lauantai 5. heinäkuuta 2008

Sushia

Teimme tänään taas sushia. Siihen ei voi kyllästyä koskaan! Paljoa ei jäänyt jäljelle, huomenna tehdään varmaan uusi satsi. Mieheni söi kerran jopa yli 70 norimaki sushia....Hänelle tuntuu tämä ruoka aina kelpaavan. Onneksi itsetehtynä tulevat aika edullisiksi! Ja näitä on kaiken lisäksi helppo ja mukava tehdä.
Teimme myös nigiri sushia, nam. Vihreä tee on paras juoma näiden kanssa! Sushissa ei ole muuta huono puolta kuin siihen syntyvä himo:)





14 kommenttia:

sarakissa kirjoitti...

Nams, sushi on aina hyvää :D tehtiin sitä itse joskus ja jäi tarvikkeitakin yli, voisi tehdä uusiksi. Ainakin mulla iski himo jo ihan pelkkien noiden kuvien perusteella :)

Mary kirjoitti...

Itsellä tulee tehtyä sushia jonkin verran. Siihen tulee himo:) Joskus tulee tehtyä sitä esim. leffaillan naposteltaviksi, terveellisempää kuin sipsit ym. Mitä olit laittanut makirulliin?

Papi kirjoitti...

Hyvänen aika, miten kaunis kattaus. Plus tuo pöytäliina on ihan huisin kaunis.

Sushi on hyvää ja terveellistä, nälkäkin tässä ihan tuli, hemmetti, en sentään kuolaa. Meillä ei vain tule tehtyä kotona, vissiin laiskuus tai mikä lie..

Lotte K kirjoitti...

Ohhoh mikä annos :D Mäkin kävin tänään sushilla.. Poikaystäväni vaan ei vslitettavasti ko. ruuasta tykkä joten harvoin tulee kotona tehtyä :(

Anonyymi kirjoitti...

Ja mä oon raskaana, eli en voi ainakaan tonnikalasta tai lohesta (tuoreista) tehtyjä susheja syödä......! Vielä puoli vuotta ainakin pitää odotella.....miten mä kestän??? Kamala himo tuli kun näin tosi kauniin kattauksesi ja ihanat sushit!!

Anonyymi kirjoitti...

Voi että, olen aina haaveillut tekeväni sushia, täällä suunnalla kun ei ole sellaista ruokapaikkaa.. ei vain ole hajuakaan niiden valmistuksesta enkä oikein ole uskaltanut sitten ryhtyä valmistamaan.. Saako noita tarvikkeita ihan tavallisista Prismoista/Citymarketeista? Olisi mahtavaa jos voisit neuvoa perusniksit noiden tekemiseeen :)

Mari kirjoitti...

Tämä tunnustaa heti, ettei ole koskaan syönyt sushia. Laita tänne ohjeita niiden tekoon, niin sitten voisi ehkä maailmassa olla muutama ihminen lisää käärimässä itse tuollaisia rullia. ;) En voi kyllä uskoa, että noita voi joku osata itse omassa keittiössään tehdä. :D

Mirell kirjoitti...

Sushi on niin ylihyvää...! Tulipa kaamea himo taas poiketa paikallisessa sushimestassa, että kiitos vaan :D

Freya kirjoitti...

Ooh, nyt tuli himo! Itse en ole koskaan tehny sushia, pitäisikin opetella, niin voisi vähän useammin nautiskella. Kaunis kattaus ja aivan upea keittiö tai ruokailutila siis!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaaihanaaihanaa ;O) Tuli hirveä nälkä... Meilläkin tehdään itse, ne ei kauaa pöydällä pysy!

Jossu kirjoitti...

Sushi on parasta... Japanilainen ruoka yleensäkin on parasta.

ellen kirjoitti...

Noissa makirullissa oli tonnikalatahnaa, paprikaa, kurkkua ja avokadoa.
EEuromarketeista saa ainakin merileväarkkeja ja wasabia...vaaleaa riisietikkaa olen ostanut vain erikoiskaupoista.
Voisin vaikka seuraavalla kerralla tehdä jonkun simppelin ohjepostauksen, nämä ovat ihan oikeasti helppoja tehdä:)

Miu kirjoitti...

Nam, näyttää todella herkulliselta!:)

Olisi kiva jos postailisit ohjeen tälle herkkuruoallesi niin voisi itsekin kokeilla:)

caaria kirjoitti...

teillä kotona on ihanan näköstä!!!!