tiistai 18. marraskuuta 2008

Kädet sivulla

Ihanaa kun osa korkeavyötäröisista hameista vielä mahtuu päälle. Siis kun ne nostaa tarpeeksi korkealle! Ehkä pöljän näköistä mutta en välitä.
Mitä te lukijat yleensä ottaen ajattelette siitä, että voiko raskaana ollessa pukeutua yhtä kivasti kuin muutenkin? Itse kun käytin ennen vatsaa todella tyköistuvia vaatteita, siis sellaisia missä vyötärö oli aina hyvin napakka, niin aluksi vähän mietitytti. Lähes kaikki lempivaatteet joutuvat odottamaan ensi kesää. Nyt olen kuitenkin hiljalleen löytämässä pukeutumisen iloa, maha on oikeastaan nyt vain hauska osa sitä. My Daily Style blogi on myös tuonut toivoa sen suhteen, ettei tässäkään tilassa tarvitse luovuttaa ulkonäön suhteen! Varsinkaan jos olo pysyy hyvänä ja vetreänä. kopkopkopUusi takki on hauska tämän harmaan vekkihameen kanssa. Vaikka aluksi hieman epäilytti nuo raidat takissa, niin ei kyllä epäilytä enää. Tämän takin kanssa voi vähän kikkailla;)

16 kommenttia:

MouMou kirjoitti...

Veikkaan, että sinun tyylisi säilyy aivan yhtä ihanana, oli raskaus kuinka pitkällä tahansa.:)

Stargirl kirjoitti...

musta sä itse olet kannustava esimerkki, että raskaanakin voi pukeutua kivasti :)

Amelia kirjoitti...

jos sulla ei olis noita sivukuvia jossa maha näkyy niin en varmaan edes huomaisi raskautta ! joten sun tyyli ei ainaakaan vielä mihinkään huonoon suuntaan oo mennyt :) !

Rhia kirjoitti...

Kyllä tyylinsä nykyään voi pitää ihan samana vaikka onkin raskaana. Toista se oli joskus vielä 70- ja 80-luvuilla kun raskaanaolevat puettiin sellasiin kaapuihin että varmasti huomasi mikä on asian laita. Oma ystäväni joka sai lapsen vuosi sitten ei ostanut koko raskauden aikana kuin yhden raskausajan vaatteen, farkut jonne mahtui isompi maha. Muut vaatteet olivat niitä samoja joita hänellä oli jo ennestään kaapissa, kiitos lycran ja trikoomuodin =) hänellä on aivan selkeästi oma tyyli, joskin ihan erilainen kuin sinun

May kirjoitti...

Pukeutumisongelma raskaudesta tulee siinä tilanteessa, kun on normaalitilassa takapuolekas, rintava ja kapeavyötäröinen, ja kun se vyötärö muuttuu isoksi palloksi, ei koko vartalossa ole enää mitään kiintopistettä. Sitä tuntee itsensä ihan ankan näköiseksi. On ihmisiä, jotka ovat raskaana ollessaankin tyylikkään ja huolitellun näköisiä, mutta itse en näihin ihmisiin lukeudu! :oD

Onneksi tunikat on muodissa, ne on kivoja.

winda kirjoitti...

Tottakai raskaana oleva voi olla tyylikäs, vaikka itsekin sitä aika paljon epäilin, varsinkin viimeisinä kuukausina. Sain vain sanoa hyvästit korkealle ja tiukalle vyötärölle, ja käyttää empire-linjaisia mekkoja. Tosin onneksi loppuraskaus ajoittui kesään, jolloin oli helppoa olla vain mekoissa, talvella pukeutuminen saattaakin olla kinkkisempi juttu.. :)

fudge kirjoitti...

Miksi ei voisi? Jotkuthan piiloutuvat kamaliin säkkeihin, mutta oikeantyylisillä vaatteilla voi olla tyylikäs aina raskauden loppuun asti. Tai näin ainakin jaksan uskoa! :D

Sanna kirjoitti...

Itse pukeuduin raskaana ollessa tyköistuviin vaatteisiin. Kerrankin ei tarvinnu miettiä, että näyttääkö lihavalta tai raskaana olevalta, kun oikeasti oli raskaana. Tuli ihan uusi vapaus käyttää vaatteita, joten anna mennä vaan mikä hyvältä tuntuu.

tipitii kirjoitti...

