maanantai 28. heinäkuuta 2008

Pellavaa ja paahtunutta nahkaa

En minä nyt ihan näin ruskea ole kuin kuvat antavat ymmärtää:) Mutta tämä P.T.A:n pellavamekko korostaa aika hyvin auringon antamaa väriä. Mekko on ihan ikivanha, äidin hylkäämä ja minun säilömä. Tänään tämä tuntui kuitenkin parhaalta vaihtoehdolta. Mekko on jäänyt vähäiselle käytölle oikeastaan vain siksi, että se kaipaisi muutamaa sisäänottoa. Valkoinen nauha vyötäröllä on siis paikoillaan ihan syystä. Kaulassa edelleen Vanamokääty.
Tämän hiuskuvan otin vain siksi, että näette mitä aurinko tekee vaaleanruskeille raidoille. Aika hyvä katoamistemppu!


Monet ovat kyselleet treenaamisestani. Siihen on aika mahdotonta vastata, koska minulla ei ole mitään säntillistä ohjelmaa, jota toteuttaisin. Aika usein käyn kevyellä juoksulenkillä, pituus vaihtelee reilusta kolmesta kilometristä noin seitsemään. Eli ei mitään maratoonia ole suunnitteilla:) Juoksen ihan vain fiiliksen mukaan. Välillä voi tulla yli kuukauden tauko koko hommaan, sitten taas juoksenkin joka päivä, ihan huomaamatta.
Kolme vuotta sitten ostin elämäni "ensimmäiset" lenkkarit ja edelleen juoksu maittaa. Nyt siitä on oikein ruvennut nauttimaan.
Jopa mökillä pitää päästä lenkille. Kuva onkin otettu nyt viikonloppuna, oli niin kuuma että juoksin uikkareissa ja trikoissa:) Minulla ei ole tällä hetkellä minkäänlaista sykemittaria. Juoksin sitten tuon valkoisen kelloni kanssa, saipahan ainakin ajasta jonkun käsityksen. Sykemittari pitäisi kyllä ehdottomasti hankkia...Tulisi uudenlaista haastetta urheiluun.
Lenkkeilyn lisäksi lapsen kanssa tulee tehtyä kaikenlaista hyötyliikuntaa. Käyn viikoittain myös Bodybalancessa. Sitä ennen olen joogannut ja harrastanut syvävenyttelyä.
Aika ankea treenipostaus siis...Mutta jos joku erityinen mietityttää, voin yrittää vastata.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miekin yritän kovasti treenata tuolla "silloin, kun hyvältä tuntuu ja sitä, mikä hyvältä tuntuu"-periaatteella. Välillä vaan on niin lahnakausia, että oikein täytyy pakottaa itsensä kuntoilemaan ja kyllä se sitten piristääkin fiilistä :) Tuota periaatetta en siksi oikein ole onnistunut noudattamaan... Pyrin liikkumaan 2-3 x vkossa, mutta mitä, sen saa fiilis päättää :)

Niin, ja ihana tuo pellavainen mekko <3 Olet kyllä muutenkin löytänyt omat värisi.

Tuli vielä sellainen kysymys mieleeni, että onko tyylisi ollut jo vuosia sama vai pikkuhiljaa kehittynyt :)? Olisi mielenkiintoista nähdä vaikka kuvien kera, kuinka tyylisi on (mahd.) muuttunut!

Ja myös siun vaatekaapin viisi hittiä ja hutia olisi kivaa nähdä! (ellet ole sitä jo toteuttanut...)

Heini :))

Ocean kirjoitti...

No aika paahtuneelta näytät tosiaan. Toiset ne vaan ruskettuu :)

ellen kirjoitti...

heini: Lapsen saamisen jälkeen löysin tyylillisesti itseni. Kaikkea on kyllä tullut kokeiltua...Mutta kuvasarjoja ei ole tulossa!
Hitti/huti jutun voisin kyllä toteuttaa:)

Dolce Vita kirjoitti...

Minunkin äitini suosii P.T.A:ta ;) Ja pellavamekko on tosi kaunis!

MouMou kirjoitti...

Oi, Vanamoa!<3 Minä kerään sitä ja olen kyllä todella rakastunut.:)

Anonyymi kirjoitti...

Mikä on vaatekokosi? Kuvista kun on niin vaikea hahmottaa pituuksia ja muutenkin kokoa.

ellen kirjoitti...

Vaatekokoni on 34. 32 istuisi hyvin esim takeissa mutta sitä kokoa ei kauheasti ole saatavilla.

Anonyymi kirjoitti...

Sinulla on ehtymätön taito tuuanukseen. Sitä voi vain ihailla. Mutta hiuksesi eivät ole kyllä kiiltävät, onko aurinko porottanut ne kuivaksi? Sebastianilla on hyviä kosteuttavia ja kiiltoa antavia hoitotuotteita. Voin näin vaaleahiuksisena suositella.

terveisin Kaisu

Anonyymi kirjoitti...

Olen kiinnostunut viime aikoina kovasti joogasta ja syvävenyttelystä, onko sinulla niistä minkälaiset kokemukset? Oliko joogan aloittaminen esimerkiksi vaikeaa/helppoa ja saako siitä ihan oikeasti niin hyvän fiiliksen kuin kaikkialla tunnutaan hehkutettavan?

Hanne