keskiviikko 30. heinäkuuta 2008

Lisää kirppislöytöjä

Minulla on tämä Goshan paita myös luonnovalkoisena, ja pidän siitä tosi paljon. Olinkin aika riemuissani kun sama tuli kirpparilla vastaan tällaisena vedenvihreänä. Paita on ihanaa silkki-puuvillasekoitetta. Todella mukava esim villatakin alla syksyllä.Samalla reissulla ostin myös tämän Benettonin pellavaisen mekon hintaan 6e.
Ehkä jotain pientä muotolaskosta voisi vielä tehdä, sitten tulisi hyvä.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei hitsit, sä olet kyllä oikea kirppishai! :D <3 Aina löytyy toinen toistaan ihanimpia löydöksiä... Jotenkin kirppishankinnoissa on niiin paljon enemmän fiilistä! (P.S. Mistä sohvanne on ostettu :D?)

Heini

Anonyymi kirjoitti...

Niin ja se tuli äsken mieleeni, että käytätkö talvisinkin oikeastaan pelkästään hameita/mekkoja? :)

sussu kirjoitti...

Moi! oon huomannut, että haalit melkeen samanlaisia kevyitä vaaleita pellavamekkoja koko ajan vaan lisää. Miten ehdit käyttää niitä kaikkia?? Kiva nähdä ens talvena sun talvityyli, kesätyyli on aika yksoikonen =)

ellen kirjoitti...

Joo...Haalin näitä samantapaisia lisää ja lisää. Pitää taas viedä kirpparille ne, joita ei tule käytettyä. Mutta tykkään myös säilöä vaatteita tulevaisuuden varalle... Ja rehellisesti sanottuna, en oikeastaan pidä vaatteitani yksioikoisina, materiaalit ja yksityiskohdat riittävät tuomaan persoonallisuutta.
Kauhulla odotan taas talvea. Onneksi on paksuja sukkahousuja! Kyllä minä talvisinkin suosin hameita ja mekkoja, mutta paksumpia kankaita ja villatakkeja. Syksyihin on toisaalta ihanaa "löytää" taas kaikki housutkin!

Anonyymi kirjoitti...

Mikä olet ammatiltasi? Vaikutat rikkaalta...

Chica kirjoitti...

Tykkään sun yksinkertaisesta tyylistä, ja olen ihan samaa mieltä siitä ettei laadukas ja tyylikäs vaate aina tarvitse mitään ylimääräisiä asusteita. Tosi nätti blogi sulla :)

Merja kirjoitti...

Paita on ihana ja pukee sinua hyvin!

Muuten, aloitin uuden blogin Kaliforniasta. Tervetuloa lukemaan!

Anonyymi kirjoitti...

Miekin olen samaa mieltä, garderoobisi sisältö ei ole ollenkaan yksioikoinen! Jokaisessa ostamassasi mekossa on se oma "twist" ja "juttu"! Esim. edellisen postauksen mekossa napit sivulla jne. Se on vaan hienoa, että on löytänyt tyylinsä :) <3

Heini

ellen kirjoitti...

Ai vaikutan rikkaalta, kun esittelen uusia kirppislöytöjä:)

Vilma kirjoitti...

Heh, tuo pisti minuakin silmään ;) Jännä, että toisten taloudelliset tilanteet jaksaa kiinnostaa :D Ei se tyyli rahasta ole kiinni.