torstai 12. kesäkuuta 2008

Lempineule

En ole tänään ollut kotona ja "päivän asu" -kuvat olivat kaameat. En saanut kuviin tarpeeksi valoa ja niistä tuli ihan kökköjä. Saatte siis nähdä ainoastaan neuleen...sekin on hieman epäedustavan näköinen tässä kuvassa.
Vero Modan neule on ollut minulla jo nelisen vuotta. Erityisesti kaulus on minun mieleeni. Laukku on H&M:n ja se sopii ihan täydellisen hyvin Vagabondin beigeihin nilkkureihin, jotka minulla oli tänään jalassa. Olisitte kyllä nähneet ne, jos olisi ollut kauniimpi sää. Valitukset siis suoraan Pekka Poudalle, kiitos.
Kirpparilta löytyi hauskat klipsukorvikset. Kunnon metallimöhkäleet ovat hauskoja korvissa! Muistan, että lapsena käytin aina sellaisia valtavia oransseja klipsukorviksia. Olisi ollut varmaan äidille viisainta siinä vaiheessa antaa rei´ityttää korvat. Käytin niitä aika pitkään... Taisin olla vasta 11v. kun sain ihan oikeat korvikset.
Punaisia kenkiä olenkin aina tarvinnut<3 Onneksi nämä löytyivät viiden euron sopuhintaan. Ainiin, korvikset maksoivat 0,50 euroa.


Sitten vielä vähän hiuslätinää. Minun hiukseni menevät hetkessä takkuun. Olen syyttänyt siitä vaaleita raitoja ja föönausta. Olinkin ihan järkyttynyt, kun kampaaja kehui hiuksiani hyväkuntoisiksi! Nämä eivät olleetkaan kuivat, päinvastoin, voisin käyttää jopa vähän vähemmän hoitavia tuotteita. Kampaajaa veikkasi takkuisuuden syyksi hiuslaatua, joka muistuttaa luonnonkiharaa hiusta. Hiukseni eivät ole kiharat mutta joskus vähän laineikkaat. Ostin tänään kiharille (vai kiharoille..) hiuksille tarkoitettua hoitoainetta. Jospa tästä olisi apua.
Onko jollain lukijalla ongelmaa hiusten takkuisuuden kanssa ja oletteko saaneet jostain tietystä tuotteesta avun?
Minulla on käytössä myös sellainen moisture kick-suihke ja bc:n latvasuoja. Ne ovat hyviä hiusten selvittelyssä.

16 kommenttia:

every kirjoitti...

Mä tiedän, että tää on ihan hirveetä pilkun viilausta, mutta se on 0,50 euroa tai 50 senttiä, ei 0,50 senttiä :) Pakko oli korjata, kun osui silmään :D

ellen kirjoitti...

eh, joo...
t. 0,5 grammaa loogisuutta;)

Amanda kirjoitti...

Oijoi punaiset kengät ovat ihanat :) Onko niissä korkoa?

ellen kirjoitti...

ei ole korkoa. sellaiset minulta vielä puuttuvatkin, missä olisi korko!

Amy kirjoitti...

Upeat kengät, upeat kengät, upeat kengät!

Anonyymi kirjoitti...

Mullakin on takkutukka, johon en oo löytänyt vielä pelastavaa tuotetta. Oon pitänyt tukkaani aina huonokuntoisena takkuisuuden vuoksi ja viimeksi kampaajalla käydessä yllätyin todella, kun kampaaja tokaisi, että eihän nää nyt missään huonossa kunnossa ole.

Jenny kirjoitti...

Voi argh miten upeat kengät. Olen myyty.

Anonyymi kirjoitti...

Lanzan tuotteetja Tigi auttavat takkuun. :) Tigin Ego booster on loistotuote!

Kiki kirjoitti...

Mulla on kanssa takkutukka. Ilmeisesti se on suomalaisen vaalean, ohuen hiuksen ongelma (siis yksittäinen hius ohut). Hiukset on sellaista hahtuvaista "vauvantukkaa".

Jos pidän esim. tukkaa auki, se muodostaa päivän aikana aika hassun takun tonne niskaan. Hieroutuu ilmeisesti paidan kaulukseen tai jotain.

En ole kyllä patenttiratkaisua tähän oikein keksinyt (osiksen kampausneste auttaa vähän), pitää vaan muistaa harjata letti muutaman kerran päivän aikana.

MouMou kirjoitti...

Nätti neule, kaulus on ihana!:) Olisipa jo syksy!;D

Mitu kirjoitti...

Ai että, nuo kengäthän hipovat täydellisyyttä! :D

Sophia kirjoitti...

Yleensä muuten kaikki tuollaiset suihkehoitoaineet ovat melko alkoholipitoisia ja siten kuivattavia... Ehkä joku voidemainen jätettävä hoitoaine auttaisi takkuisuuteen. Redkenin all soft soft ends on hyvä - tosin aika "ravitseva".

butterfly kirjoitti...

hei, saanko kysyä ihan näin mielenkiinnosta, kun luin että olet jossain vaiheessa ollet vähän "tuhdimmassa" muodossa, että miten olet saanut itsesi kuosiin?

tuli ihan sellanen olo, että olisi joku jenkkitoimittaja :D mutta kiinnostaisi kuitenkin!

pidän tosi paljon sun tyylistäsi, koska se on hyvin samanlainen kuin itselläni ! itselläni vain on kroppa tällä hetkellä vähän levinnyt enkä ole oikein tyytyväinen. mutta kannustaisi, jos kertoisit vähän, miten olet itse saanut pidettyä itsesi tuossa kunnossa. oletko laihduttanut jossain vaiheessa? harrastatko urheilua? miten paljon huolehdit terveellisestä ruokavaliosta?

Anonyymi kirjoitti...

Täällä suositellaan tigin ego buusteria myös =) Omat hiukseni ovat ohuet lasikuidunomaiset valonnopeudella takkuuntuvat ja booster näyttäisi olevan tällä hetkellä paras tuota tuskaan.

ellen kirjoitti...

kiitos vinkeistä!

butterfly: raskauden jälkeen olin vähän ottanut ylimääräistä, tai no sitä ennenkin kyllä. voin tehdä aiheesta postingin lähiaikoina. ei kysymys ole kuin noin 8-10 kilosta, mutta kuitenkin!

butterfly kirjoitti...

no sama juttu itsellänikin melko täsmälleen. 10kg olisi kiva pudottaa niin oltaisi taas timmissä kunnossa! =)
ei muuten, olenhan ihan sopusuhtainen nytkin, mutta kun kivat vaatteet eivät mene päälle ja jotenkin oma kroppa ei siltikään ole ihan oma.

kiva, kovasti kiinnostaa kuulla.