sunnuntai 31. elokuuta 2008

Vaaleaa murrettua

Murretut valkoiset ja beiget sävyt ovat ehdottomia suosikkeitani (taisin juuri epähuomiossa keksiä uuden sanan:)). Puhdas valkoinen ei tunnu enää niin luontevalta syksyn tullessa, paitsi pieninä ripauksina tietenkin.
Huivi ja villapaita ovat Benettonilta. Hame Lindexin tuunattu versio, kengät Tamaris (kirppis) ja laukku Sisley. Näillä tarkenee juuri ja juuri tällaisella ilmalla!


26 kommenttia:

MouMou kirjoitti...

Beige on kyllä aivan sinun värisi.:)

Bisquits kirjoitti...

Ellen, minulla on ihan sama periaate. Poistan blogistani kaikki vartaloani arvostelevat kommentit, sillä se asia ei todellakaan kuulu muille. Muutenkin siitä asiasta on todella vastenmielistä keskustella julkisesti.

Hyvä päätös! :-)

ellen kirjoitti...

moumou: Kiitos:)

biquits: Sinä ja Only Shallown Ranna olette tässä asiassa hyviä esimerkkejä. Ei tämä ole sinänsä iso juttu, ja kommentteja on tullut minulle suhteellisen vähän. Nyt oli kuitenkin sopiva hetki miettiä sitä, millaista esimerkkiä itse tahdon muille näyttää:)

Anonyymi kirjoitti...

Tuo asu sopii sinulle todella hyvin. Toooosi kaunis:)

Anonyymi kirjoitti...

Iiihana asu Taas :)) <3 Onko sinulla kolme sormusta nimettömässä?

Ranna kirjoitti...

Voi luoja, ne saamarin apukoululaiset ovat siis alkaneet kitistä täälläkin?

Minä jätän samasta syystä julkaisematta jokaisen ilkeän anonyymin kommentin.
Väniskööt rohkeasti omalla nimellään/sähköpostiosoitteellan tai olkoot hiljaa. Harvemmin lehdissäkään julkaistaan täysin nimetöntä palautetta.

Nelliina kirjoitti...

Oikein, vartalosi kuuluu ainoastaan sinulle itsellesi. Nauroin ihan älyttömästi Rannan blogissa ääliöanonyymien teoria -piirrosta, piti harvinaisen paljon paikkansa :D Se on kurjaa että nuo inhottavat anonyymit vievät niiltä käytöstavat omaavilta kivoilta anonyymeilta pian kommentointimahdollisuudet :(

ellen kirjoitti...

cocos: Kiitos! Näissä väreissä minulla on aina mukava ja kotoinen olo.

anonyymi: Joo, on. Minulla on sen malliset sormet, että kolme mahtuu ihan helposti vierekkäin:)

ranna: Tuo on ihan totta.

nelliina: Piirros taitaa pitää kyllä paikkansa!
Onneksi anonyymit ovat lähes aina todella ihania ja asiallisia kommentoijia. Sen vuoksi en ole vieläkään halunnut sulkea anonyymien kommentoitimahdollisuutta pois.

greta kirjoitti...

Juttutoivetia vai... Pukuleikit ovat ihania, kiitos muuten kun aloitit Dita von Teese -haasteen! Voisitko ajatella pukeutuvasi jonkun muun ihailemasi henkilön innoittamana?

NinaV kirjoitti...

Hyvä päätös! En ymmärrä ihmisten tarvetta kommentoida toisten kiloja. Ja kun koskaan ei ole sopivasti, aina on liikaa tai liian vähän..

Lilja kirjoitti...

Todella kauniit vaatteet taas ja ihana värimaailma :) Teit hyvän päätöksen, tuollaisten kateellisten idioottien kommentit kannattaa jättää täysin huomiotta.

Anonyymi kirjoitti...

Juttutoiveita: sisustus, asuminen, vaatekaappi, korut, ruoka- ja ruokavalio, vaatteiden tuunausohjeet tumpuloille jne., jne.

Turun Tilda kirjoitti...

Hitsi, kun tuollainen yhtenäinen värimaailma on hurmaavaa katseltavaa :) Olen yrittänyt ottaa sulta oppia vaaleamman väristen vaatteiden suhteen, itse tulee hankittua helposti liian tummia vaatekappaleita.

Lisää hauskoja pukuleikkejä! Ja miten estät läpinäkyvyyden vaaleissa vaatteissa. Mitkä parhaita merkkejä? Itsestäni tuntuu, että kaikki valkoiset t-paidat ja topit ovat tosi läpinäkyviä...

anni kirjoitti...

Pukeudut todella ihanasti!

Matroskin kirjoitti...

Minua aina kiinnostaa, mitä tyylikkäillä ihmisillä on päällä jumpassa ja yöllä, mutta kukaan ei koskaan kerro :).

Anonyymien ilkeiden kommenttien kynäily muiden blogeihin on alhaisinta mitä kuvitella voi. Minullekin joku kävi monta kertaa narisemassa, että olen rikas kotirouva. En tiennyt itkeäkö vai nauraa, niin kaukana totuudesta olivat kommentit.

Tuuli kirjoitti...

