keskiviikko 20. elokuuta 2008

Mekosta on moneksi

Tänään olen pitänyt taas Soaked in Luxyrun mekkoa. Vaikka tämä on periaatteessa aika juhlava, niin mekko on niin mukava ja rento päällä, että pidän tätä ihan arkena. Eikä minulla yleensä ole mitenkään "liian hieno" olo.


16 kommenttia:

Bisquits kirjoitti...

Minun syksyni harrastuksiin kuuluu tod. näk. kaksi kielikurssia (hollanti & ranska) - tarvin molempia, joten ei ole paljon valinnanvaraa... Joku uusi urheiluharrastuskin olisi kiva aloittaa, mielellään vaikkapa ratsastus! :-)

Et ole muuten kertonut paljoa omasta taustastasi... Uteliaana kyselen, mitä teet tällä hetkellä, oletko vielä äitiyslomalla vai jossain töissä?

MouMou kirjoitti...

Mekkosi on ihanan värinen!<3 En ala syksyllä uutta harrastusta, mutta tiivistän salilla käymisiäni.:) Kesällä ei oikein ollut aikaa, mutta syksyllä on PAKKO!

Silja kirjoitti...

Minua huvittaisi mennä vaikka mihin harrastuksiin, mutta koska opiskelen (ja olen rohmunnut kaamean kasan kursseja), ei aika tai raha riitä ;< Isoin ongelma on se, että mulla ei ole säännöllisesti mitään tiettyä iltaa viikosta vapaana. Luentoja saattaa olla ihan koska vaan, ja lisäksi järjestötoiminta työllistää iltaisinkin.

Mut ehkä sitten joskus aloitan tanssin, kuvataiteilun, teatteri-ilmaisun ja ne lukuisat muut haaveeni!

Vilma kirjoitti...

Tulipas mummola mieleen (ei pahalla :D) Siellä on tuollainen hyvin samanlainen ryijy :)

Uusia harrastuksia en aloita, vaan jatkan vanhoja hyväksi havaittuja :) Ei tosin riitä aika juuri mihinkään :(

Turun Tilda kirjoitti...

Voi, kun kademieli iskee;) Haluaisin niin kovasti harrastaa kuvataiteita, sillä mielestäni maalaaminen/ piirtäminen on rentouttavin henkinen harrastus, mitä löytyy... Vaan ei ole aikaa... opettaja on sorvin ääressä illat aamut. Blogini taitaa olla ainut harrastus iltalenkkien ohella...

Kaihomielellä muistelen opiskeluvuosia, jolloin kävin öljyvärikurssilla, laulutunneilla, kuorossa ja opiskelin vielä luovaa kirjoittamista... No silloin toisaalta oli kyllä varsinainen harrastusähky välillä.

Kelpuuttaisin muuten sekä bolerosi että mekkosi vaatekaapiniini millon vain. Pidäthän minut mielessäsi, jos haluat päästä niistä eroon;)hih, hih :)

Ps. Nyt täytyis löytää hääkengät... Kaupoista ei löydy :( Jos kirpparilla tulee vastaan sellaisia 50-luvun Iines-ankka-korkkareita ( luonovalkea, kerma, kulta), niin korjaa talteen... Korvaan kyllä vaivan!!!

Merja kirjoitti...

Tuo mekko on kaunis!

Minä olen miettinyt espanjan kurssin aloittamista, se kun on täällä Kaliforniassa vähän kuin toinen kotimainen.. Samoin pitäisi löytää valokuvauskursseja joiden kautta pääsis tutustumaan muihin kuvaajiin.

Sara kirjoitti...

Oi kauniin värinen tuo mekko! :)

ellen kirjoitti...

bisquits: Suomessa äitiysloma kestää 105 arkipäivää:) Eli ei ole alle 9kk ikäistä vauvelia meillä;) Kotihoidontukea saa siihen saakka, kunnes lapsi täyttää 3v. Olen hoitanut lasta kotona nyt tähän syksyyn asti, jolloin hän aloittaa 3,5 vuotiaana päiväkodin. Tämä aika on ollut aivan ihanaa ja tärkeää, mutta nyt en tunne huonoa omaatuntoa siitäkään, että hän menee hoitoon. Tämä ikä alkaa olla sitä, kun kavereiden merkitys kasvaa ja sen kyllä jo huomaa:) Sanotaan nyt niin, että nyt hyppään taiteen tekemisen vietäväksi ja yritän pitää nenästä kiinni sen verran, ettei sinne mene vettä.

moumou: Kiitos, niin minustakin<3

silja: No eikö järjestötoiminta ole jo verrattavissa harrastukseen;)

vilma: Joo, tuokin ryijy on mummolassa, siis lapsen mummolassa.

turun tilda: Mä pidän silmät auki!

merja: Kuulostaa aika hyvältä. Itseänikin aina välillä houkuttaa valokuvauskurssit, mutta pelkään että siitä tulisi liian koukuttavaa. Tyydyn siis amatööriräpsimiseen vailla suorituspaineita!

sara: Kiitos!

