maanantai 20. lokakuuta 2008

Mukavuusmekko

Tämäkin mekko on sellainen Lindexin -30% ostos. Tällaisista vaatteista pidän yhä enemmän ja enemmän. Siis mukavista, yksinkertaisista ja huolettomista. Tällaisessa vaatteessa voisi melkein vaikka jumpata:) Malli on ihan suora, eli aika pötköltä näyttää ilman mitään vyötä. Mutta toisaalta, välillä on ihan kiva näyttää pötköltä!


Mekon juju on kivat napit ja leveä ribbineulos.


Nämä Spr:n Kontista ostamani ruotsalaiset nahkakengät ovat olleet käytössä tosi hyvät!


Roosa nauha on tullut yleensä ostettua joka vuosi. Se näyttää kivalta ja tukee hyvää asiaa. Enemmän Roosa nauha- kampanjasta löytyy tietoa täältä!


Ja loppuun vähän vuodatusta uudesta juomaherkusta...Olen aina rakastanut inkivääriolutta, siis sitä limua joka maistuu tuhdisti inkiväärille. Yleensä sitä löytyy vain etnisistä kaupoista. Olen jonkin aikaa katsellut kaupassa näitä Schweppesin Ginger Ale tölkkejä, mutta olen ajatellut että ei ne kuitenkaan voi olla hyviä. Viikko sitten ostin kokeeksi tölkin, ja hyväähän tämä on! Ei niin voimakasta kuin "aito" inkivääolut mutta tarpeeksi lähellä kuitenkin. Tykkääkö joku muu inkiväärioluesta, ja mistä te ostatte sitä?

17 kommenttia:

heini kirjoitti...

Pötköys hoikistaa! :) kaunis mekko on <3

Herttainen kirjoitti...

Inkiväärioluen suurkuluttaja täälläkin :) Kun en alkoholia ja juo ja fantat ja kokikset kyllästyttää, niin siirryin inkivääriolueeseen, se alkoi oikeastaan Skotlannissa. Onneksi Suomessakin monesta baarista saa sitä ja tosiaan noi schweppesin on hyviä. Sitä en kyllä muista että onko se jamaican vai american ginger beer mistä tykkään enemmän...

khr kirjoitti...

Viimeksi Schweppesit menivät booliin (eivät tosin suotta, se oli onnistunein hetkeen) mutta juon sitä mielelläni muutenkin. Harmillista kyllä, juuri muita vaihtoehtoja on Suomessa harvoin tarjolla.

secretary kirjoitti...

Meilläkin juodaan innokkaasti aasiakaupasta ostettua Jamaican Ginger Beeriä. Se on kyllä ihan älyttömän makeaa, tykkäisin vielä enemmän jostain vähemmän sokerisesta, mutta ainakin tuossa maistuu inkivääri ihanan voimakkaasti. Löysin juoman vasta viime kesänä.

Mekko on kaunis. Mitä materiaalia se on?

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä se tuo Schweppes on :)

Jaana kirjoitti...

Ginger ale on ihan parasta. Mä en vain tykännyt tosta American ginger ale-versiosta....jotenkin se maistui erille, kuin Schweppesin alkuperäinen lasipulloissa myytävä, joka tuntuu olevan himpun verran makeampi (=enemmän mun makuun). En tiiä onko kuin eristä/samasta juomasta kyse, kun mun mielestä batterykin maistuu tölkistä erille, kuin muovipullosta...

mimosa kirjoitti...

Kivalta näyttää mekko sun päälläs! Ei taitais meikäläiselle sopia tuo materiaali, yläosa tai väri, mutta sulle sopii hyvin. :)

Anonyymi kirjoitti...

hei paljon maksaa n. saappaiden vetoketjun korjaaminen suutarilla? :)

ellen kirjoitti...

heini: Heh, no hyvä niin:)

herttainen: Mussta parasta on se jamaican root beer...

khr: Niin, varsinkaan tavallisissa marketeissa!

secretary: Toi on kans hyvää! Onkohan se sama kuin se root beer...
Mekko on 60%viskoosia, 40%puuvillaa

anonyymI. En tajuu...

jaana: Mun mielestä toi on jopa liian makea, tykkäsisin enemmän polttavasta inkivääristä.

mimosa: No kai tällainen lökömekko nyt sopii ihan kaikille;)

gaalimato: Villi veikkaus, max 20€

Merja kirjoitti...

Ginger ale on meillä miehen herkkua ;-)

Ja huolettomat mekot, yksinkertaiset sellaiset on kivoja. Mulla on etsinnässä muutamat sellaiset joita voisi pitää legginsien kanssa.

Juomista vielä: ainakin jenkeissä root beer ja ginger beer (tai ale) on ihan eri makuisia.

Matroskin kirjoitti...

Etnokauppojen on parasta, mutta teen myös omaa inkivääri+hunaja-juomaa. Ja inkiväärisuklaakeksejä. Nam.

Matroskin kirjoitti...

Siis se jota olemme ostaneet ei ole ällömakeaa, vaan todella inkivääristä, ihan tulista. Näemmä niitä on vaikka mitä laatuja. Meidän K-kaupassa on jotain luomu inkivääriolutta, mutta se oli aika siirappista.

Nannannaa kirjoitti...

Ostan Schweppesin Ginger alea lasipullossa. Löytyy keskisuurista ruokakaupoista. :) nam

Anonyymi kirjoitti...

Tuo on hyvää! Hauska juttu, koska join samaa juomaa, kun tulin blogiisi ja puhuin poikaystäväni kanssa, miten hyvää tuo Schweppesin juoma on! :D Ja sitten täällä olikin kuva samaisesta tölkistä!

Donna kirjoitti...

Hei Ellen, sinulle on ruusu blogssani!

melina kirjoitti...

Kaunis tuo mekkosi, ei näytä pötkylältä!!

Anonyymi kirjoitti...

rrrrrrrakastan ginger alea! erityisen ihanaksi drinksuksi siitä on murskattujen limenviipaleiden kanssa (tai sitruunan, jossei limeä ole), joita laitetaan reiiiilusti. lisäksi paljon jäitä. ja jos on, tuoretta minttua maun mukaan murskattuna. aivan mahtavan hyvää ja maailman parasta alkoholitonta drinksua:)!!