maanantai 18. elokuuta 2008

Vakkari vekkari

Harmaa vekkihame on vaan niin ihana. Se on jotenkin tosi helppo ja huoleton vaate, joka muuntautuu moneen pelkästään yläosan ja asusteiden avulla. Tämä tyyli on tällainen perus vanhahtava, aamulla päällä oli myös Vero Modan musta "viittakeeppi" poolokauluksella.


Ulkona on ihanan raikasta sateen jäljiltä, kukat ovat mielestäni tosi kauniita kun niissä on vesipisaroita.13 kommenttia:

MouMou kirjoitti...

Tytön tyylitaju taisi haihtua ilmaan! Ei vaan, kaikille julkkiksille tulee se vaihe, kun he luulevat, että mikä tahansa näyttää hyvältä heidän yllään.:)

Ocean kirjoitti...

Voi kun kaunis asu taas kerran... Mischa ei ole kyllä ikinä kuulunut meikäläisen suosikkeihin =/.

Jenny kirjoitti...

Kyllä on ihana asu, oceanin sanoja lainatakseni:jälleen kerran. Itse hankin samanpituisen vekkihameen jokinaika sitten ja tykkään, nyt vielä parempi kun syksykin tulossa, on nimittäin ohuen ohutta villakangasta.

Sara kirjoitti...

Ehkä Mischa vain antoi potkut Rachel Zoelle, stylistille...

Cyabe kirjoitti...

Jotenkin minun silmääni Mischa näyttää tuossa kuvassa jotenkin... Isolle? Ei kai tajua, ettei kaikki vaatteet ole kovin imartelevia jos omistaa vähänkin normaalin ihmisen tavoin rasvakudosta.

Anonyymi kirjoitti...

Tai jospa hän vain halusi antaa piupaut tyyli-ikonina olemiselleen. Julkkiksetkin ovat vain ihmisiä huonoine päivineen. Kuka jaksaa aina olla niin hemmetin chic?

miukku kirjoitti...

Hmm kaikilla meillä taitaa olla huonot asuvalintamme? Noilla julkkiksilla ne kuvat niistä päivistä vaan sitten pyörii ja pyörii tuolla mediassa??

elli kirjoitti...

mie taas epäilen, että mischalle alko maistuun viina ja mömmöt, niin ei varmaan jaksa olla niin nöpönnuuka enää tuon vaatetuksen tai minkään muunkaan kanssa. näinhän se usein valitettavasti menee.

NinaV kirjoitti...

"Entisen" Michan päällä tuokin asu olisi ollut varmasti kiva, mutta kuvassa tyttö näyttää saaneen reippaat kymmenen kiloa lisää eikä ole huomioinut sitä asuvalinnassaan. Toisaalta ihan positiivista että tyyli-ikoni/teinityttöjen ihailun kohde ei ole enää anorektisen laiha..

Anonyymi kirjoitti...

Minä pidän edelleen Mischasta :)) <3

Ansku kirjoitti...

Kaunis asu! Millainen tuo valkoinen yläosa on, onko kyseessä body vai toppi?

ellen kirjoitti...

Mäkin luulen että ne elämäntavat vaikuttavat...

Minulla on valkoinen t-paita ja sitten toi ruskea bolero!

Babydoll kirjoitti...

Hän joutui (liian monen suomalaisnaisen) tapaan leggingsien uhriksi... :(
En tosiaan tiedä mitään kauheampaa kuin nainen koikkaloimassa pitkin katuja pelkät leggingsit jalassaan! Sehän on ihan sama kuin käppäilisi ihmisten ilmoilla ainoastaan sukkahousuissa. Toivottavasti leggingsit häipyisivät pian kaupoista, sillä ne pilaavat asun kuin asun...