärössä oli säädettävä kuminauha kuten lasten housuissa. Harmittaa, että pistin ne kirppikselle takaisin kun vastaavia ei mistään näytä saavan enää. Minä en siis oikein tykkää siitä erillisestä jousto-osasta, joka vielä usein poikkeaa oudosti housujen värityksestäkin. Tosin eihän se näkymään varmaan ole tarkoitettukaan.

fudge kirjoitti...

Pakko kysästä: Olitkohan mahdollisesti torstaina poikasi kanssa 4a linkussa ja jäit pois siinä linja-autoaseman kohdalla? :D Jäi vaan myöhemmin mietityttämään, että olitko se sinä :D

ellen kirjoitti...

n.: Joo, muistelen että viimeraskaudessakin Lindexiltä löytyi mukavimmat vaatteet.

amelia: Kiitos:)

jennil: Ei vaan ikinä tule käytyä siellä:)

matroskin: Kiitos!

winda: Mä en vaan ole ikinä osannut käyttää tosi matalia farkkuja...Pelkään aina että arse vilkkuu;)

may: No hö!

lora: Minuakin ärsyttää että yleensä vatsan jousto-osa on ihan eri värinen housujen kanssa. Tosi outoa!

fudge: Joo, olin! Minut on siis ensimmäistä kertaa tunnistettu:D