maanantai 26. toukokuuta 2008

Vähän väriä

Teki pitkästä aikaa mieli laittaa päälle jotain kirkasta. Tämä Sisleyn t-paita on ihanan pinkki!

Kengät on samat vanhat Aaltosen Solenat.
Sain tänään varattua ajan kampaajalle. En aio kuin tasata latvoja ja jotenkin vähän kerrostaa hiuksia. Yritän edelleen etsiä kuumeisesti netistä hyvää kuvaa, jota voisi näyttää ennen tositoimia. Sienna Millerilla oli joskus tosi nätit, olkapäiden yli ulottuvat, kerrostetut ja keveän näköiset hiukset. Ne olisi ihan täydelliset! Olisi pituutta mutta kampauksilla ja kihartamalla hiuksiin tulisi ilmettä. Jos sivuilta vähän lyhentäisi, sekin jo keventäisi ja korostaisi kasvoja paremmin.


Lopuksi esittelen yhden lempikoruistani. Tämä rintakoru on ostettu pienestä käsityökaupasta. Se on käsin tehty ja jotain savea. Voiko olla enää symppiksemmän näköistä otusta! Talvella olen pitänyt tätä mustan villakangastakin rintamuksessa.

9 kommenttia:

Dolce Vita kirjoitti...

Rintakoru on aivan ihana! Olen hulluna puuhevosiin. Omistan kolme aika suurta koristepuuhevosta, kaikki ukkini tekemiä.

Ja pinkki väri tosiaan piristää, itsekkin lakkasin viikonloppuna kynnet kirkkaan pinkeiksi :) Lisäksi yksi Indiskan pinkki paita on kestosuosikkini teepaidoissa, kesät talvet... Muista kirkkaista väreistä en sitten pahemmin pidäkkään.

Tiia-Maria kirjoitti...

kivsti piristää asua tuo pinkki.Hameesi on ihana kuten aina,ja laskeutuu nätisti. (:

Herttainen kirjoitti...

Heppa on kyllä todella symppis!

Mäkin olen miettinyt josko vielä Saksassa kävisin kampaajalla kun tosi edullisesti pääsis, ihan vain pientä tasoitusta ja jotain uutta ilmettä mutta ei liian radikaalia että on sitten hääkampausta varten syksyllä riittävästi mahdollisuuksia. On vaan niin hankalaa löytää just jotain kuvaa jota näyttää malliksi, osaan aina niin kehnosti selittää...

*~SL kirjoitti...

Ihana asu!:) ja kiva koru

MouMou kirjoitti...

Kynnet mätsäävät paitaan, oih!<3:) Pinkki on siitä ihana väri, että se pukee sekä blondeja että brunetteja...

Minttu kirjoitti...

Pinkin ja valkoisen yhdistelmässä on kyllä jotain vastustamattoman kesäistä ja raikasta. Hame on muutenkin tosi kaunis!

ellen kirjoitti...

joo, tietenkin kynnet matsaa paitaan;)

Lotte K kirjoitti...

Ihanat värit asussasi! Niin raikasta ja kesäistä. Ja suloinen rintakorusi myös.. :)

Marianne kirjoitti...

No onpa aika herkullinen vari tosiaan. Vahanko rupesin miettimaan miten en ole nahnyt sinulta blogipostausta piitkiin aikoihin ja tajusin sitten etta olit uudistushassakassa tippunut blogilista suosikeistani pois! Onneksi sentaan huomasin nyt niin paasin tanne takaisin ihmettelemaan ihania asujasi.