tiistai 30. syyskuuta 2008

Puiset helmet ja puinen sänky

Benettonin musta villamekko on käytännöllinen syysvaate. Sitä voi käyttää mekkona sukkisten kanssa tai tunikana legginsien kanssa. Kumpikin versio toimii. Malliltaan se on aika suora ja alhaalla on kaksi pientä taskua. Puiset helmet ja pikkulaukku ovat kirppikseltä ja kengät on Vagabondin. Laukku on muuten Silvaran vanha!Meidän poitsun sänky on ihana. Minun mummoni on ostanut sen huutokaupasta joskus 50/60-luvulla. Eli sängyllä on aika paljon ikää!!! Ainakin 100v. Sitä voi jatkaa leveyssuuntaan. Lastenhuoneen sisustus on edelleen pahasti kesken. Lapsi raukka nukkuu ikoninurkkauksessa ja yksi seinäkin on hehkuvan hopeinen, kiitos minun taikamaali- kokeilujeni:) Odotan suuresti seuraavaa ikeareissua, ehkä huone saa pientä päivitystä sen myötä. Tai jopa jotkut verhot. Se olisikin radikaalia! Mutta tosiaan muuta kuvattavaa huoneessa ei tällä hetkellä ole, paitsi ehkä vanha kustavilaistyylinen peilikaappi, joka on tällä hetkellä pikkuautojen saartama. Odotetaan siis hetkeä, kun autot ovat parkissa jossain muualla.


Minun mieheni vanha pupupussilakana on edelleen priimakunnossa. Tämä on poitsun lemppari heti autolakanoiden jälkeen:)

9 kommenttia:

Herttainen kirjoitti...

Upea sänky! Meidän mummulla ja papalla on myös paljon vanhoja sänkyjä, eri suuntiin jatkettavia ja myös ainakin yksi hieno vaatekaappi. Saa nähdä mihin ne päätyy kun heistä aika jättää... Suurin ongelma taitaa olla se, ettei sellaiset jykevät sänkyt taida pieneen kaupunkiasuntoon mahtua :/ Haluaisin myös vanhanajan kahden istuttavan pulpetin sekä kaksoiskeinutuolin, mutta jälleen tulee tilaongelmia.

TweetyTwix kirjoitti...

Tuli mieleen että saattaisit pitää Taina Sampakosken kirjasta nimeltä Ikoni!
Itse luin sen kesällä, ja se oli hyvä.
http://www.tammi.fi/kirjat/ISBN/9789513137373

PupuLihavisto kirjoitti...

voi, mulla on tuota pupukangasta keltasena! ennen osattiin tommosten superhauskojen lastenkankaiden tekeminen! :)

Loviisa kirjoitti...

Hitto, täällä myös yksi tuollaisissa Pupu Tupuna -lakanoissa nukkunut :) Voi tätä nostalgian ryöppyä!

Anonyymi kirjoitti...

jep, täältä nousee kanssa käsi! itsehän olen tuollaisissa lakanoissa tenavana kuolaillut. :D Pohjaväri tosin taisi todellakin olla keltainen. :D

dolce kirjoitti...

Kääks, miten suloinen lakana :)

ellen kirjoitti...

herttainen: Vanhat sängyt on niin ihania, etä niistähän voi värkätä esim sohvan tms...

tweetytwix: Kiitos, kaikki kirjavinkit on aina tervetulleita! Tykkään lukea, on vaan aina joskus vaikea löytää mielenkiintoisia kirjoja.

pupulihavisto: Niin, onneksi tuokin on säästynyt.

loviisa: Heh, hauskaa!

anonyymi: No onpa tämä ollut suosittua kuosi!

dolce: Niin, ja kiva kun olet taas back in business

Anni kirjoitti...

Ihana sänky! Mulla oli lapsena ihan samanlainen pupulakana, tosin punapohjaisena. Tällä hetkellä se on poikani lempparilakana. :) Suosittu kuosi tuntuu olleen!

tipitii kirjoitti...

Ihana tuo kuviointi noissa pupulakanoissa. Kyllä tuollaisessa sängyssä kelpaisi nukkua!