Hei, postauksesi ovat ihania. :)

Jana kirjoitti...

juttutoive:
kuinka maalaat kauniita taulujasi? kuinka aloittelija voisi aloittaa maalaamisen? kuinka akryylivärit toimii?

jos ei mene liian kauas blogisi fokuksesta, mieluusti lukisin tekniikkaa, kuinka saat kauniit taulusi aikaan. =o)

katriina kirjoitti...

Mikä on ero oikeudessa kommentoida ja pohtia "julkkiksen" ruumiinrakennetta vaan ei blogaajan? Tämä on pohdituttanut minua jo pitkään.. Oma vartalo ja sen arvostelu on väärin, mielestäni se olisi oikeutettua ja uskottavaa jos ette blogeissanne itse syyllistyisi ihan samaan syntiin;). Ellen, oletko sinä mielestäsi oikeutettu olemaan arvostelun yläpuolella, vaikka itse bogissasi pohdit amerikan rouvan laihuuttaa/terveyttä?

ellen kirjoitti...

vastaan nyt äkkiä ensin katriinalle:
Ero on hiuksenhieno mutta oleellinen. Jos ottaa kantaa yleiseen ilmiöön, esim anoreksiaan tai "ylitreenaamiseen" jonkin tietyn julkisuuden esikuvan avulla, se on mielestäni ihan oikeutettua.
Amerikan rouvan tapauksessa amerikan rouva on mielestäni upea nainen. Pohdin kuitenkin sitä, milloin upeus viimeistään muuttuu kuihtuneisuudeksi, ja tuleeko sellaista ihailla? Kyseessä oli ihan valtamediassakin pohdittu aihe.
Olen varmasti tehnyt itsekin väärin fanittaessani blogissani Teri Hatcheria, jota monet pitävät liian laihana.
Kysymys onkin nyt rajanvedosta asiaa pohdittuani. En aio enää ottaa kantaa julkkistenkaan ulkonäköön, enkä aiemmin ole ymmärtänyt asiakokonaisuuden laajuutta.
Bloggaajalla on kuitenkin mahdollisuus itse päättää bloginsa sisällöstä, hyvässä ja pahassa.

ellen kirjoitti...

Ja katriinalle vielä siitä, että ei myöskään ole aina kysymys siitä, saako arvostella. On kysymys arvostelutyylistä.

ellen kirjoitti...

greta: Joo, mä pidin siitä tosi paljon! Et siinä mielessä voii toteuttaa uudestaan.

ninav: Nimenomaan...

lilja: Kiitos:)

anonyymi: Kiitos toiveista

Turun Tilda: Mä voin ottaa tuon läpinäkyvyyshomman työn alle!

anni: Kiitos:)

matroskin: Toi jumppahomma voi olla toteutettavissa:)

tuuli: Kiitos!

jana: Joku maalausaiheinen postaus voisi kyllä onnistua! Mutta tekniikasta sen verran, että mun tekniikka on tullut monien eri tyylien opettelemisen seurauksena...Se vaan on muotoutunut ajan kanssa ja tulee jostain korvien välistä:)

Siru kirjoitti...

Hei! Olen lukenut blogiasi nyt pari kuukautta. En yleensä kommentoi blogeja, mutta nyt rohkaisin mieleni. Blogisi lukeminen on päiväni piristys. Tekstisi ovat mielestäni kiinnostavia ja hauskoja ja tyylisi on todella inspiroinut minua uusimaan omaa vaatekaappiani ja olen saanut lisää itseluottamusta. Joten kiitos ja toivottavasti jaksat kirjoitella pitkään vielä :) hyvää syksyn alkua!

Sanna kirjoitti...

Juttuaiheita: Miten olisi juttu sinun lapsesi tyylistä? Puetko hänet samoihin värimaailmoihin kuin itsesikin vai löytyykö pojan kaapista perinteisiä lasten vaatteita?

Sinulla on kyllä ihania vaatteita ja olet saanut minutkin jälleen innostumaan kirppareista. Lisäksi maalauksesi ovat aivan ihania! Jatka samaan malliin ja mukavaa syksyä!

Heidi kirjoitti...

Todella kauniit sormukset sinulla. Mikä on kolmannen sormuksen tarina? Olettaisin kahden muun olevan kihla- ja vihkisormuksen. Toivottavasti et pidä uteluani liian henkilökohtaisena. Itse ensi kesän morsiamena tarkkailen kovasti muiden sormuksia kun oma on vielä hakusessa.

ellen kirjoitti...

siru: Kiitos! Tuollainen palaute tekee bloggaamisesta suuren ilon:)

sanna: Poitsu pukeutuu kyllä huomattavasti värikkäämmin kuin äitinsä;)

heidi: Yksi sormuksista on ns "lapsisormus":) Eli lapsen syntymästä muisto. Alkuperäinen kihla on ollut leveä kultainen sormus, mutta se kävi isoksi enkä ole vienyt pienennettäväksi. Tykkään vähän vaihdella kolmatta sormusta, noi kaksi on kuitenkin sellaisia joita pidän aina

Citrua kirjoitti...

Hauskoja vaatteita sulla...