maanantai 23. kesäkuuta 2008

Kesäinen mekko

En ole vähään aikaan pitänyt tätä Vero Modan mekkoa. Tänään on kyllä sen verran viileää, että pitää varmaankin laittaa vielä neuletakki päälle.


14 kommenttia:

Evelina kirjoitti...

Mielenkiintoista tekstiä ja kaunis mekko.

Anonyymi kirjoitti...

Samaa mieltä, piristävän syvällistä tekstiä.

Katselin joskus Vero Modassa tuota mekkoa, tykkään!

H.H

Anonyymi kirjoitti...

oi, kaunista tekstiä. Jotenkin olen osannut kyllä lukea tämän syvällisyyden noiden "pinnallistenkin" tekstiesi lomasta. Vaikutat oikein fiksulta ja rohkealta ihmiseltä.

Aurinkoa ja jaksamista elämään, ja paljon uusia ja piristäviä kenkäpareja :D

Anonyymi kirjoitti...

Löysin tämän blogin vasta tänään. Ihanaa että joku jaksaa yleensäkin kirjoittaa jotain suhteellisen säännöllisesti ja vielä ottaa kuvia!

Sinulla on raikkaan skandinaavinen tyyli! Edullista ja ekologista. Minä vaan mietin mihin kaikki nuo tavarat mahtuvat...

Anonyymi kirjoitti...

Edellisen kommentoijan viestiin liittyen postaustoive: olisi tosi hauska nähdä, miten säilytät vaatteitasi (kenkäkaappi taitaa olla jossain esitelty?)- oletko kehittänyt jotain hyviä säilytysratkaisuja? Voi tietty olla, että sulla on kaappitilaa pilvin pimein, mutta yleensä se taitaa olla juuri päinvastoin.

Marika kirjoitti...

Nätti mekko ja nuo dinskon (?) kengät ovat myös ihanat. Itsekin niitä muutamaan otteeseen ihaillut. Kenkien tuomaa mielihyvää ei todellakaan kannata aliarvioida. Uudet kengät tuntuvat ihanilta - ainakin siihen asti, kunnes saa ei-niin-ihanat rakot jalkoihin.

Dolce Vita kirjoitti...

Itse elän tällä hetkellä myös "murrosvaihetta" elämässäni... Eteenpäin mennään ja otetaan vastaan kaikki mitä tulee :) Bloggaaminen ja pinnallinen hömppä onneksi tasapainottaa ja vie ajatukset kauemmaksi murheista.

ellen kirjoitti...

evelina: kiitos!

H.H: kiitos:)

anonyymi: kauniisti sanottu...:D

anonyymit: hmm...laitetaan mietinnän alle. tällä hetkellä järjestelmä hieman "pettää"...pitäisi vähän miettiä säilytysratkaisuja uudelleen. sedän vaimo antoi kerran paljon elfan systeemejä, ne ovat osoittautuneet näppäriksi!

marika: kengät ovat seppälän!

dolce vita: ihanaa että joku on samoilla linjoilla:) blogeja ihan turhaan vähätellään. ei kaikki ole aina niin mustavalkoista.

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis asu ja kauniita mietteitä. Samoja asioita olen pohtinut viime aikoina itsekin. Kai sitä jokainen virheitä tekee ja jättää tekemättä. Itselleen kun vaan muistaisi aina olla rehellinen ja kuten hyvin sanoit: rohkea elämälle :)

Heini vaan :] kirjoitti...

Voi miten tekstisi tuntuikin niin täysin omilta ajatuksiltani... Olen kyllä itsekin viime aikoina pohdiskellut, kuinka onnellista elämäni onkaan. <3 Etenkin tämä vuosi on ollut huikean onnellista, toiminnallista, inspiroivaa, itsensä toteuttamista. Olen tavoitellut rohkeasti haaveitani ja entistä enemmän tehnyt kaikkea, mitä tahdon, pukeutunut vapaammin (ilman "mitähän muut ajattelee"-fiiliksiä) jne. Onnellisuuden myötä myös ehkä minulla on ollut aikaa pohtia elämäni epäkohtia yms. Veikkaan, että ajan myötä kertyneet epäpuhtaudet joutuvat hieman pyörimään päästäkseen lopullisesti ulos... Hyvää tekee. <3 Olen syvästi onnellinen... Vihdoin olen lakannut vertailemasta itseäni muihin! Se on minut pelastanut. Ainoa epäkohta tällä hetkellä on se, että Armaani on kesätöissä 500 km:n päässä :'(

Lilli kirjoitti...

Kauniisti kirjoitit. Itse kuulun valitettavasti niihin ihmisiin jotka aina toivoo parasta mutta pelkään pahinta, tämän takia on joskus jopa vaikea nauttia onnellisista hetkistä.
Ehkä juuri siksi mielelläni luen blogeja jotka jakavat hyvää mieltä ympärilleen, sinun blogisi on juuri yksi niistä. :)

Mari kirjoitti...

Meinasin tulla kyselemään, että ovatko kengät Anttilasta (siellä on ainakin minun muistikuvieni mukaan hyvin samanlaiset myynnissä:P), mutta selasinpas ensin kommentit ja nyt ei tarvikaan kysyä. :P Sopivat sinulle oikein hyvin ja ovat kovin kauniit. :)
Mahtavaa että osaat ja muistat olla noin kiitollinen ja onnellinen. :) Siinä on minulla vielä opettelemista, liian usein tulee vain valitettua ja toivottua lisää ja enemmän ja erilaista.

MouMou kirjoitti...

Puhut asiaa.:) Eivät ne virheet ole välttämättä virheitä, vaan kohtalon töytäisyjä oikeaan suuntaan.;)

Ink kirjoitti...

Mielenkiintoinen, pohtiva teksti. Minun mielestäni ei kannata pohtia tekemiään virheitä myöhemmin, jos on itse onnellinen. Kuten sanoit, jos ei olisi tehnyt niitä virheitä, elämä voisi olla hyvinkin eri pisteessä.