perjantai 17. lokakuuta 2008

Klassinen yhdistelmä

Olen todella tykästynyt uuteen rimpsupaitaani...Tänäänkin se piti laittaa heti päälle. Paita on vaan niin järjettömän mukava päällä! Ei purista ei kiristä, silti näyttää ryhdikkäältä.

Vetäsin pitkästä aikaa jalkaan mustat suorat housut. Nämä In Wearin housut ostin joskus kirpparilta parilla eurolla, olivat ihan uudenveroiset. Lahkeet ovat suorat, vähän leveät ja vyötärö on aika korkea. Näistä olikin vaikea saada otettua järkevää kuvaa! Ainoastaan jalka sivulla lahkeen malli pääsee oikeuksiinsa. Joten jalka on nyt sivulla;)En saa tarpeekseni tästä ihanasta kaula-aukosta.


Olen jo vuosia käyttänyt vain ja ainoastaan huulikiiltoja. Rannan innoittamana päätin vihdoin ostaa ihan oikean huulipunan. Ei tämä nyt ole vielä mikään kovin dramaattinen, mutta mukavaa vaihtelua. Minulle ei sovi tummat punaiset, tämä Lumenen sävy oli pitkän etsinnän tulos. Se taittuu tipan oranssiin, mutta on silti luonnollisen punainen huulilla. Koostumus ei ole myöskään liian peittävä vaan hieman läpikuultava, tästä on hyvä lähteä totuttelemaan pitkän huulikiiltovaiheen jälkeen!


Aikani on kulunut tämän ikonin parissa. Vielä on paljon tehtävää mutta paljon on myös tehty. Olen varmaan jotenkin vinksahtanut kun saan suurta nautintoa pienen pienien yksityiskohtien maalaamisesta!

11 kommenttia:

dolce kirjoitti...

Minunkin pitäisi alkaa käyttämään enemmän huulipunia, mutta jotenkin se kiilto on vaan helpompi vetaista huulille. Ja sopii paremmin arkeen :)

Rhia kirjoitti...

Toi pusero on kyllä ihana. Poikkesin tänään Seppälässä sitä katsomasta mutta löysin vain vispipuuron värisen version eikä se ollut ollenkaan niin kiva =)

Nehän on juuri ne pienet yksityiskohdat jotka tekee asioista niin kivoja. Suurpiirteisiä räiskäsyjä nyt osaa kuka vaan =) minusta taulussa pitää ollakin jotain kiinnostavaa katsomista! Sama pätee myös vaatteisiin ja muihin käsitöihin.

Helena S. kirjoitti...

Onpas tyylikäs rouva ja tyylikäs blogi ja tyylikkään minimalistinen koti. Ei voi muuta sanoa! :-)

dally kirjoitti...

Toi paita on kyllä aivan ihana :)

Suvi kirjoitti...

onpa maailman ihanin rimpsu paita.

Minulla ei ole yhtään huulipunaa. En vain yksinkertasesti osaa niitä käyttää. Ja ne tuntuu oudoilta huulilla. En siis käytä ollenkaan.

Vilijonkka kirjoitti...

Lumene on ainoa merkki jonka huulipunia käytän, sillä ovat osanneet luoda kauniita ja luonnollisesti huulia korostavia sävyjä suomalaiselle naiselle (huh mikä mainospuhe!). Kaikkien näiden ulkomailla vietettyjen vuosienkin jälkeen ostan edelleen kaikki meikkini Suomesta lomilla käydessä. Onnea uudelle kaudelle.

Ei, älä ole huolissasi, et ole vinksahtanut. Minä omistin kokonaisen vuoden pelkästään ikonimaalaukselle "itsenietsimisvaiheessa". Kolmisenkymmentä yksityiskohtaylistystä sain maalatuksi, eikä niiden yksityiskohtien katsomiseen koskaan kyllästy! Tai jos tämä on viksahtaneisuutta, niin sittenhän meitä on kaksi. Kauniit värit Jumalanäidillä!

adriana kirjoitti...

Yli-ihana tuo pusero, sopii sulle mahdottoman hyvin!

Emily kirjoitti...

Toi pusero on aivan ihana. :o

nonna kirjoitti...

Oi maalailetko sinä ikoneita:o Itsekin olen käynyt ikoninmaalauskurssin, mutta ei niillä tiedoilla vielä lähdetä oikeasti ikoneita maalaamaan:D Mutta olisi kyllä super kiinnostavaa ja mukavaa:)

winda kirjoitti...

oi miten kaunis ikoni :)

tiipu kirjoitti...

Olen jo pitkään seurannut blogiasi, tyylisi on upea ja ihanan yksinkertainen ja blogisi on muakavaa luottavaa illan päätteeksi.

Ikoneista puhenollen, olen ortodoksi ja aina ihaillut ikoneita. Kun tietää jotain ikonin taustasta,(onko se juhla-ikoni, martyyri-ikoni..)osaa vain enemmän arvostaa sen yksityiskohtia, sillä ne yksityiskohdat kertovat sen tarinan=)
Ja mielestäni olet onnistunut todellahyvin maalaamaantuota ikonia, sekun ei mietään helppoa hommaa ole :)