lauantai 28. kesäkuuta 2008

Loput löydöt

Tässä ne loput VM alelöydöt ovat. Mustaa viittaa kuolasin jo joskus keväällä, nyt se oli sitten -50% ja ei tarvinnut kahta kertaa miettiä, otanko sen vai en. Tämä on kivan kevyt päällä, tyylikäs ja ajaton vaate.

Beige neule on ohutta ja pehmeää puuvillaa. Tästä oli myös puolet pois alkuperäisestä hinnasta! Erityisesti pääntien reikäkoristelu on kaunis. Värikin on ominta itseäni. Täytyy sanoa, että Vero Moda on kyllä ihan paras vaatekauppa alennusmyyntien aikaan!

12 kommenttia:

Nina kirjoitti...

Musta viitta on upea!

Laitoin sinulle muuten sähköpostia.. ;)

bea kirjoitti...

Tosi nätit molemmat löydökset. Tuollainen viitta olisi ihana saada syksyksi. Vero Moda on myös yksi omista suosikkikaupoista, ilman alennusmyyntejäkin :)

Herttainen kirjoitti...

Se on kyllä nautinnollinen tunne kun on malttanut jättää jotain himoamaansa rekkiin ja saa sen myöhemmin edullisemmin :)

Molemmat sitä paitsi vaikuttavat hyvin yhdisteltäviltä ja käyttökelposilta.

Mari kirjoitti...

Minulla taitaa olla tuo sama viitta harmaana/hopeana. Ei ole vielä tullut kamalasti käyttöä, mutta eiköhän nyt kesällä lämpimien iltojen päätteeksi tuo olisi juuri passeli. :)

Marika kirjoitti...

Viitta on kyllä aivan ihana! :)

Dolce Vita kirjoitti...

Oi ihana viitta ja neule, todella hyviä löydöksiä :) Minäkin löydän VM:stä usein alennuksien aikaan kivoja juttuja. Ja alennukset ovat usein tosi hyviä, kuten -70%.

*~SL kirjoitti...

Kivat ostokset

Lilli kirjoitti...

Kivoja löytöjä sä teit :)
Olen samaa mieltä että Vero Modalta löytyy alesta aina jotain kivaa, niiden laatu on kyllä usein kans vähän niin ja näin mutta eipä haittaa kun lähes ilmaseksi saa:)

Hanna kirjoitti...

Aivan ihana neule! Tuollaisen minäkin ottaisin mielelläni.

Löysin sattumalta ihanaan blogiisi, olen tähän mennessä kahlaillut enimmäkseen sisustusblogeissa mutta löytyyhän sitä näköjään muutakin kivaa :)

a. moskova kirjoitti...

Oikein yllätyin ku sulla oliki yhtäkkii mustat vaatteet :D Mut hieno toi viittatsydeemi, pitäisköhän sitä mennä itekki vähän kaivelemaan jos täälläkin ois tollasia...

ellen kirjoitti...

kyllä minä pidän mustaakin, kesällä tosin aika vähän:)

Miu kirjoitti...

Musta viitta on ihan tajuttoman upea!