keskiviikko 13. elokuuta 2008

Uutta vanhaa inspiraatiota

Löysin todella mielenkiintoisen Englantilaisen nettikaupan tänään! Old Town Clothing myy ihania vanhanajan vaatteita, tosin hinnat ovat aika kirpaisevat...
Minulle nämä kuvat antoivat inspiraatiota syksyyn.Sitten vielä muutama Noa Noan kuva. Nämä ovat vanhaa mallistoa, mutta edelleen käsittämättömän kauniita. Hyvän vaatteen tunnistaa sittä, ettei se vanhene. Nämä ovat mielestäni sellaisia. Tämän syksyn katalogia voi katsella täältä!

Ja jos nämä ovat liian tylsiä kuvia, hauska nettikauppa on se tämänkin! http://www.dixiegrey.dk/
Ps. Laittakaa sitten myös äänet päälle;)


Mikähän on tämän syksyn "hitti"? Veikkauksia?
Minä luulen, että GG:n vaikutteet ovat vielä tänä syksynä vahvoilla...Eli skottiruutua, baskereita, polvisukkia, vekkihameita, suloisia neuletakkeja ja keeppejä. Rusettipantoja unohtamatta:) Itse aion käyttää niitä kaikkia!

4 kommenttia:

MouMou kirjoitti...

No, ei kai se kesän loppuminen olekaan niin paha asia sitten.:) Olen samaa mieltä kanssasi siitä, että GG jatkaa huipulla!<3 Ei pöllömpi tyyli.;)

Mrs. V kirjoitti...

Uskon samaan. GG pitää vielä jonkin aikaa otteessaan. GGn asut ovat ihania, mutta en koe niitä "oman tyylisiksi". Voisi tosiaan vähän hauskuutella ja kokeilla jotain sen tyylistä mutta ei kuitenkaan niin pitkälle vietyä...

Merja kirjoitti...

Noa Noan vaatteet ovat kyllä kauniita.. Valokuvat ovat ihan huippuja.

Ja tuon Old Town Clothing kuvat ovat myös upeita!

ellen kirjoitti...

moumou: Niin, ajatukseen alkaa jo kummasti tottumaan;)

mrs.v: Minunkin on oikeastaan aika vaikea kuvitella sinua siihen tyyliin:) Ainakaan ihan sellaisenaan! Tee postaus, "GG:tä Mrs.V:lle"

merja: Minulla on yksi Noa Noan paita, se on tosi kiva. Ne vaatteet ovat sellaisia "maalauksellisia"