torstai 16. lokakuuta 2008

Uusi rimpsupaita

Minun piti ostaa pojalle uusia pitkiä kalsareita. Huomasin, että Seppälässä oli kaikki -20% ja ajattelin piipahtaa sielläkin. Löytyikin sitten tosi söpö paita! Näitä oli myös mustana, itse pidin tästä luonnonvalkoisesta vähän enemmän. Paita on malliltaan aika pitkä ja se on mukavan pehmeää materiaalia. Olin aika yllättynyt miten kivoja vaatteita siellä oli, nimenomaan tältä Nykänen&Frigren parivaljakolta.Ulkona on niin pimeää, että salamalla piti ottaa kuvat. Paita häviää taustaan, mutta noista lähikuvista onneksi saa selvää, millainen tämä siis oikeasti on!


Lindexistä löytyi parhaat kalsarit ja kun minulla oli sinne -30% lappuja, niin otin tällaisen pingviinipaidankin poitsulle:)


Yksi päivä teki ihan mielettömästi mieli sushia. Kotona ei ollut kuin riisiä, riisietikkaa, soijaa ja wasabia. Mitä tekee epätoivoinen sushin himoaja?
No, etikalla maustettuja riisipalleroita, joita dippaa soijaan ja wasabiin;)


13 kommenttia:

Nelliina kirjoitti...

ei ole todellista, eilen seppälässä tuon paidan nähtyäni mietin heti sua :D

N. kirjoitti...

Mitä wasabia käytät? On niin kovin laihan näköistä vai huijaakohan tuo kuva?

Meillä alkaa olla mummolareissulla hamstratut (n. 30kg ;D ) japanilaiset ruuat loppu ja täytyy tyytyä Suomen (ja tokyokanin) valikoimaan vaikka olishan joitain nettikauppoja.

dally kirjoitti...

Tosi söpö paita :)

ellen kirjoitti...

nelliina: Heh:)

n.: Sekoitan aina wasabin itse kuivatusta jauheesta. Se on ihan eri makuista kuin se kaupan myrkynvihreä hammastahna!

dally: Kiitos:)

N. kirjoitti...

Joo, samoin me käytetään kuivattua. Mies tykkää enemmän siitä, mä tuubi wasabista. En oo kyllä Suomessa myytäviä koskaan maistanut.

Anonyymi kirjoitti...

moi... mistä olet hommannut tuon "pään" joka on useissa kuvissa...

MouMou kirjoitti...

Ihana paita!:) Tuo olisi kyllä söpö.

Merja kirjoitti...

Nätti paita.

Ja joo, kun sushihimo iskee niin sitä on sitten pakko saada... En nyt halua kiusata, mutta täällä Kaliforniassa sushi on kyllä erittäin hyvää. On yleensä mun ja miehen perjantaiherkku.

PupuLihavisto kirjoitti...

Ihanainen paita, ite ottasin vaan mustan version;)

Anonyymi kirjoitti...

Vitsit oot upee nainen. Miten kukaan voi puhua noin kauniisti ja syvällisesti jonkun sairaalasarjan näyttelijästäkin!:D Lapsestasikin puhut ainan niin rakastavaan sävyyn. Hassu juttu muuten toi kun viime postauksessa paljastu sun kasvot niin olin aatellu sut ihan erinäkösksi. Olin aatellu sut yhden mun ystävän näköiseksi ja nyt sitten tuntuu ihan erilaiselta katsoa asukuviasikin, mutta positiivisesti yllätyin:)

Turun Tilda kirjoitti...

Mä kävin kanssa tänään Seppälässä ja ostin sellaisen lilan tunikamekon. Olen samaa mieltä, että kyseisen suunnittelija kaksikon vaatteet ovat mielenkiintoisia ja ehdottomasti paremmin hinnoiteltuja kuin Sarenin vaatteet :)

Minttu kirjoitti...

Tunnustan nyt maalaisuuteni, mutta mikä ihmeen Nykänen ja Frigren?? (toivottavasti meni edes nimet oikein!) Paita on oikein kaunis eneveis! :)

ellen kirjoitti...

n.: Ja se on kiva kun sen jauhemaisen vahvuutta voi säädellä itse.

anonyymi: Joskkus monta monta vuotta sitten kirpparilta.

moumou: Kiitos:)

merja: No voin kuvitella...

pupulihavisto: No ei ollut kallis, siitä vaan hakemaan;)

anonyymi: No huh mikä palaute. Kiitos vaan.

turun tilda: Joo, samaa mieltä! Ei ne sarenin vaatteet kiinnosta yhtään, nämä sensijaan kyllä. Ja hinnoittelu on ihan samaa luokkaa kuin muutkin seppälän vaatteet.

minttu: Voin sanoa että ei mitään hajua keitä ne on. Silloin kun ostin sen niitten mustan mekon koitin googlettaa, enkä löytänyt mitään...