sunnuntai 30. marraskuuta 2008

Ruokaa..

Sushinhimo äityi niin pahaksi, että kauppaan oli mentävä.
Törsäsin jättikatkaravunpyrstöihin ja ihaniin kastikkeisiin.


Tein siis vain riisipalleroita joihin tuli avokadoa, katkarapuja ja kevyesti pähkinäöljyssä paistettua kylmäsavulohta. Lisänä soija-etikkakurkkuja ja salaattia.Tämä salaatti oli IHAN liikaa. Ei jaksettu. Täytyy odottaa iltaan.


Lapsi oli muuten ihan hulluna niihin jättikatkarapuihin.
Pahoittelut hämäristä kuvista, täällä on vähän pimeää!

13 kommenttia:

J.G kirjoitti...

ihanan näköistä salaattia! Voisitko kertoa, mitä siinä on? =)

ellen kirjoitti...

j.g: Jäävuorisalaattia, pisaratomaatteja, punaista paprikaa, avokadoa, katkarapuja, avokadoa ja sellaista balsamikokastiketta:)

May kirjoitti...

Meidän poika myös tykkää katkaravuista, aika ihme kun ainakin silloin kun itse olin pieni, oli katkaravut muka "aikuisten ruokaa" ainakin meidän perheessä. Samoin kuin sinihomejuusto, jota poitsu myös syö. Oot kyllä tosi kätevä kun jaksat itse väsätä sushit.

Tanja kirjoitti...

Minustakin oli välillä ikävää kun raskaus- ja imetysaikana ei voinut syödä sushia. Mieliruokaa kuitenkin.

Paula kirjoitti...

Nam! Avokado on suosikkini!

Anonyymi kirjoitti...

Minä testasin sushia ekaa kertaa viime viikolla enkä oiskein tykännyt, syynä soya ja se levä. Mietin tässä etä voisko siinä syan tilalla käyttää jotain muuta...esim. limeä etc.

Joy kirjoitti...

Mä en kestä näitä sun ruokakuvia (kuola valuu)! Nukkumaan pitäis mennä ja nyt tuli nälkä, phuuuh...

Honey kirjoitti...

Mitä! Luulin, että täällä on tyylijuttuja ja vaatteita, mutta törmäänkin sushiin ja herkullisiin ruokakuviin ja .. nyt .. on .. nälkä :)

marjaana kirjoitti...

eiii tää on niin väärin :( itelläki teki ihan hirveästi tänään mieli sushia mutta en jaksanu kauppaan vääntäytyä. haluaisitko laittaa joskus tänne sun lemppari sushin teko-ohjeet, ellet ole jo sitä tehnyt? :)

Merja kirjoitti...

Olit huolissasi siitä merilevästä sushissa. Joku muukin taisi kirjoittaa, mutta kerron nyt vielä itsekin että söin aivan valtavasti sushia molempien raskauksien aikana. Kuten kaikkea muutakin ruokaa jota teki mieli. Ei siis mitään rajoituksia. Olen saanut kolme tervettä lasta.

Minusta noissa raskauden aikaisissa pelotteluissa mennään hysterian puolelle. Listeria sentään on Suomessa todella harvinainen.

Pretty girl kirjoitti...

Aivan ihanan näköisiä ruokia. Tuli ihan nälkä :)

ellen kirjoitti...

may: Mäkin kyllä tykkäsin pienenä katkaravuista, eritoten niistä katkaravuleivistä! Pitääkin tehdä niitä joku päivä...

tanja: Ja homejuustoja on ikävä..

paula: Niin minunkin

anonyymi: Se merilevä on ehkä makuna sellainen, että siihen pitää vähän tottua. Eli tee vielä toistekin, voi olla että silloin se maistuukin jo hyvin!

joy::)

honey: Heh

marjaana: Sushiohje löytyy jo, kesällä tein ohjeet!

merja: Maalaisjärkeä on kyllä ihan hyvä käyttää... Silti se pieni hysteerikko minussa ei uskalla kajota niihin arkkeihin vielä:) Nyt juuri tuli tutkimus että odottavan äidin rasvainen ruokavalio vaikuttaa lapsen geeneihin niin, että lapsi on taipuvainen ylipainoon. Ja silti esim sipsit ja suklaa ovat vielä "sallittuja";)

pretty girl::)

Anonyymi kirjoitti...

Merjalle,

josksus raskauden aikaiset vaikutukset ovat sellaisia, etteivät ne "näy päällepäin" lapsesta. Vaikutukset voivat tulla esiin vuosien tai vuosikymmenien päästä.