tiistai 23. syyskuuta 2008

Ihana mekko...

Täydellisten naisten Marcia Crossilla oli aivan ihana vintage tyylinen mekko päällään... Onkohan kuva nyt sitten Emmyista, luulen niin. Itse en henkilökohtaisesti pidä tuosta yhdistelmästä punainen tukka ja roosa/hiekka/beige, mutta mekko on silti ihastuttava. Nude kengät ovat kuin piste iin päällä. Mummoni hääpuvussa oli vähän jotain samaa, se on ihan mieletön! Olen joskus kerran lainannut sitä naamiaisiin, pitääkin ensi kerralla kuvata se kun mennään käymään niillä.

theskinnywebsite.com

17 kommenttia:

Mrs. V kirjoitti...

Minä kärsin pahasta migreenistä. Joskus 15-vuotiaana (eli n. 9 vuotta sitten) vei äitini minut vaivan takia vyöhyketerapiaan. Siinä sitten jalkapohjan kautta mies tunnusteli että syy migreeneihini on heikko verenkierto päässäni. Hän myös totesi että minulla on heikko immuniteettikyky (mikä minulla ainakin on) ja taisi olla minulla jotain vikaa munuaisissakin? Kaikki tämä tieto jalkapohjastani!
Anyway, kävin miehellä pari kertaa eikä ne ainakaan mun päänsärkyihin auttanut. Se terapeutti itse aiheutti mulle sitä lisää! Se paineli mun jalkapohjaa niin lujaa et teki mieli läimäyttää sitä ukkoa. Taisin huutaakkin että "Anna sen kohdan olla, en tarvitse mun munuaisia!" Eli ei niin fiksua minulta, mutta ymmärsit varmaan tämän perusteella että se jalanpohjan painelu on vähän kovemman puoleista...:S
Mutta ilmoittele ihmeessä lisää! Jos todella koet hoidon toimivaksi niin ehkä minäkin uskaltaudun vyöhyketerapiaan uudestaan:)
Alan olemaan jo aika epätoivoinen tämän vaivan kanssa:(

mursuliina kirjoitti...

olisi mielenkiintoista nähdä mummosi hääpuku :)

oon käynyt nyt 2 kertaa vyöhyketerapiassa (samalla kertaa hierottu niska ja hartiat) ja aion ehdottomasti jatkaa. en vielä tiedä auttaako se ylimääräiseen jännitykseeni, mutta kyllä se on rentoutumismenetelmänäkin aivan uskomaton. on vaan hyvä olla!

paranemisia sinulle.

Doubles kirjoitti...

Marcia Cross on minusta yksi upeimpia naisia punaisine hiuksineen, tosin vihreät puvut olisivat varmaan enemmän hänen ihoaan ja hiuksiaan imartelevia mutta kaunis kyllä tuokin :)

-S-

Hanna kirjoitti...

Itselläni auttoi epäsäännöllisen säännölliseen migreeniin hermoratahieronta + reiki -yhdistelmä. Hermoratahieronta on vähän niinkun neulatonta akupunktiota, eli koko kropan alueelta herätellään hellin ottein ääreishermostot toimimaan niinkuin pitää. Tavoitteenä saada siis kroppa hoitamaan itse itseään.
Toimi kuuden hoitokerran sarjana, jonka jälkeen tuli ns. paranemistrauma, eli pari päivää kestänyt karsein migreeni ikinä kaikkine perinteisine oireineen. Siitä on nyt yli kolme vuotta, eikä sen jälkeen ole ollut. Jei!

Hermoratahieronta auttaa myös yleiseen hyvään oloon, sillä voi hoitaa sisäelimiä, reumaa, allergioita, lihaksia, kaikenlaista..

Anna kirjoitti...

Tuo Marcian asu on Emmy-juhlista tosiaan, ja itsekin menetin sille sydämeni:)

Rhia kirjoitti...

Olen jo ihaillut tuota Elie Saabin pukua aiemminkin jossain, kerrassaan hurmaava, joskin totta että punatukkaiset kaipaisivat jotain vähän erottuvampaa väriä kuin tuollaista beigeä.

