tiistai 25. marraskuuta 2008

Löytö

Päivän asussa ei nyt pahemmin ole kuvailtavaa. Perussettiä, mukavaa sellaista.Mutta esittelen uusimman kirpparilöydön...Ihana kotelomekko on luultavasti ehtaa 60-lukua. Tämä on minulle hieman iso, mutta vyöllä istuu ihan ok. Ehkä sitten kesällä voisin korjata mekon oikean kokoiseksi, nyt annan olla tällainen vähän reilumpi. Minulla on hopeinen kapea vyö, joka sopii tähän loistavasti, mutta se on nyt mennyt jonnekin piiloon.


Iloinen yllätys oli mekosta löytynyt merkki! Kirjomekko ei sano minulle yhtään mitään eikä netistäkään löydy kyseistä firmaa. Eli taitaa olla aika muinainen juttu.


Tässä kuvassa kangas ei nyt oikein pääse oikeuksiinsa, mutta väri ja kuviot näkyvät. Tuo hopealanka kimaltelee ihanasti!

10 kommenttia:

N. kirjoitti...

TODELLA kaunis kirjomekko. Todellakin.

N. kirjoitti...

http://riemun.huuto.net/auctionimages/9/cb/b792bd726f37120927aedf1945455-orig.jpg

Oliskohan mekko sitten jostakin seitkytluvulta peräisin...

ellen kirjoitti...

Mä myös löysin tuon, mutta tuossahan oli vuosiluku70. eli voi hyvin olla 60-l. mielestäni tämä mekko on juuri sen tyylinen kotelomekko joita siihen aikaan käytettiin. ehkä firma on loppunut 70-l alussa.

dolce kirjoitti...

On kyllä upea mekko! Ovatko nuo tuolitkin muuten kirppikseltä, ovat tosi hienoja.

ellen kirjoitti...

dolce: Tuolit on artekin 444:set.

Rva Herttainen kirjoitti...

Onpa tosi kaunis! Ihana löytää tuommosia paikkakunnalla tehtyjä juttuja. Mäkin Saksassa meidän kaupungissa löysin kirpparilta jotain hattuja jotka on tehty siellä jossain hattuateljeessa vuosikymmeniä sitten. Sitten joku haluaa luopua niistä ilmaiseksi. Oli siis punaisen ristin kirppis.

heini kirjoitti...

Ihania kuvia,sanot mitä sanot:)<3Pvän asun värit ovat suosikkejani!!Ja uusi mekkolöyty hivelee myös silmää ja on juuri sinunnäköisesi.

Satsu kirjoitti...

todella kaunis, sopisi jopa jääpuvuksi! ihana!

Satsu kirjoitti...

ööö, painovirhepaholainen... hääpuvuksi...

Boobettes kirjoitti...

Hei mullakin on yksi Kirjomekon vaatekappale :) ehdin jo innostua et sä oisit tiennyt kirjomekosta jotain mut äh...nobody knows!