maanantai 30. kesäkuuta 2008

Maanantaina

,

Tämä "kakkoskäden" koru on ollut minulla muutaman vuoden. Kiitos vaan Dolce Vitalle hauskasta sanaparista;)


Kuka arvaa mitä Ellen on yrittänyt tehdä? Nämä eivät siis ole Barbie- dinon kuoriutumassa olevia munia...
Hyvältä ne maistuivat epäilyttävästä ulkonöstä huolimatta. Mikähän tämän marengin valmistusprosessissa mahtoi mennä pieleen?Ja sitten kilpailun voittajat. Arvonnan voitti ilona, hänelle lähtee siis se oranssiin taittuva huivi.
Oli todella vaikea päättää kenen vinkistä/mokasta pidin eniten. Mou Moun (voin kuvitella hänet pakastevihannepussit silmillään jotenkin aika elävästi), Herttaisen (peräpukama, joka paljastuikin korvatulpaksi) ja käärmesalvaa sellarivoiteena käyttäny Mari olivat aika hulvattomia.
Päädyn julistamaan sinisen huivin voittajaksi Herttaisen, koska hän toi esiin myös luonnolisuuden tärkeyden kauneudenhoidossa. Ollakseen luonnonkaunis ei tarvitse purkkeja ja puteleita, vaan lepoa ja sisäistä harmoniaa.
Ilona ja Herttainen, laittakaahan mailia!

12 kommenttia:

Herttainen kirjoitti...

Oho, tämäpä tuli yllätyksenä! Ja peräpukamakin sai erityismaininnan ;) Laitan s-postia heti kun olen saanut eri tunnuksilla toisen blogin päivitetyksi, sitten vaihdan niihin tunnuksiin joissa on myös se s-posti ja Herttaista-blogi :)

Ps. Oli kyllä se sunkin kasvorasva/naamiojuttu aika hilpeä :D

Heini vaan:] kirjoitti...

Upean värinen pusero <333

ellen kirjoitti...

herttainen: mä just mietin että uskaltaako sinne saksaan edes lähettää mitään, kun olet manaillut katoilvia paketteja:) Luulen että huivi kyllä sopii sinulle hyvin:)

heini vaan: kiitos...tämä on sellainen väri että täytyy olla oikea mieliala:)

Bisquits kirjoitti...

Voi, kun en ehtinyt osallistua arvontaasi, jotenkin missasin sen. :-( No, jospa seuraavalla kerralla!

Jaana kirjoitti...

Nuo on niitä macaronseja =) Mun on kans pitänyt kokeilla, kaikissa naistenlehdissä oli noista resepti kun Marie Antoinette näkyi leffateattereissa. En ole itse ehtinyt reseptiä kokeilemaan, joten en osaa kommentoida, mikä olis voinut mennä marengin kanssa pieleen...

ellen kirjoitti...

buttermilk bisquits: no eipä tämä kisa montaa päivää edes kestänyt:)

jaana: ei kun noi on siis ihan vaan marenkia!!! se tässä niin hauskaa onkin. ne macaronssit näyttää kyllä tipan samoilta:)

Herttainen kirjoitti...

Totta, siniset sävyt ovat vielä lempivärejäni, vai voiko sävyjä sanoa väreiksi, no ihan sama.

Herkullisen värisiä muuten noi marengitkin, ja tosiaan vähän noiden halkeamien takia näyttää niiltä macaroonseilta. Kai maku edes oli hyvä? :)

Mari kirjoitti...

Ihana koru ja herkut näyttävät syötävänhyviltä, yleensä en marengista pidä. :P Aivan ihanat kuvat palleroista. :)

Ocean kirjoitti...

Oranssi paita näyttää tosi pirteältä!

Heini vaan:] kirjoitti...

Joo, se on totta, apeana ja ärsyntyneenä harvoin tekee mieli pistää mitään hilpeää ja energistä väriä päällensä... :) Toisaalta joskus se voi auttaakin! Edelleen - ihanaa, kun päivittelet niin usein <3

Sophia kirjoitti...

Olen käyttänyt viime kesänä ja tänä kesänä valkoista hametta, joka kyllä selkeästi kuultaa läpi. MUTTA nyt iski pieni paniikki, että näkyyköhän se muiden silmissä ihan kunnolla läpi - sen verran sain terassillakin katseita viimeksi hameen kanssa, että hmm... :/ Alushametta ompelemaan... Oletko muuten löytänyt lyhyehköille hameille sopivan alushameen kaupasta vai tehnyt itse?

ellen kirjoitti...

sophia: Olen tehnyt lyhyille hameille sopivan alushameen lyhentämällä valkoista, kaupasta ostettua, sopivan verran. Ne kaupan valmishameet on aina oudon pituisia!