torstai 12. kesäkuuta 2008

Pari kivaa kesälookkia

Jos ei huvita kulkea koko kesää kukkamekoissa, voi näyttää myös tälllaiselta. Ihaninta Eva Longorian tyylissä on musta, pelkistetty mekko ja ballerinat yhdistettynä tuohon kesäiseen laukkuun!
Jos ei ota huomioon sitä faktaa, miten itsetarkoituksellisesti tämä neiti aina rönsyttää, niin asu on kaunis. Miltähän nämä vaatteet näyttäisivät Evalla? Varmaan upeilta. Tosin vaihtaisin kengät yksivärisiin ja vähentäisin käsikoruja. Se olisi siinä! Tekee heti mieli yhdistää korkeavyötäröiset shortsit ohueen valkoiseen puseroon.

Joskun muuten ärsyttää, kun julkisuuden henkilöt eivät malta pysyä kohtuudessa kuosien tai kikkailujen suhteen. Kim Kardashia on hyvä malliesimerkki, miten vähemmän olisi enemmän. Tai kai se on vaan hänen tyylinsä, kaikkea paljon;)

kuvat
theskinnywebsite.com
thesuperficial.com

6 kommenttia:

Susa kirjoitti...

Voi en voi sietaa Kimia ja sen ilmeita!!!

Dolce Vita kirjoitti...

Minä pukeudun kesälläkin mustaan ja valkoiseen. Kuulun siihen ryhmään, jolle kirkkaat värit eivät oikein sovi... enkä edes viihdy niissä. Tosin tämän kesän ihastukseni on haalea mintunvihreä :)

Jenny kirjoitti...

Joo, Eva näytti erittäin suloiselta ja kauniilta.Hyvä asuvalinta.

MouMou kirjoitti...

Kyllähän tuo Kim vetää vähän yli. Idea on hyvä, toteutus huono.:/

Tryagain kirjoitti...

varsinkin nyt viileämmällä säällä tuo mekko sopii, mutta helteellä saattaisi tulla vähän hiki mustassa. Ja tuo toinen- överiksi meni.

sunsun-shine kirjoitti...

Stylistiksi tuo Kim on kyllä aikamoisen tyylitön. Enpä ottaisi tuollaista ihmistä pukemaan itseäni (jos ois varaa, tietenkin).

Evan asu on nappivalinta. Jos on noin kaunis, ei tarvitse ylimääräisiä hörsötyksiä!