keskiviikko 19. marraskuuta 2008

Ihana blogi!

Maanantaina Buttermilk Bisquits vinkkasi "Sea of Shoes" nimisestä blogista.
Mä olen ihan myyty! Ja voi hyvänen aika miten tavis olo tässä tuli...Eli mahtavaa inspiraatiota. Blogissa on myös tuon tyttösen äiti ja palasia heidän ihanasti sisustetusta kodistaan!

kuvat http://seaofshoes.typepad.com/

9 kommenttia:

Matroskin kirjoitti...

Hö. Äkkiä koti ja vaatteet uusiksi. Pitsikauppaan!

Herttainen kirjoitti...

Mua jotenkin häiritsee kun niin nuorella tytöllä on sellaisia tappokenkiä jalassa... En tiedä onko hyvä joka päivä pitää, kuitenkin tuntuu että ne kuuluu sen arkeen. Samalla on tietty tosi kade kun perheellä on varaa ja suhteita kaikkiin niihin designluomuksiin.

Asuista saa enemmän inspiraatiota kuin kengistä. En kyllä vois kuvitella että olisin yläasteella osannut pukeutua noin... Tai ainakin muistaakseni toi tyttö oli joku 14-15, siitä on aikaa kun viimeksi kävin tuolla blogissa niin en enää muista.

heini kirjoitti...

Tuo on just sitä sisustusta mitä nykyiseltä kodiltani haen<3 Ei suoria linjoja ja moderniutta, ei kliinisyttä, vaan rustiikkia, vaaleaa, romantiikkaa, pehmeyttä.<3

Anonyymi kirjoitti...

Tuosta blogista, vähän samaa mieltä kuin Herttainenkin. Tyttö näyttää kovin nuorelta (kasvuikäiseltä) ja kulkee noin korkeissa koroissa. Muutenkin kovin aikuismaisissa vaatteissa.

Minua aina hämmästyttää näissä muotiblogeissa, ihan suomalaisissakin, se kauhea shoppailu. Plus että miten ihmeessä ihmisillä on varaa käydä joka päivä ostamassa vaatteita ja kenkiä. Varsinkin opiskelijat. Vaikka monet kirppisostoksia tekevätkin, eivät kuitenkaan kaikki.

T. Kaiju

Paula kirjoitti...

Onpa kaunis tyttö ja ihania kenkiä!

Kiitos vinkistä.

edit kirjoitti...

Eih en ketsä katsoa tuota blogia...

Anonyymi kirjoitti...

Ihan on sinun näköinen blogi:) Paljon kauniita asioita.
sannis

zeista kirjoitti...

Mä en suoraan sanottuna ymmärrä mikä tässä sea of shoes-blogissa on niin inspiroivaa. Mielestäni sen pitäjällä ei ole hyvää tyyliä, hänen vaatteensa ovat jotenkin irtonaisen tuntuisia.. tai siis ettei hän niinkään pue vaatteitaan, vaan vaatteet pukevat häntä. Vaikea selittää :D
Jos jotain tuosta blogista saa irti, niin himot rajattomaan määrään shoppailurahaa, mutta inspiraatiota pukeutumiseeni en siitä sitten saa millään.

ellen kirjoitti...

Hauskaa miten paljon tämä blogi jakaa mielipiteitä!
Mielestäni tyttö on herttainen, ikäisensä näköinen. Tosin sillä erotuksella että hänellä on käsittämättömiä desigluomuksia... En mä nyt tuollaisista kengistä lähtisi moralisoimaan. Muutenkin ihanan oloinen perhe.
Ja vaikka kyseessä olevat vaatteet ovat ilmeisen kalliita niin en minä sitä niin edes ajattele, lähinnä värit, yhdistelmät ym inspiroivat.