torstai 21. elokuuta 2008

On ne jalkapohjat ihan puhtaat.

Ja sohvalla ei oikeasti saa pomppia;)
Mallimarin villasekoitehame on kakkoskättä ja maksoi euron. Aivan ihana! Ja ei siitä ole kauaa kun puhelin tämän pituuden olevan kaikkein kaamein ja epäedullisin. Miksi se nyt näyttää ihan hyvältä? Voisin kuvitella pitävänä tällaista pituutta enemmänkin.
En ymmärrä.
Villatakki on luottobenettonia, ihanaa kaivaa kaikki ohuet villatakit kaapista käytttöön!
Otin kuvat näistä hellyyttävistä puisista sarvikuonoista, jotka elelevät appivanhemmilla. Puuveistoksen ovat hienoja, tai ylipäänsä veistokset!Ja tiedän, että kaikki aina ajattelevat oman lapsensa olevan todella erityinen. Mutta olen tavattoman ylpeä lapseni autosta, jossa on hienosti väritetyt renkaat. Hän ei piirtänyt yli vuoteen muuta kuin väripintoja, sitä ennen teki kyllä taidokkaita autopiirustuksia. Nyt jokin lukko on auennut taas ja piirroksia syntyy! Ilmeisesti puheenkehitys verottu luovaa osastoa tai jotain:)

15 kommenttia:

MouMou kirjoitti...

Teidän sohvallanne näköjään saa pomppia!;) Se on kyllä kivaa. *hihi* Tykkään kuvistasi, koska niissä on iloinen tunnelma ja se välittyy tänne asti!<3
Hei muuten, kun sait Micran silloin viikoksi, minä päivänä ja mihin aikaa auto sinulle tuotiin? Kun minun viikkoni on tuo 35, mutta mitään ei ole ilmoiteltu vielä.:/

ellen kirjoitti...

moumou: No se tässä, onkin, kun tämä on anopin sohva...
Minulle ilmoiteltiin siitä micrasta varmaan tyyliin samana päivänä, jolloin se tuotiin! Että dont worry. Mun mielestä niillä on se systeemi, että iltapäivällä haetaan auto edellisestä paikasta ja ajetaan sitten uudelle.

Jaana kirjoitti...

Olisko sitten niin, että syksyn tullen oma silmä hyväksyy paremmin pidemmät hameet tjsp....? Tai sit se on vaan se naisen velvollisuus muuttaa mieltään X-D

Anonyymi kirjoitti...

Onko tuo eri huoneesta otettu kuin muut sellaiset kuvat, joissa aiemmin on sohva näkynyt? Vai oletteko vaihtaneet sisustusta :)?

ellen kirjoitti...

jaana: Mä veikkaan jälkimmäistä.

anonyymi:tuo ei ole meidän sohva, vaan anopin.

Anonyymi kirjoitti...

No se on kyllä nätti hame, mutta suosittelisin kuitenkin lyhentämään sen. Juuri polven alapuolella ylettyvä on sinulle parempi mitta, se saa jalkasi näyttämään hoikemmilta, toisin kuin tuo pohkeen paksuimpaan kohtaan ylettyvä hame.

Ocean kirjoitti...

Voi miten suloinen piirros <3

Mikkan kirjoitti...

ah, meinasin kommentoida ennen kommenttien lukemista, että on ihanaa kun otat nykyään muutakin kuvausrekvisiittaa kuin valkoista seinää. Mutta kai ne anoppilankin sohvat kelpaa siihen! :)

Ps. Ihana hame..

MouMou kirjoitti...

Kiitos paljon! Paniikki laantui.:)

Anonyymi kirjoitti...

Mietin vaan, että kun käytät noin paljon valkoista väriä vaatetuksessa, miten sun helmojen ja lahkeiden käy rapakeleissä =)

ellen kirjoitti...

anonyymi: Noin minäkin ennen ajattelin, olen jopa tehnyt postauksen aiheesta. Mutta kun silmä tottuu, niin tuntuu että tuo pituus jotenkin korostaa mukavasti nilkkoja! Ja tuosta pituudesta tulee mukava vanhanajan fiilis. Joten ei, tätä en lyhennä:)

ocean: Niin:)

mikkan: Mä olen aika lailla jumiutunut kotona siihen yhteen kohtaan:)

moumou: Hyvä!

anonyymi: Ei yleensä mitenkään.

Anonyymi kirjoitti...

Kiva hame ja ihania kuvia!! Kyllähän sohvalla saa joskus pomppia,ainakin puhtailla varpailla!
Voi mikä pieni taiteilijan alku... Hieno auto!!

Terkuin Helena

Nana Q. kirjoitti...

Minäkin olen aina karsastanut tuota helmanpituutta, mutta pihteinen vieköön, sehän näyttää hyvältä! Etenkin tuollaisena kokovalkoisena, pelkistettynä kokonaisuutena. Helmat heilumaan!

Merja kirjoitti...

Mahtavasti olet saanut helmat kohoamaan kuvissa? Mutta paras poseeraus on mielestäni tuo jalat koukussa, siinä on jotain hyvin kaunista.

Eufemia kirjoitti...

Hei, sinua varmasti kiinnostaisi Antero Salmisen artikkelikokoelma Pääjalkainen. Salminen oli professori Taideteollisessa korkeakoulussa, taidekasvatuksen osastolla. Kolmasosa kirjasta käsittelee lasten kuvailmaisun kehitystä, Salminen kirjoittaa siitä hyvin kiinnostavasti ja selkeästi.

Jos joskus teet kaavat siitä violetista mekosta, jota esittelit Dita -postauksessasi alempana, haluaisin kopiot. Se mekko on tyrmäävän hieno.