lauantai 2. elokuuta 2008

Pieniä löytöjä

Tänään oli ihan kiva päivä kaikenkaikkiaan, kävimme Nelliinan kanssa kirpparilla ja Europessa istuskelemassa. Kyllä hänet ihan heti tunnisti, eipä ollut sitä ongelmaa;) Hän oli nyt toinen bloggaaja jonka tapasin. Yksi kivoimmista asioista blogin myötä onkin muihin tutustuminen. Oli myös virkistävää jutella jonkun kanssa blogimaailman ilmiöistä!
Itse alan vasta nyt hahmottamaan sitä, millaisesta asiasta blogin pitämisessä on kysymys. Tämä on ennenkaikkea mahdollisuus. Mahdollisuus toteuttaa ihmeellistä tarvetta kuvata rytkyjä, joissa käy hakemassa kaupasta maitoa. Mahdollisuus saada uusia ystäviä ja tuttavuuksia. Mahdollisuus saada kokeiltavaksi juttuja, joita ei muuten tietäisi edes tarvitsevansa;) Mahdollisuus kehittyä kirjoittajana, kuvaajana tai jopa ihmisenä. Pidän suurena mahdollisuutena myös blogien mainosarvoa, jopa bloggaajalle itselleen! Tästä hyvä esimerkki onkin esim Mintun blogi.

Tämä oli päivän asuni. Ja voin vaikka vannoa, että kaksi naista tunnistivat minut...Voi tietysti olla että vain kuvittelin koko jutun. Mutta oudolta se ajatuksena kuitenkin tuntui. Kuinka helposti pelkkien vaatteiden avulla voi tunnistaa jonkun?


Kävin Stockalla ja siellä oli kympin rekissä tällainen Globalin pellavainen tunika. Oli pakko ostaa, malli ja väri olivat niin kauniit. Ja olihan tässä aika reilut aleprosentit.

Nanson mansikkapaita löytyi Fidasta. Paidassa oli laputkin vielä kiinni ja hintaa 3,2e. Ihanan kesäinen ja pehmoinen löytö.

En yleensä koskaan löydä Gina Tricotista mitään. Tämän mekon kuitenkin ostin tänään. Varmaan tulee pidettyä legginsien kanssa, näin tämä on vähän turhan mini omaan makuuni.

Kaulassa oli tänään tämä Deco4U:sta ostettu kivikoru. Siellä on kivoja etnisiä koruja vaikka millä mitalla! Koru on oikeasti ollut pidempi, mutta lapseni riuhtaisi sitä kerran niin kovaa, että se katkesi. Nyt tämä on tällainen lyhennetty versio:)

Kirpparilta löytyi tämä luultavasti aika vanha kukkapaita viidelläkymmenellä sentillä. Suunnittelin muokkavani tästä jonkinlaisen hihattoman kesäpaidan. Värit ja kuvioinnit olivat niin kauniit ja vanhaa henkivät, että jo pelkän kankaan vuoksi tämä kannatti ostaa.

15 kommenttia:

MouMou kirjoitti...

Nuo kenkäsi näyttävät ihanilta! On kyllä kiva,jos blogimaailman "kaveruus" siirtyy tosielämäänkin.:) Täältä on niin helppo löytää samanhenkisiä ihmisiä! Blogien kaupallistuminen ei huoleta ainakaan minua. Tai ainakaan vielä...

apple kirjoitti...

Kivoja asuja. Ostin eilen Gina Tricotista tuon saman tunikan mustana.(:

Bisquits kirjoitti...

Olen huomannut ihan saman, kun olen treffaillut blogeista tuttuja tyyppejä. Bloggaajat ovat aivan yhtä kivoja livenäkin kuin blogeissa. :-) Itse olen treffaillut vain ulkomailla asuvia bloggaajia, mutta olisi tietty kivaa tavata Suomessakin asuvia. Jostain syystä noita Suomi-treffejä ei vaan ilmestyvän kalenteriin, ja ne isot blogimiitotkin taitaa olla jo kuopattuja ideoita. Bloggaajat kun tapaavat jo muutenkin niin paljon toisiaan Tyylitaivaan ym. tilaisuuksissa. Se on harmi, sillä itse olisin ollut valmis ostamaan lentoliputkin Suomeen, jos joku useamman tyypin miitti olisi ollut mahdollinen.

Bisquits kirjoitti...