Kävin joskus vuosia sitten yvyöhyketerapiassa enkä kyllä muista että siitä mitenkään kovin radikaalia hyötyä olisi ollut.

mrs v:lle: jos kropassa on paljon kipeitä kohtia niin vyöhyketerapia on aluksi aika tuskallista, varsinkin jos ei ole tottunut siihen että jalkoihin kosketaan (sama juttu se on hartiahieronnan kanssa, tottumiskysymys), mutta toki olisit voinut miehelle sanoa että ottaa vähän hellävaraisemmin jos kohdat olivat niin arat. Toisaalta ihan kevyt sively ei mitään hyödytäkään =)

ruisleipä kirjoitti...

ihana mekko!!! ääh.. millonkos olet sinne mummosi luo menossa?, en jaksa oottaa!!

MouMou kirjoitti...

Minusta tuon asun värimaailma on ihastuttava. Paranethan pian!:)

Turun Tilda kirjoitti...

Mekko on kyllä ihana. En tiedä haittaako tuo "väärän vuodenajan" värisiin vaatteisiin pukeutuminen punahiuksisten kohdalla niin paljon kuin tällaisten "värittömien kesien" kohdalla niin kuin minä ;)

VArsinkin purppura sopii punahiuksisille hyvin. Ehkä tuo on liian hempeä "kesien" väri, hih... omin kivan värin tietysti itselleni ;)

Lora kirjoitti...

En ole tutustunut vyöhyketerapiaan, mutta hermoratahieronta antoi aivan uskomattomia tuloksia! Eli kannatan nykyisin kyllä tosissani vaihtoehtoisia hoitomuotoja koululääketieteen ohella. Vyöhyketerapian otan varmasti listalle, jos vielä saan lapsen ja koliikkia on yhtään ilmassa.

*~SL kirjoitti...

Vau mikä mekko :)

Heli kirjoitti...

Marcian tukka on ihana. Hänen vuokseen itsekin aloin värjäämään tukkaani punaiseksi!

Hassua miten jotkut asiat vaikuttavat ihmisiin...

Jaana kirjoitti...

Vyöhyketerapia auttoi minua synnytyksessä. Sen voimalla olisin voinut periaatteessa jaksaa koko avautumisvaiheen, mutta miehen voimat hiipuivat - tähän voisi laittaa sellaisen silmiään pyörittelevän hymiön - eikä hänen otteensa alun perinkään ollut yhtä napakka kuin ammattilaisen, joten viimeisiksi hetkiksi päädyin naukkailemaan ilokaasua. Mutta oli kyllä suuri apu silti, suosittelen muillekin!

Kristiana kirjoitti...

Mieletön blogi sulla! Lisään heti suosikkeihin, ja käyn ahkeraan surailemassa! = D

Mrs. V kirjoitti...

hanna ja rhia,
Kiitos suuresti vinkistä sekä infosta! Olen jo niin epätoivoinen vaivani kanssa että olen valmis kokeilemaan kaikkea... Kynnyksenä itselläni on vain se, että en asu Suomessa vaan Hollannissa:S Ja olen jo monen inhottavan episodin jälkeen joutunut toteamaan, että Suomessa nämäkin asiat hoidetaan NIIN PALJON paremmin kuin muualla...Ammattitaito Suomessa on ihailtavaa.

Anette kirjoitti...

Huh, toi Marcian mekko on UPEA. O_o Sitten kun meen naimisiin haluan just tollasen häämekon! Väristä en kyllä liiemmin välitä, itselläni ei taida olla yhtäkään beigeä vaatetta. :D Mutta esim valkoisena häämekoksi tai minä vaan muuna (paitsi beigenä) johonki megajuhliin. ;))

sho(e)paholic kirjoitti...

Hei Ellen! Mun ukkini sai aivoinfarktin tuossa muutama vuos sitten ja silloin myös todettiin, että hieronta jaloille ehottomasti kielletty vuoden ajan. Kuulemma saattaa vapauttaa haitallisia tukoksia liikkeelle verenkiertoon jne.