perjantai 18. heinäkuuta 2008

KIVA PÄIVÄ

Tänään oli sellainen rentouttava naisten pölinäpäivä. Siihen kuului kirppisten koluaminen, ulkona syöminen ja ostosten sovittelu. Tehtiin Turun Tildan kanssa paljon hyviä löytöjä, alla olevan hameen hän osti alunperin itselleen kahdella eurolla, mutta hame päätyikin sitten minulle:) Se on kaunis korkeavyötäröinen hame, joka käy värinsä puolesta moneen yhdistelmään.Tämän harmaan vekkihameen sain Turun Tildalta tuliaseksi. Se on todella kiva! Kuvissa paita repsottaa huonosti, mutta hame istuu kyllä hyvin. Sain myös kengät ja boleron, ne esittelen myöhemmin.
T.T osti itselleen kirppikseltä tällaisen Lindexin juhlahameen, huippulöytö! Vihreäpaitainen lapsuudenystävä osti kuvassa olevat kengät ja laukun muutamalla eurolla. Ne ovat molemmaat nahkaa ja kotimaiset.


Lapsuudenystävä osti pitsisen kaitaliinan parilla eurolla, ja laittoi sen kaulaansa. Hyvä ajatus! Minä ostin metallisen kaulakorun ja rannekorun.
Paljon on vielä esittelemättä, kaikille tuli kunnon kantamukset. Otetaanhan uusiksi mahdollisimman pian!


7 kommenttia:

Herttainen kirjoitti...

Ihania kaverikuvia :) Ja mahtavia löytöjä!

Lumianna kirjoitti...

Ihania kuvia; voin oikein kuvitella, miten mukavaa teillä on ollut :). Kiva, että löydöissäkin onnisti!

Minäkin toivoisin muuten edellisten tapaan postausta työpukeutumisestasi :). Itse harmittelen jo nyt viikon päästä päättyvää kesälomaani; töissä kun vaatteet helposti likaantuvat ja ohuemmat sukkahousutkin rikkoutuvat helposti... Nyt aion vielä nauttia sukkiksista kun voin! ;)

Liisa kirjoitti...

Hih, mä löysin 16-vuotiaana samanlaisen pitsisen kaulahuiv... siis liinan isoäidin kaapista. Toki boheemina taiteilijatyttösenä iskin sen kaulaani, yhdessä isän vanhan (ja nykyään auttamattomasti liian pienen) nahkatakin kanssa. Olin niin artsu! Vaikutelma oli ehkä vähän eri kuin ystävälläsi, jolla se on klassinen.

Dolce Vita kirjoitti...

Onpas tyylikkäitä naisia yhteiskuvassa :)

JoJo kirjoitti...

Ihania asuja, ja hienoja löytöjä! Nuo hameet on aivan sun tyyllisiä:)

ellen kirjoitti...

Oli kyllä hauska päivä. Meidän hameet tosiaan matsasivat hyvin yhteen;)

Anonyymi kirjoitti...

Taidatte olla aika samantyyliset ystävykset :)) hihi.