keskiviikko 12. marraskuuta 2008

Inspiraatiota..

Tuollaiset hiukset haluan...
Kaikessa älyttömyydessään Taylor Swiftilla on tosi hauska yhdistelmä, siis tuollainen printtihame ja pitsisukkikset. Miten ne voikin piristää kokonaisuutta noin paljon? Ja rannerengasnivaska on piste iin päällä. Tämä on jotenkin niin vimpan päälle mietitty kokonaisuus, mutta silti ihanan huoleton ja boheemi!Mitä pidätte? Onko liikaa vai juuri sopivasti?
kuva theskinnywebsite.com

10 kommenttia:

Anna kirjoitti...

toisaalta voisi kyllä näyttää paremmalta ilman pitsisukkiksia..ehkä. on kyllä ihan kiva asukokonaisuus kuitenkin :)

hetuu kirjoitti...

juuri sopivasti, vaikka omaan makuuni nuo sukkahousut ei kauheasti ole. Ja olen aivan samaa mieltä nuista hiuksista, aivan ihanat.

PaPS kirjoitti...

en ihan kauheasti välitä hameesta. saappaat ovat bueno. ja hiukset upeat.

Rhia kirjoitti...

Tuo hameen kuosi on aivan ihana ja sukkiksetkin on aikas makeet. Kivalta näyttää =)

heini kirjoitti...

Tukka on ihana!Hame on ihana!Yhdessä...hmm...no ainakin hänellä!:)

mimosa kirjoitti...

ihanat on noi hiukset! Taylor Swiftillä on kyllä joitakin ihan hyviä lauluja :) Musta noi pitsisukkikset ton mekon kanssa tai tuossa asussa on vähän liikaa. jonkun muun kanssa yllä menisi =)

llaura kirjoitti...

aika ihana, koska saappaat, musta yksivärinen paita ja yksinkertaiset hiukset kuitenkin tasottaa yleiskuvaa niin paljon ettei mene ihan sekasorroksi. tykkään :)

Suvi kirjoitti...

Hame on ihana, mutta sukkahousut vaihtaisin simppelimpiin. Mutta kaikista ihanimmat ovat saappaat!! Haluan tullaiset! Mitähän merkkiä mahtavat olla..? Tai mistä löytäisi vastaavat?

Satsu kirjoitti...

Äänestäisin sukkahousuja ja simppelimpää hametta. Kukin tavallaan. Hiukset on ihanat, vaikka ensireagtio olikin, että sopii yrittää ;).

miumiu kirjoitti...

rannekkeiden funktiota en ymmärrä yhtään. Väärän värisetkin.

Muuten mainio.