torstai 13. marraskuuta 2008

Siivousta ja muuta sellaista

Tänään olen koittanut siivota, mutta vielä on pahasti kesken...On tulossa parina päivänä yövieraita ja meillä on yli kahden viikon pölyt nurkissa. Sitä se puolikuntoisuus teettää.
Minusta on ihanaa siivota ja rakastan kaikkia erilaisia puhdistuvälineitä/aineita. Uusin hankinta on apilakukan tuoksuinen yleispuhdistuaine, se on ihanaa!!! Muita kestosuosikkejani ovat taikasienet ja klorite.

Tänään tein bataattiuunivuokaa, siitä ei tullut otettua kuvaa, muistutti lähinnä vauvanruokaa. Tein taas ison määrän ja laitoin pakkaseenkin. Nyt vaan mietin, että voikohan bataattia pakastaa...Kun perunan kanssa käy monesti huonosti, toivottavasti bataatti kestää paremmin! Ihanaa kun on voimia siivota ja laittaa ruokaa antaumuksella, tuntui ihan hirveältä kun pahoinvoinnin aikana jaksoi suorittaa vain kaiken pakollisen. Saan kuitenkin voimaa jatkuvasta pienestä puuhailusta.

Liikunta on pakko myös aloittaa vähän perusteellisemmin. Yritin jatkaa juoksuharrastusta mutta oli pakko luovuttaa. Ilmeisesti sykkeet nousi liian korkealle ja olo oli todella todella heikko lenkin jälkeen. Olenkin nyt vain kävellyt reippaasti noin 4-5km lenkkejä. Kun nyt saisi vielä raahattua tämän perän sinne Body Balanceen...

Koska postaus ilman mitään kuvaa on tylsä, niin kerronpa tähän loppuun vielä, että Michelle Obama on upea. Allekirjoitan täysin kaikkien niiden henkilöiden mielipiteet, jotka povaavat hänestä Jackie Kennedyn veroista tyylikuningatarta!

kuva carlosqc.blogspot.com

14 kommenttia:

Matilda kirjoitti...

Oho, oletpa kyllä ahkera kodin hengetär! Näkyyhän se tosin kauniista ja siististä kodistanne. Michelle Obama on kyllä huippu! Ikäisekseen oikein tyylikäs nainen.

Anonyymi kirjoitti...

Mitähän aineksia laitat bataattivuokaan..?
Itse olen tehnyt sellaista mihin tulee bataattia, punasipulia ja öljyä. Namm...

N. kirjoitti...

:)

Mä rakastin raskaana ollessa Jhonsonin muovinpesuainetta :DD

Mutta joo, hyväs siivousvälineet tekee todellakin siivouksesta nautinnon. Sinituote rules.

Ihmesieni myös mun mieleen, anoppi lähettää niitä aina Japanista ja sieltä ne alunperin vuosia sitten opinkin tuntemaan.

Bataatti kestää pakastuksen ihan ok

Amelia kirjoitti...

oii! joku muukin tykkää siivoilusta :D täällä yksi siivousaddikti ;)

ellen kirjoitti...

matilda: Mä yleensä ahdistun sotkusta...

anonyymi: Tähän ei tullut kuin bataattia, suolaa, fariinisokeria, limeä ja kuohukermaa.

n.: Sinit on kyllä hyviä. Ja hyvä jos bataatti ei mene pakkasessa pilalle!

amelia: :D

JenniL kirjoitti...

Bataatti kestää hienosti pakastamisen, suosittelen kokeilemaan sitten vauvan ruokiinkin :)

vali kirjoitti...

Michelle O. on tosiaan upea. Kuvat alkuviikon visiitistä valkoiseen taloon olivat mahtavia. Laura Bush näytti 60-luvulle jämähtäneeltä tätöseltä räiskyvän tyylikkään Michellen rinnalla.

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

miten opin pukeutumaan?;)

Kaikki asukokonaisuutesi ovat mageita. Ja tuosta vaan sanot miten kunkin idolin tyyliä pitäisi muuttaa tms. Miten osaat?

Siis tämä ihan vilpittömän ihaileva kysymys. Haluaisin pukeutua kauniisti, mutta en osaa! Minulle ei sinänsä ole mitään väliä sillä mikä on muodikasta tai mikä ei, mutta olisi kiva osata yhdistellä eri vaatteita ja asusteita kauniilla tavalla.

Mistä ammennat tietosi? Luetko paljon muotilehtiä?

Suvi kirjoitti...

Kun ystäväni esitteli mulle Viledan ihmesienen, olin haltioissani. Sillähän pystyy puhdistaan ihan kaikkea.

Inhoan epäjärjestystä ja rakastan Sini-tuotetta.

Anonyymi kirjoitti...

n. ja jennil ehtivätkin jo kommentoida "bataatti -asiaa". Kestää mielestäni jopa paremmin pakastuksen kuin peruna; liekö vain oma mielikuva... Mutta joka tapauksessa bataattia voi kuitenkin hyvin pakastaa.

Tuttavien esikoinen oli superhyperallerginen vauvelina. Bataatti oli ihan ykkösruokaa heillä (niistä harvoista vaihtoehdoista, jotka ylipäätään sopivat). Nyt toisen vesselin kanssa syövät paljon bataattisosetta "muuten vaan". Se on jotenkin ravintoarvoiltaan parempaa kuin peruna. Näin siis oli neuvolatäti kertonut. En tiedä, onko tämä yleinenkin tapa vauvaperheissä, mutta ko. perheessä tehdään aina iso satsi bataattimuonaa kerralla ja pakastetaan se sitten jääpalamuoteissa. Näitä annoksia sitten voi kätevästi sulattaa - ja ruokailu sujuu myös lapsenvahdin kanssa ;)

Hippiäinen

vihnainen kirjoitti...

Vinkki Sini-tuotteiden ystäville. Ei kannata kokeilla ammattimaista siivousta, mikäli et halua menettää ystävää.

Rouva Obamaan ihastuin tapojeni vastaisesti puhtaasti esteettisistä lähtökohdista. Enkä voi sanoa hänestä vieläkään paljon muuta tietäväni kuin sen, että hän todellakin on tyylikäs. Mutta, epäilemättä myös jotakin enemmän. Fiksu (sen vaan näkee), kaunis ja sympaattinen. Siis täydellisen miellyttävä julkkis, jossa ei etsimälläkään hierrä oikein mikään.

Mitä käsittämätöntä mahtaa tarkoittaa tuo ekassa kommentissa killuva "ikäisekseen oikein tyylikäs"?

Matilda kirjoitti...

vihnainen: sitä, että keski-ikäiset naiset tuppaavat valitettavasti siirtymään usein täti-lookiin. Hienoa, että Michelle Obama ei näin ole tehnyt.

vihnainen kirjoitti...

matilda: selkis. Erehdyin ensinnä tulkintaan, että Michelle ei mielestäsi olisi yhtä tyylikäs kuin häntä nuoremmat naiset tapaavat olla, mutta ihan mukiinmenevän muodikas kuitenkin.

Anonyymi kirjoitti...

Kuulin jutun, että raskaana ollessa syke ei saisi nousta tyyliin yli 150..vai olikohan se 120..