Herttainen kirjoitti...

Mä pääsen jatkamaan balettia kun yliopistoliikunnan edullinen aikuisbaletin jatkokurssi sopii just mun lukkariin! Jeee! Lisäksi olen miettinyt että liittyisin yhteen kuoroon/lauluryhmään. Toivottavasti ne ottaa tällaisen korvakuulolta oppivan ettei tarttis nuotteja osata lukea...

Ja aion ottaa ompelukoneen mukaan meidän väliaikaisen asuntoon ja toivon, että sekin harrastus heräisi jälleen henkiin.

Todennäköisesti riudun seminaarini ääressä... Tai laiminlyön sen täysin koska on kivempaakin tekemistä ;)

May kirjoitti...

Alan uskoa tarvitsevani juuri tuon väriset kengät. Luulen, että ne ovat täydellinen vastaus kaikkiin värillisten vaatteideni tuomiin kenkäongelmiin.

Anonyymi kirjoitti...

Kilpatansin aloittaisin jos parin löytäisin! Se kun on harvoja lajeja jonka voisi vielä aikuisiälläkin aloittaa ja päästä kilpailemaan.

Ja ne kaikki puvut ja lavallaolo...aiai!

Mutta haaveksi taitaa taas kerran jäädä koska mistäs löydät innokkaan miehen pariksi.

Marge kirjoitti...

Koiraharrastukset tulevat uusina: peruskoulutus ja syksyn myötä alkaa ahkerampi lenkkeily koiran kasvaessa.

Olen joka vuosi syksyisin aloittanut aerobicissa ja erinäisissä jumpissa käynnin, mutta nähtäväksi nää miten kiire aikataulu tulee kurssien kanssa. Onneksi lähikoululla on joka viikko jumppia, jonne ei erikseen tarvitse maksaa vuosimaksua vaan kertamaksulla ja jos ainakin välillä sinn ehtisi, niin hyvä. :)

Niia kirjoitti...

Mekko kuin Fazerin parhaiden jääkarhukarkki! :)

Itse aloitan muutaman harrastuksen yksin ja muutaman lasten kanssa.

Bisquits kirjoitti...

Tämä ei nyt liity varsinaisesti aiheeseen, mutta pakko kertoa vielä Ellenille, että Hollannissa äitiysloma kestää noin 3 kuukautta. Moni vie lapsen päiväkotiin heti tuon ajan jälkeen, se on ihan tavallista täällä. Suomessa on kyllä asiat tosi hyvin tuon asian suhteen, tuo 105 päivää tuntuu tosi luksukselta moneen muuhun Euroopan maahan verrattuna. :-) Siis toki tiesinkin Suomen äitiyslonman pituuden, mutta en tiennyt lapsenne ikää...

Toivottavasti nuo taidekuviot nappaa, kuulostaa kivalta! :-D

ellen kirjoitti...

HERTTAINEN: Mä aina haaveilen aikuisbaletista, mutta se jää aina haaveilun asteelle!

may: Totta!!! Rauhoittaa asun kuin asun!

anonyymi: :)

marge: Itsekin suosin aina kertamaksuja. Silloin ei tule turhia paineita!

niia: No joo!

Bisquits: Sitten kun on oma lapsi sylissä, niin ei tuo 105 päivää tunnu luksukselta:)

Nelliina kirjoitti...

Ompelu on (ylläri) ollut mukana koko elämän, siitä en luovu. Joogaa harrastan jatkossa ilman kurssikavereita, osaan jo riittävästi kotiharjoitteluun :) Ja uusimpana harrasteena tulee olemaan uuden järkkärini myötä valokuvauksen opettelu.. kurssille ehkä menisin jos sellaisen löytäisin.

(en ole tosin yhtään sitä tyyppiä joka jaksaa viikosta toiseen samoina päivinä tehdä samoja asiota, eli joku jumppa tms. on ihan poissuljettua. Rakastan harrastaan silloin kun huvittaa :D)