tiistai 16. syyskuuta 2008

Kenkiä ja hiiltä

Sattumoisin löysin jälleen ihanat tuliterät vintage-kengät pilkkahintaan Kontista:) Vai mitä sanotte näistä Aaltosen Solenoista, missähän jemmassa näitä on pidetty muutama vuosikymmen? Ei ainakaan käytön jälkiä löydy yhden yhtäkään.


Ruotsalaiset Sköna Marietkin olivat suloiset...Ja näitä on pidetty ehkä yksi kerta jalassa pohjista päätellen.


Eilen elävän mallin piirustuksessa oli vaihteeksi miesmalli. Tehtiin litoposterille samaa asentoa koko tunti. Minulla vähän lähti mopedi käsistä ja tein taustalle hulmuavan viitan. Sitä mallia vähän nauratti, ehdotti että vaihdan kotona käden asennon osoittamaan eteenpäin;)

6 kommenttia:

Lumianna kirjoitti...

Kauniit nuo Solenat :).

Meidänkin kirpputorilta löytyy usein hyviä vanhoja kenkiä, mutta lähes aina mustia. Itse olenkin jo päättänyt, etten enää uusia samanvärisiä osta, kun niitä on jo ennestäänkin paljon. Ellei sitten tule todella hyvää löytöä vastaan ;). Eikö ennen suosittu muita värejä vai mistähän tuo mustien ylivalta johtuu...? Tai ehkä meillä on vain huonot valikoimat ;).

Lora kirjoitti...

Voih, miksen löydä koskaan kirppareilta muunlaisia kenkiä kuin loppuunajettuja ronttosia; nuo olivat todella hienot! Upea tuo piirustuskin. Huvitti tuon mallin kommentti siitä viitasta = D

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihania kenkiä olet jälleen löytänyt kirpparilta. Silloin kun minä löydän kirpparilta mieleiset, sopivat ja hyväkuntoiset kengät niin pakkohan ne on sieltä pelastaa :-) Joten aika monet nahkaiset musta korkkarit on kertynyt...

-Päivi-

sho(e)paholic kirjoitti...

ihanat nuo ekat! Ja sitten noista sun piirrustuksista: ovat kyllä todella kauniita! Tuo varmaan vaatii aikalaista pokkaa olla mallina tuollaisessa. Ajattele, kun joku piirtää kaikki virheesi ja vahvat puolesi samaan kuvaan niin saattaa olla aikaristiriitaiset fiilikset :) kovin taitavasti piirrät ihmiskehoa ja eloa siihen :)

Anonyymi kirjoitti...

Tuon miesmallin kasvot ovat jotenkin ristiriidassa hänen vartalonsa kanssa. Kovin sirot ja feminiiniset kasvot ja kuitenkin perinteisen, hmm, miehekäs kroppa.

ellen kirjoitti...

lumianna: Ennen varmaan oli aika paljon enemmän mustaa...Munkin varmaan pitäisi tehdä tuollainen päätös!

lora: Joo, ihan uudenveroiset löydöt, vaikka ovatkin vanhat. Ja kiitos!

päivi: En siis ole ainut;)

sho(e)paholic: Kiitos!

anonyymi: Mielestäni ihmisistä tekee mielenkiintoisia juuri ristiriidat. Harva meistä on kovinkaan täydellinen, kun lähdetään miettimään kehon mittasuhteita.