Sori lukuisat kirjoitusvirheet, en osaa kirjoittaa vieraalla koneella!

ellen kirjoitti...

bisquits: Luulen että ongelma on se, että bloggaajat ovat levittäytyneet ympäri suomea. On siis varmaan käytännössä hankala sopia isompia tapaamisia. Toisaalta se on kiva tavata yksi henkilö kerrallaan, tulee ainakin juteltua vähän helpommin ja syvällisemmin!

Pipari kirjoitti...

Näytät todella hyvältä valkoisessa, sitä näköjään suositkin aika paljon. :) Toivoisin blogiin esittelyä sisustuksestasi, se näyttää kauniilta ja teidän tumma lattia on erittäin tyylikäs.

Honey Junkie kirjoitti...

Bisquits, kyllä se bloggareiden toistensa tapaaminen aika vähäistä on, Tyyliagentteja on vain neljä(?) ja esimerkiksi itse olen tavannut muita bloggareita ensimmäisen ja toistaiseksi viimeisen kerran sillä surullisenkuuluisalla brunssilla maaliskuussa :) Isompi miitti olisi kyllä hauska, jonkun pitäisi vaan ottaa järjestäminen vastuulleen ja siitä se taitaakin kiikastaa.

Ellen, kauniita löytöjä jälleen, valkoinen sopii sinulle kyllä ihmeen kauniisti :) (viitaten lähinnä siihen, että monille vaaleille suomalaisille se on turhan kalvakka väri).

Bisquits kirjoitti...

Honey Junkie, voihan se toki olla niinkin, että minulla on vain tullut semmoinen käsitys, että niitä miittejä on ollut enemmänkin (Tyyliagentit oli vain yksi esimerkki, tarkoitin oikeastaan kaikkia muitakin jonkun ulkopuolisen tahon järjestämiä miittejä). Oli miten oli, olen itse edelleen sitä mieltä, että joku isompi miitti olisi mukava. En oikein usko, että se niin vaikeaa olisi, vaikka bloggaajat asuvatkin ympäri Suomea. Moni olisi valmis tulemaan ulkomailta asti, joten ei kai junaan hyppääminen Suomessa olisi niin vaikeaa...? Ja mitä järjestämiseen tulee, olisihan niitä vapaaehtoisia järjestäjiä ollut vaikka kuinka monta.

Anyway, pitänee tyytyä noihin pienempiin miitteihin, nekin ovat olleet tosi mukavia. Huomenna tapaan Dolce Vitan - tosi hauskaa tavata sellaisia bloggaajia, joiden blogia on lukenut pitlään. :-)

mii kirjoitti...

Kivat löydöt, etenkin tuo halpa kirppispaita on ihanan nostalginen. Mansikkapaita näyttää siltä, että se on mukava päällä.

Vilma kirjoitti...

Ihana tuo mansikkapaita :)Aivan minun tyylinen :)

Mayah kirjoitti...

Tuo mansikkapaita on yksinkertaisesti sanottuna IHANA! Tykkään siitä ja sitten vielä tuollainen hame... sellainen kun olisi itselläänkin. :D

Alinea kirjoitti...

Itselleni blogi on enemänkin sellainen leikekirjatyyppinen juttu, en tiedä tuleeko sieltä oma persoona esiin? Mutta muiden blogeja lukiessa tulee välillä sellainen olo että olispa kiva tavata ja nähdä minkälainen ihminen hienon tyylin ja tekstien takana on!

Esimerkiksi muotimessut vois olla sellainen tapahtuma jonne moni bloggari on tulossa muutenkin - siellähän voisi järjestää tapaamisenkin?

ellen kirjoitti...

Muotimessut ovat siis 24-25.8. Mitähän muut ovat mieltä? Ihan hyvä ajatus!

tipitii kirjoitti...

Kauniita löytöjä jälleen kerran! Voisi piipahtaa taas pitkästä aikaa Fidalla, kun se täällä meillä muutti uusiin tiloihin...

On se muuten jännä, kuinka kiva oikeasti on kuvata niitä paria alennusmyyntilöytöä ja esitellä niitä puolitutuille ja tuntemattomille. On siinä vaan jotain hohtoa ;)

Hailie kirjoitti...

Tässä sairaana olen lueskellut blogiasi ja ihastellut tyyliäsi. Siinä on paljon piirteitä joita itse suosin ja olen kovasti ihmettellyt miten saat H&M:n harmaan henkselihameen vyötärökappaleen pysymään suorana... :)

Mutta niin, syy miksi kommentoin tänne vanhaan merkintään on se, että kyllä ihmisiä tunnistetaan vaatteiden perusteella. Minut on pariin kertaan tunnistettu Helsingin Rautatieasemalla yhden hameeni perusteella. Joka on ollut hieman hassua. :D