maanantai 1. syyskuuta 2008

Syksyn suosikki

Harmaa vekkihame on muodostumassa kestosuosikiksi! Kiitos vielä Turun Tildalle tästä:)
Aamulla oli jo mukavan kylmä, varsinkin kun pyöräili. Hrrr. Hennesin harmaa lätsä suojasi mukavasti viimalta, Benettonin kauluhuivi lämmitti ja Vilan takki oli juuri sopivan paksuinen.
Pitää kohta kaivaa syystakkeja esiin!
Harmaa neule on Espritin, se sopii kivasti Tildan hameen kanssa yhteen.

Sitten vielä tällainen hiusihanuus! Bongasin tällaiset Glam&Tonicin vanhasta postauksesta. Mietin vain, että tällainen hiuskoru voisi olla mahdollista tehdä ihan itse. Taidan ottaa tämän ajatuksena työn alle, saa nähdä saanko jotain aikaiseksi! Mutta ihanan vanhanaikainen ja juhlava look syntyy tällaisilla esim sileän nutturan kanssa...Ihastuiko kukaan muu näihin?

http://glamandtonic.blogspot.com/2007/11/hairy-post.html

5 kommenttia:

nei kirjoitti...

Kyllä, ihana tuo hiuskoru! Varsinkin, jos sen kanssa ei pukisi paljoa muita koruja, se on sen verran runsas jo itsessään. Helmiäisvärit sopivat minusta vaaleaan tukkaan loistavasti, omaan tummaan tukkaani laittaisin ehkä vähän selkeämmän muotoisen koristeen.

Mao Mao kirjoitti...

Tuollainen hiussolki näyttäisi somalta vanhanaikaisen vintage-nutturakampauksen kanssa, korvan taakse sivulle työnnettynä. Ehkä omaan makuuni saisi olla pikkuisen yksinkertaisempi.

Muutenkin olen ollut ilahtunut, kun syksyä kohden muodissa on näkynyt 40-luvun vintage-vaikutteita. Ladylike-tyyli hameiden ja korkokenkien kanssa on lyhyesti sanottuna ihana. Nainen saa olla minusta kauniisti nainen. Sinulla on tällä saralla oikein oivaltava blogi vaate- ja erityisesti kenkäkokonaisuuksineen :)

Ilona kirjoitti...

Ellen, tuollainen koru on ihan helppo tehdä vaikka vaan tukevan kankaan päälle, ja sitten se valmis kangaslätkä ommellen/kuumaliimalla kiinni solkeen! :)

Mirka kirjoitti...

Kaunis vekkihame ja ihanat hiuskorut! Oi! <3

Anonyymi kirjoitti...

Oi, minä ihastuin kovin tuohon hiuskoruun!<3 Mistä tunnette Tildan kanssa :)? Blogosfääreistäkö?