torstai 2. lokakuuta 2008

Pieniä mutta kivoja juttuja

Valkoinen lilja on piristämässä tämän sateen ja synkeyden keskellä.


Tämä "Kylmyys" taulu kävi asiakkaan toiveesta kehystyksessä. Lopputulos oli varsin hyvä ja kehykset täydentävät maalausta mallikkaasti. Tuo sävy oli sellainen jännä lämpimän metallinen, jossa oli vähän ruskeaa patinaa.Lasiset kynttilänjalat ovat mielestäni tosi kauniita. Tämä on niin raskasta tekoa ettei varmaan mene rikkikään ihan helposti. Täytyy illalla testata taittaako se kynttilänvaloa kauniisti, voisin kuvitella niin käyvän.


Herkuttelin tänään cantaloupemelonilla...Ja sitten se hömppäosuus. Pitäisi siivota laukkukaappi. Nämä olivat siellä pienen ja viattoman näköisessä hyllyssä...Omasta mielestäni minulla ei edes ole montaa laukkua. Miksi se sitten näyttää siltä? En ymmärrä. Ehkä kuvat tosiaan lihottaa.


Nämä ovat lemppareitani:)

5 kommenttia:

shandi kirjoitti...

Täällä toinen, jolla ei ole paljon laukkuja. Vaan kun siivosin sen hyllyn kaapista, tulos oli yli kolmekymmentä veskaa... Hmm, ovatkohan ne lisääntyneet kaapissa ihan itsekseen.

Anonyymi kirjoitti...

Kehykset sopivat tosi kauniisti tauluun. Tykkään muutenkin hirveästi tosta taulun tunnelmasta.

Boobettes kirjoitti...

Mullakin on jotain 45kipaletta laukkuja ja silti tuntuu et ikinä ei ole asuun sopivaa laukkua...tai sitten tulee käytettyä tyyliin sitä yhtä ja samaa kk putkeen...argh :D millonka niitä ois oikeesti sopiva määrä niin et ois aina joku laukku joka sopis asuun :D

ellen kirjoitti...

shandi: Mä epäilen tuota samaa:)

pinja2: Kiitos

boobettes: Joo, mäkin käytän yleensä yhtä tai akhata samaa viikosta toiseen...

Mao Mao kirjoitti...

Jos joskus harkitset luopuvasi ylemmässä kuvassa, oikeassa reunassa olevasta mustasta klipsu-lukko laukusta, sellaisesta pikkuisen salkkumallisesta, niin ota minuun yhteyttä =) ihania aarteita *huokaa syvään*