maanantai 2. kesäkuuta 2008

Sisäinen ballerinani

Kukapa ei toisinaan haaveilisi olevansa tanssija? Joskus, kun olen ollut katsomassa balettia, olo on lumoutunut päiviä sen jälkeen. Tahtoisin olla yhtä hoikka, notkea ja taitava kuin ballerinat. Siitä haaveillessa, onneksi voi aina pukeutua arkielämän primadonnaksi.


allpoetry.com
www.dkimages.com

8 kommenttia:

MouMou kirjoitti...

Ihanan vaaleanpunaista!<3 Tykkään ballerinatyylistä, se on niin ihanan söpö ja tyttömäinen.:)

ellen kirjoitti...

moumou: sulle kuuluisi kyllä joku "nopein vastaaja" palkinto:)
ballerinatyyli on ihanaa...kietaisuneuleet, laadukkaat materiaalit, hempeät värit yhdistettynä mustaan. kaikki on ihanaa!

Jenny kirjoitti...

Ballerinat on todella kauniita ja siroja. Olen miettinyt jos aikuisbalettiin menisi mutta kolmivuorotyössäni en juri koskaan pääsisi tunneille. No, en ole pitkä, hoikka ja sirokaan joten tuskinpa balettimaailma menetti mitään;D

Lotte K kirjoitti...

Pikkusiskoni on tanssinut koko elämänsä balettia ja se näkyy hänen ryhdissään ja koko olemuksessaan. Sitä kehonhallintaa ja sulavuutta todella kadehdin.

Asussasi on ihana "tunnelma"!

ellen kirjoitti...

jenny: minuakin tuo aikuisbaletti houkutttaa.
lapsena olin hetken baletissa, mutta lopetin. syynä oli, että jouduin pariksi ryhmän ainoalle pojalle, koska olimme saman pituiset (se oli minusta kauheaa). harmi!

lotte k: kehonhallinta on todella tärkeää. itse olen käynyt pitkään syväävenyttelytunneilla, nyt kun en tänä vuonna ole käynyt, sen kyllä heti huomaa ryhdissä.

Molly kirjoitti...

Kaunis hame!

Dolce Vita kirjoitti...

Ah mitkä ihanat tossut... Minusta haluttiin tehdä ballerina, mutta olin niin poikatyttö etten suostunut moiseen ;)

greta kirjoitti...

Rakastan myös kaikkea baletissa, ennen kaikkea sitä tyyliä ja liikettä. Aikuisbalettia olen harkinnut, joidenkin kommentoijien tapaan, mutta hitsi kun se on niin suosittua täällä kotikaupungissani, etten ole mahtunut ryhmiin! Korvaan menetykseni kuitenkin tepastelemalla kotona ballerinasukissa. :) Sinun tyylissäsi näkyy hyvin balleriinamaisuus, siinä yksi syy lisää miksi pidän tästä blogista.