keskiviikko 10. syyskuuta 2008

Kaikenlaista kivaa

Vero Modan musta trenssi on ollut minulla jo aika monta vuotta. Se ei mene tyylillisesti miksikään! Alunperin takki oli minulle turhan reilua mallia, siirsin vähän nappeja ja taisin lyhentääkin sitä hieman. Hennesin neulemekon alla on valkoinen puuvillahame. Me ollaan Herra R:n kanssa niin sävy sävyyn, että!
13 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Kadehdittavaa, että osaat piirtää noin hyvin.. Itellä ei ole tikku-ukkoa kummempia piirtämistaitoja.

aini kirjoitti...

Nuo työväenopistojen piirustuskurssit ovat kyllä ihan mahtavia, pikkurahalla saa tosi laadukasta opetusta. Niihin alastomiin malleihin tottuu pian, mutta oli kyllä aluksi vähän hätkähdyttävää, varsinkin se ensimmäinen alaston miesmalli:D
Täytyisi itsekin taas mennä johonkin taidekurssille, ne on tosi rentouttavia.
Ja tuo sudenkorentomaalaus on aivan ihastuttava:)

Matroskin kirjoitti...

Minä näytän trenssissä tuhdilta karjakolta. Siksi toivon aina trenssimuodin menevän ohi. Maalaus on hieno.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä olette herra R:n kanssa upea pari! Kissat ovat parhaita!!
Sudenkorentomaalaus ihana!

-Helena-

Lumianna kirjoitti...

Mä olen myös piirtänyt ja maalannut koko ikäni, posliininmaalauksenkin aloitin jo joskus ala-asteen ensimmäisinä vuosina. Croquis-piirroksia on kyllä ihana tehdä! Itse olen sen verran pilkunviilaaja, että muotokuvistakin haluan tehdä valokuvantarkkoja. Tuohon liialliseen tarkkuuteen croquis-piirrokset auttavat kyllä hyvin, kun täytyy saada nopeasti valmista :).

sho(e)paholic kirjoitti...

me tehtiin tuota samaa hommaa kuvistunneilla yläasteella. Siis tota sohimista :D ne näytti ihan karmeilta ja minusta oli epäreilua, että en saanut aikaa tehdä kunnolla. Noh, silti pointti on aika ymmärrettävä ja homma on tosi terapeuttista tosiaan! Voi että sinun työt ovat kauniita - jopa nuo pikaluonnokset! Ja tuosta trenssistä - niitä harvoja vaatteita, mitkä pitäs löytyä kaikkien kaapista, koska ne on aina tyylikkäitä ja parhaita perusvaatteita mitä on :)

mie kirjoitti...

voi killiä taas kerran, mikäs hänen nimensä olikaan, vai onko se tuo pelkkä herra r? :)

ellen kirjoitti...

sanna: Kiitos:)

aini: Yleensä työväenopiston kurssit ovat olleet minulle pettymyksiä opetuksen tason suhteen. Kai se on aina niin juuri siitä vetäjästä kiinni, ja niissä on jos jonkinlaista. Kurssitarjonta on kuitenkin monipuolista joten siitä pisteet.

matroskin: Mä veikkaan, että trenssimuoti ei mene koskaan ohi. Ehkä karjakkotyyli sen sijaan tulee;)

-Helena-: Kiitos!

lumianna: Joo, se tekee hyvää. Itsekin kun vuosia maalasin posliinia, niin niistä töistä tuli aina niin pedanttisia, että on vaikeaa yhtäkkiä tehdä ihan vapaata viivaa. Olen mä välillä luonnostellut, mutta ei sekään ihan sama asia ole, kuin noi kroksit.

shoephaholic: Niin, se tuntuukin aina aluksi jotenkin epäreilulta:)

mie: Nimi on erään edesmenneen suomalaisen iskelmäsankarin mukaan:)

tipitii kirjoitti...

Oih, ei taaskaan arpaonni suosinut :/ No, täytyy siis toistaiseksi vain tyytyä ihailemaan noita tauluja netin välityksellä...

Tehtiin jollain kuviksen kurssilla tollasia pikapiirroksia, mallit olivat tosin vaatettaneet itsensä. Olin niistä joistain jopa ylpeä, mutta noita sun piirroksia katsellessa ei voi kuin todeta, että mun lahjat taitaa olla jossain muualla kuin piirtämisessä ;)

heini kirjoitti...

UPEA ASU!!!<3 ja upeita nuo luonnoksesikin. Tuollaisesta saisi ihanan sarjan, vaikka seinällekin<3<3<3 juuri tuollaisina.

Rhia kirjoitti...

Tyylikäs asu =) Aivan hurmaava tuo maalauksesi, minä kun rakastan niin sudenkorentoja! Rapsutuksia herra R:lle =)

Herttainen kirjoitti...

Upeita noi piirustukset. Ja eipä tuolla naisella ainakaan ole mallina hävettävää, voi kunpa itselläkin olisi noin täydelliset rinnat.

Me tehtiin kuvistunnilla croquis-juttuja, ei kyllä alastonmallista, ja se oli kyllä tavallaan kivaa kun oli vain pakko piirtää. Mä en hahmota mitään mittasuhteita jne. ja ihmisen piirtäminen muuna kuin tikku-ukkomaisena hahmona on tosi hankalaa mulle, mutta niitä coroquiseja tehdessä oli sit vain pakko nopsaan piirtää eikä olla liian itsekriittinen.

Jadelia kirjoitti...

Iihana blogi sulla! Paljon samanlaisia harrastuksia ja kiinnostuksenkohteita kuin mulla. Sulla on kiva maku ja luovuutta sekä taitoa luoda suloisuutta ympärillesi.