Mun mielestä raskaana olevan ei tarvitse alkaa pukeutua kaikkiin mahdollisiin muodottomiin säkkeihin ja vastaaviin, vaan voi edelleen käyttää hyvännäköisiä vaatteita. Itse asiassa se vauvamasu on musta hurjan nätti ;)

llaura kirjoitti...

Ehdottomasti raskaana olevakin voi olla tyylikäs, itsekin ihan livenä todistin sen viime viikonloppuna kun tapasin tuttavani lapsen 3-vuotissynttäreillä tämän raskaana olevan kummitädin. Ihan yksinkertaisillakin vaatteilla voi näyttää niin hyvältä ja mahakin korostuu todella ihanasti kun sitä ei lähde turhaan piilottelemaan. Minusta ainakin se on vain kaunis :) !

Matroskin kirjoitti...

Riippuu varmaan tosi paljon raskauden luonteesta, voiko näyttää hyvältä. Jos on paljon turvotusta, ylimääräisiä finnejä, jalkavaivoja ja ilmavaivoja, tulee varmasti virtahepomainen olo ja se näkyy ulospäinkin. Jos raskaus sujuu vähin vaivoin, on helpompaa olla säteilevä odottaja, eikä silloin vaatteillakaan ole paljon väliä. Kuten muussakin pukeutumisessa, kyllä eniten vaikuttaa vaatteiden kantajan henkinen tila. Jos inhoaa itseään, näyttää pahalta missä vain luomuksissa. Jos rakastaa itseään, näyttää hyvältä säkissä. Jos raskaana sattuu olemaan ilmavaivainen, hikoileva ja oksenteleva norsu, voi olla vaikea näyttää hyvältä. Turha siis jakaa universaaleja viisauksia tyyliin että kuka vain voi näyttää hyvältä...

Mielestäni MissyMomilla on kivoja odotusvaatteita, Suomessa suunniteltuja.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana pusero, mistä olet sen hankkinut?

Anonyymi kirjoitti...

Ihana pusero, mistä olet sen hankkinut?

ellen kirjoitti...

moumou: Toivoa sopii:)

stargirl: Tehtävä vaikeutuu loppua kohden;)

amelia: Se on ihan totta, tää on taas poikamaha!

rhia: Niin, mikähän siinä oli että ennen oli vain kaapuja tarjolla!

may: Tunikat on kyllä iso pelastus.

winda: Talvi tuo ehkä vähän haastetta, mutta samanlailla niitä mekkoja voi talvellakin pitää, kun on vaan paksut villasukkikset tai legginsit jalassa.

fudge: Niin ,kai se on itestä kiinni.

sanna: Niin, toi on kyllä totta, että ei tarvi miettiä mahan pömppöyttä:)

tipitii: Aina välillä näkee naisia jotka on viimeisen päälle laitettuja mahankin kanssa ja kyllä se on aika hieno näky!

llaura: Ja miten sitä edes voi piilotella!?:)

matroskin: Se on kyllä täysin omasta voinnista kiinni, totta.
Missymomin vaatteet ovat mielestäni järkyttävän kalliita. Varsinkin kun ottaa huomioon niiden käyttöiän!

anonyymi: Pusero on hennesiltä.

Ele kirjoitti...

Seuraan mielenkiinnolla, miten pukeudut raskauden edetessä. Siinä on tosiaan haastetta, mutta kyllä siihen pystyy. Täytyy vain käyttää mielikuvitusta ja luopua joistakin vaatimuksista. Olen taistellut kolme kertaa raskauspukeutumisten kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

Joo, nyt kun itsekin mietin tätä omaa raskauspukeutumista, niin olen tullut samaan johtopäätökseen kuin May kommentissaan: eli mielestäni "kauniimmin" voi raskausaikana pukeutua ns. omenavartaloinen, koska vaikka masu kasvaa, on vartalossa kuitenkin jotain kapeaa (esim. jalat). Mutta kun tällainen normaalisti kapeavyötäröinen, mutta paksujalkainen ja -lanteinen sekä rinnakas nainen on raskaana (siis kun massu oikeasti alkaa näkymään), niin tulee todellakin tasapaksu tankki olo, eikä oikein mikään näytä hyvältä päällä.

Ei sillä, massuni on kyllä oikein söpö, tykkään siitä kovasti, mutta kokonaisuus ei peilistä miellytä.

t. veeruska