perjantai 21. marraskuuta 2008

"Uudet" housut ja valmis ikoni

Sain kummipoikani äidiltä lainaan housut, jotka menevät päälle varmaan koko raskausajan. Materiaali on ohutta, mukavaa puuvillaa ja vyötäröllä on iso resori. Eli housuongelma ratkaistu toistaiseksi. Nytkin laitoin alle vielä paksut villaiset sukkahousut, ulkona on niin paljon pakkasta että eiköhän näillä tarkene.

Me saatiin ekat lapset samaan aikaan sen kummipojan äidin kanssa. Nyt hän laihtui ennätysajassa takaisin vanhoihin mittoihinsa, ja kun kysyin miten se onnistui, sain hyvän vastauksen. Kahden lapsen kanssa ei kuulemma enää ehdi syödä!Yksi tilausikoni valmistui. Pidän tästä todella paljon, pitäisi varmaan tehdä meille kotiinkin joku vastaava. Tämä on taas samaa kokoluokkaa kuin se edellinenkin ja lakkaus puuttuu. Ikonit on vaan niin paljon helpompi kuvata ennen viimeistä lakkakerrosta, kun värit ovat vielä matat.Ihanan talvista päivää kaikille! Meidän lapsi on onnesta soikeana kun voi pulkkailla ja rattikelkkailla.

7 kommenttia:

tipitii kirjoitti...

Tosi nätti tuli tosta ikonista! Toiset sitä vaan osaa... :)

Laine kirjoitti...

Hienolta näyttävät sekä housut, että ikoni.

Miten lakkaaminen vaikeuttaa kuvaamista? Heijastuksetko vaivaavat? Jos kuvatessasi käytät salamaa, oletko koittanut peittää salaman valkoisella paperinenäliinalla tai jopa vain yhdellä kerroksella sitä? Minä olen saanut sillä tavalla otetuksi ihan hyviä kuvia kiiltävistä esineistä.

Janika kirjoitti...

Noi sun ikonit on kyllä ihan järjettömän kauniita.Ja kiitos takki-infosta!

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Kiva blogi sinulla.
Haluaisin kysyä noista ikoneista, oletko ihan itse opetellut tekemään niitä vai oletko ollut esim. jollain ikoninmaalauskurssilla? Haluaisin itsekin opetella tekemään niitä...
Todella kaunis ikoni!

heini kirjoitti...

Olet tyylikäs äiti:)<3 Neuletakki on ihana!

melkoelli kirjoitti...

Ikoni on todella kaunis!

Bionda kirjoitti...

Aivan mielettömän upea ikoni! Missä olet oppinut tuon taidon?