sunnuntai 27. heinäkuuta 2008

Merellisissä tunnelmissa

Päivän asu kuva on otettu juuri ennen lähtöä...Eli en todellakaan näytä tältä normaaleissa mökkiolosuhteissa. Niissä ei paljon kuvattavaa ole. Menimme mökiltä suoraaan sukulaiskaksosten rippijuhliin ja laitoin sinne tämän anopin vanhan yo-mekon. Sopii hyvin kuvattavaksi näissä olosuhteissa, eikö:)Eilinen oli yksi sellaisia päiviä, joiden toivoo jatkuvan ja jatkuvan...Kalliot olivat niin kuumia että varpaita poltteli. Koko päivän sai olla uikkareissa ja silti hiki valui.
Meidän poitsu se tykkään onkia. Ja välillä hän etsi hienoja kiviä, joita piti sitten tuoda pussissa kotiinkin.

Keksin antaa kaksosille rippilahjaksi tämän kaksiosaisen maalauksen. Sitä kun voi pitää seinällä yhdessä, mutta osat toimivat myös yksinään. Eli kun he lähtevät maailmalle, niin kummallekin jää oma puolisko muistoksi:)


Ainiin, meinasi unohtua tämä kuva. Kaulassani oli tänään tämä Kalevala Korun Vanamo-kääty. Koru on kyllä tosi monikäyttöinen, kun sitä voi pitää niin monella eri tapaa. Näin pidettynä se on yksinkertainen mutta silti juhlava.

14 kommenttia:

JoJo kirjoitti...

Ihana idea antaa tuo taulu rippilahjaksi:)

Mirell kirjoitti...

Komppaan jojoa, tosi kiva idea! Vähän samaa, mutta kuitenkin erilaiset lahjat.

Marjo kirjoitti...

Täytyypä vaan sanoa että supermakea tuo taulu! Ottaisin mielelläni omallekkin seinälle.

Leela kirjoitti...

Todella hieno idea.

Pidän todella paljon maalaustyylistäsi ja linnuista erityisesti. Upeita töitä!

lovebird kirjoitti...

Vitsi miten hieno idea antaa tuo taulu heille, voi että :)
Kyllä minäkin noita tauluja ylpeänä pitäisin seinälläni!

ps. Hassua, huomasin vähän aika sitten että minullakin on luonnonkiharat hiukset :D
vaikka ne on aina olleet ihan tikkusuorat! Olen sinua kyllä nuorempi, mutta näköjään iän myötä tällainenkin asia voi muuttua näin radikaalisti :)

evis kirjoitti...

mulla on myös tollanen vanamo -kääty (rippilahjaksi sain), mutta mä en keksi sille mitään käyttöä! vaikka siinä tulikin mukana sellainen "yhdistelyohje", en keksi yhtään asua johon se sopisi. melkein olisin valmis vaihtamaan sen käädyn sellaiseen kolmiosaiseen vanamo -ranneketjuun, mutta se ei oikeen käy päinsä. :/

Alinea kirjoitti...

Kauniit taulut!
Kiva löytää muitakin aikuisia muotibloggaajia :)

Merja kirjoitti...

Aivan ihanat kalliot teillä. Voisin istua tuollaisessa paikassa tuntitolkulla.

Minullakin on kaksoset, joten siltäkin kantilta osaan kehua lahjaideaasi hienoksi!

Anni kirjoitti...

Todella hieno lahja, ihana ajatus :> Taulu on muutenkin taidokkaasti tehty.zcpgcdk

Nelliina kirjoitti...

ihan mahtava idea rippilahjaksi, täydellinen suorastaan. Ja oot kyllä todella taitava :)

Jonna kirjoitti...

Kaunis idea tuo taulu. Liimattiin eilen äidin kanssa pikkuvelikaksosten koulukuvia omiin kansioihin ja keksitiin viimeisille sivuille laittaa kummankin kansioon ikäjärjestykseen myös kaksoisveljen kuvat. Tällä tavoin tulee nekin mukaan joskus kotoa pois muuttaessa:)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan yksinkertainen, mutta silti erittäin kaunis tuo sininen mekko <3 Olisipa itsellänikin yhtä tasapainoinen vartalo kuin sinulla... :)

Herttainen kirjoitti...

Ihanan kesäisiä kuvia! Etenkin tuo missä poika onkii ilman housuja isossa paidassa! :) Ja voin kuvitella kun olet loikkinut tuonne kivelle korkkarit jalassa, ellei joku niitä sitten ojentanut sinne siirtymisen jälkeen.

Mahtava idea tuo taulu kaksosille. Etenkin kun vielä joitakin vuosia pysyvät kotosalla ja saavat pitää taulua yhdessä, mutta saavat pois muuttaessaan oman palasensa mukaansa, toisaalta muistuttamasta lahjanantajasta ja konfirmaatiosta jne., mutta myös siitä omasta puolikkaasta, kaksosesta.

Bemary kirjoitti...

En tiedä oisko taululle voinut keksiä mitenkään osuvampaa käyttötarkoitusta. Upea idea! :)