lauantai 12. heinäkuuta 2008

Bää

Hennesin alehintainen merinovillamekko on ihan mahtava. Ostin tämän joskus talvella, maksoi about 20e. Näitä oli rekissä vain yksi ja se oli sattumoisin juuri minun kokoni! Tämä on ihanan lämmin...ja mukava päällä.
Lammas on ollut meillä jo aika kauan. Minä vain yksinkertaisesti pidän siitä. Aina sille joku paikka on löytynyt, nyt se on ollut jo pitkään tuollaisen tuolin päällä.13 kommenttia:

Ineke kirjoitti...

are you trying to sell these dresses? I don't get it

ellen kirjoitti...

No, i´m not! Why?

Anonyymi kirjoitti...

Onpa todella upea mekko!!! <3 Yksinkertainen, mutta vaan niin mahtavan kaunis. Sopii sinulle, tyylillesi ja vartalollesi kuin valettu :] <3

Heini

Anonyymi kirjoitti...

Ineke - have you heard about fashion blogs ???? .... argh

ellen kirjoitti...

Haha. Ehkä hän ei "halua ymmärtää"
;)

Kiitti heini, taas kerran!

Anonyymi kirjoitti...

mahtava löytö nuo tuolit! Itse olen löytänyt mm. roskiksesta sodanaikaisen lottien puulaatikon, jossa oli edelleen sidetarpeet sisällä (toimii kynttilöiden säilytyslaatikkona), jätelavalta vanhoja ruusutarjottimia, 50-luvun tuolin ja pöydän, vanhan kauniin veivattavan levysoittimen jne. Eli todellakin kannattaa pitää silmät auki, kun vie roskia:)
t: elli (sama joka anonyymisti pyyteli taannoin linkkejä muihin blogeihin)

Herttainen kirjoitti...

Onpa kauniin sulavalinjainen mekko! Ja todelliset tuolilöydöt! Kyllä itsekin on tullut jäteastioita pengottua ja kadunreunoja nuohottua aarteiden toivossa ;)

MouMou kirjoitti...

Voi, tuo mekko sopii sinulle aivan mahtavasti!:)

tipitii kirjoitti...

Tosi nätti mekko! Yksinkertaisen kaunis.

secretary kirjoitti...

Minullakin on vanhempieni varastossa kaksi Artekin tuolia odottamassa kunnostusta (ja suurempaa kotia johon nekin mahtuisivat). Eivät kylläkään ole roskalava- vaan kierrätyskeskuslöytö. Alkuperäkin on selvillä: synnyinkuntani terveyskeskus. Pitäisikin seuraavan kauniin ilman tullessa nostaa ne pihalle ja tarttua toimeen nyt kun vanhempieni luona olen käymässä.

Kotikisu kirjoitti...

Löysin blogisi vasta äskettäin ja olen jo ihan koukussa siihen! Tyylikästä ja aikuismaista, mutta silti yksinkertaista pukeutumista. Juuri sellaista, jota itsekin tavoittelen. Kotisi on myöskin kaunis! :)

Mrs. V kirjoitti...

Upea hame taas. Yksinkertainen on kaunista! Vartalosi näyttää siltä että ihan sama mitä pistät päälle niin se näyttää hyvltä (vaikkakin kaikki esittelemäsi vaatteet ovatkin olleet upeita:))

Myös kuvasi ovat kauniin selkälinjaisia ja puhtaita. Todella ihana selailla tätä blogiasi kun saa ihailla "rauhallista kauneutta":)

Tiina kirjoitti...

Uskomatonta, että tuollaiset tuolit löytyi roskien joukosta! Hienoa työtä olette tehneet kunnostuksen kanssa. Itse löysin vuosia sitten entisen poikaystäväni kanssa roskalavalta parturituolin, joka päätettiin raahata kotiin olohuonetta koristamaan. Tuoli painoi kuin synti, joten hissittömän talon yläkertaan sitä ei ollut helppo saada. Emme koskaan saaneet aikaseksi kunnostaa sitä, ja jossain vaiheessa se muistaakseni päätyi uudestaan kiertoon jonkun toisen löydettäväksi.