keskiviikko 9. heinäkuuta 2008

"Ihan pihalla"

Joku aika sitten yksi blogini lukija toivoi kuvia vaatteista, joissa lähden ulos. Olin ihan ihmeissäni, että no nämähän ovat aina sellaisia asuja, joissa tulee lähdettyä ulko-oveakin pidemmälle. Tänään päätin sitten kuvata itseni huivin ja laukun kanssa, siis vaatteissa, joissa tulin äsken ulkoa sisään. Mietin, että ehkä lukija tarkoitti jotain sellaista? Sitten minulla vihdoin välähti...

Ok, en siis käy kovin usein "ulkona"...Koko bileasu käsite on kadonnut tajunnastani. Ne kerrat kun käyn jossain, niin laitan samanlaista mekkoa ja korkkaria kuin kauppareissuillekin:)
Mikä tylsimys!
Soaked In Luxuryn mekko on viime kesänä alehintaan ostettu. Helma ehkä kaipaa parin sentin lyhennystä, olen vain ollut saamaton asian suhteen. Väri on mielestäni todella kaunis. Olen esitellyt mekon jo aiemminkin tässä postauksessa.Paikallinen maustekauppa myy ihanien mausteiden lisäksi jos jonkinsortin muuta kutkuttavaa. Tänään ostin sieltä purkillisen inkivääriteetä. Että voi olla hyvää!!! Olen heikkona tällaisiin metallisiin paketteihinkin, säästän ne aina.


7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Blogisi jotenkin oikein tihkuu hyvää makua. Sellaista jota ei voi mitenkään saada rahalla. Kuvat ja väritkin ovat aina nautinnollisia.
Toivottavasti jatkat tätä blogia pitkään.

Lotte K kirjoitti...

Mistä tuo ihana valkoinen laukkusi on? :)

ellen kirjoitti...

anonyymi: kiitos:)

lotte k: laukku on hennesiltä! Ja oli halpa! Tällaisen kun saisi nahkaisena...

Mikkan kirjoitti...

Hihi, ei aina voi pysyä kärryillä :) Täytyy kyllä myöntää, että sulla on ihan käsittämättömän ihana maku. Miten olis, saisiko joskus postausta sisustuksestakin? :)

Johanna kirjoitti...

Heippis, sulle on timantti mun blogissa, jos jaksat käydä nappasemassa :)

Herttainen kirjoitti...

Heh, mäkin kyllä ton ulkona -käsitteen miellän eka joksikin sauvakävelylenkiksi kuin bilettämiseksi. Huomasin kans ton kommentin silloin ja mietin kans mitähän kysyjä tarkoittaa ja ajattelin että ehkä se haluaa nähdä jonkun ulkoilupuvun tms.

Mullakaan ei ole mitään erillisiä bilevaatteissa, arkirytkyissä menen. En oikein tuntisi oloani kotoisaksi jossain paljettitopeissa yms.

Salla kirjoitti...

Äää, nyt tämä peltipurkkifriikki on kyllä kateellinen. Tosi soma purkki :)