maanantai 19. toukokuuta 2008

Punainen nahkarotsi!
Ette ikinä arvaa mikä takki minulla on päällä! Mummu ja vaari toi tämän minulle joltain etelänmatkalta 80-luvulla. Olen käyttänyt takkia viimeksi siis noin 4-vuotiaana...Jostain käsittämättömästä syystä koitin tätä tässä kerran päälleni ja eihän se miltään ihan älyttömältä näyttänytkään! Mitä nyt vähän kiristää:) Aukinaisena on kyllä ihan hauskan näköinen. Takki on siis tarkoitettu noin 100cm pitkille tenaville. Kyllä minä taidan lainata tätä joskus, vaikka onkin pääasiassa lapseni käytössä;)Oikeasti laitoin kuitenkin päälle tämän mangon neuleen. Pidän noista kirjailuista.

20 kommenttia:

MouMou kirjoitti...

Ihana rotsi, tuo väri on upea!:D Aika paljon tuttuja tuotteita löytyi luottomeikeistäsi. Kyllä sana leviää, kun joku tuote toimii tavallista paremmin...<3

sarakissa kirjoitti...

Tuohan näyttää tosi hyvältä, en olisi ikinä tajunnut, että se onkin pienten lasten takki!:) Aika oudoista paikoista sitä voi kyllä löytöjä tehdä :)

Anonyymi kirjoitti...

"en pese kasvojani kuin vedellä!!!
käytän kanebo 38 ripsaria ja mus:in peitevoidetta. kaiki lähtee ihan kiltisti vedellä."

Hmmh.

ellen kirjoitti...

moumou: kiitos. mitä noista löytyy omasta meikkipussistasi?

sarakissa: niinpä:)

anonyymi: niin, tuo taisi olla siellä paras aika vuodesta- blogissa kommenttinani. laitan niin vähän noita peiteaineita kasvoille, että hyvin lähtee. ja jos jotain jää, niin kasvojen rasvaaminen pesun jälkeen vie loput mennessään:) voin sanoa, että sen jälkeen kun lopetin puhdistusaineiden käytön, ihoni ei ole koskaan voinut paremmin! ja tämä "kokeilu" on jatkunut yli vuoden. siinä ajassa iho on selvästi vahvistunut, kuivuminen on vähentynyt radikaalisti. epäpuhtauksia ihossa ei ole. mutta jos käyttäisin paljon meikkiä tämä ei luonnollisesti varmaan onnistuisi:)

MouMou kirjoitti...

Kanebo tietysti, Lumenen kulmakarvakynä (kunnes löysin H&M:n halvemman), MUS:n nappi näyttää tutulta (tiputin sen lattialle ja se räjähti, vaihdoin sitten Joe Blascon neutralisoijaan) ja myös MUS:n kiilto kävi tutustumassa muihin meikkipussini asukkaisiin.:) Oriflamen Gloss Boosterit tosin syrjäyttivät sen.;)

Herttainen kirjoitti...

Heh, en siis ole ainoa joka tunkee päällensä lapsuuden vaatteita! Hihat kiristää mulla aina eniten... Hyvä että teillä on vaate jota voi kaksikin perheenjäsentä vuorotellen käyttää :)

Ssu- kirjoitti...

Hauska takki, ei todellakaan näytä päälläsi siltä että kuuluu oikeasti jollekin pikkuisemmalle :D

Calin kirjoitti...

Eikö tuo takki kiristä hartioista :D ei vois kyllä ainakaan kuvien perusteella mitenkää uskoa et ois lasten takki oikeesti :)

ja pliiiis sano et tuota silmämeikki kuvaa on muokattu edes jollain tapaa! Ei noin nätin värisiä silmiä voi olla olemassa!!!!

aada kirjoitti...

Mullakin löytyi tuttuja sinun meikeistä :D Mulla on noista Biothermin ja MUS:in peiteaineet, Lumenen puuteri ja kulmakynä ja Rimmelin poskipuna :D

ellen kirjoitti...

moumou: jos minun pitäisi valita vain yksi kosmetiikkatuote jota voisin käyttää loppuelämäni, se olisi tuo kanebo!

herttainen: sama vaate saa monesti ihan uuden käyttötarkoituksen tällä periaatteella! vrt entinen mekko, nykyinen tunika:)

ssu: kiitos!

calin: no en voi sanoa etteikö tuo takki olisi hieman tiukka;) ja joo, on toi mun oikea väri, kiitos:)

aada: sullahan oli paljon samoja!!! olisiko jotain mitä minulla ei ole, mitä suosittelisit? jos kerran on näin sama mieltymys meikkien suhteen!

Lotte K kirjoitti...

En osaa päättää kummasta asusta tykkäisin enemmän! :D Ensimmäisessä on ihanat värit ja rotsi on tosiaan älyttömän hyvännäköinen, ihme etä mahtuu hartioista jos lastenvaate on! Ja toisen asun neule on ihan mielettömän suloinen, tykkään tuosta kuvioinnista myös paljon.. :)

Jenni kirjoitti...

Voi ei! Tuo nahkatakki on aivan mieletön! :D Uskomatonta, että se on oikeasti lasten vaate. Istuu niin hyvin, että ei kyllä millään uskoisi!

Jenni kirjoitti...

Ja piti vielä palata ihastelemaan noita upean värisiä silmiäsi. Oih ja voih! :D

ellen kirjoitti...

lotte k: kyllä tuo takki aika tiukka on hartioista kiinni vedettynä! mutta mahtuu kuitenkin...

jenni: en koskaan voi laittaa mitään tummaa/ luumunväristä luomiväriä, silloin näistä silmistä tulee ihan psykot! aika usein minulta on kysytty onko piilarit, kerran joku sanoi, että minulla on ihan suden silmät:)

ambe kirjoitti...

Tuo takkihan on upea! Enpä olisi arvannut sen olevan lasten mallistoa ;) muutenkin asusi näyttää aivan ihanalta.

Nelliina kirjoitti...

heh toihan on upea takki :D Täytyy kyllä ihaillen sanoa että susta ei ikipäivänä uskoisi että olet sanut lapsen.. noin hyvää kroppaa näkee harvoin edes elämänsä kunnossa olevilla teineillä :)

ellen kirjoitti...

ambe: kiitos!

nelliina: mitä tohon nyt voi sanoa!? kiitos. ei se lapsi niinkään naisen kehoon vaikuta, ainoastaan liika syöminen ja liian vähäinen liikunta;)

Dolce Vita kirjoitti...

Vau, siis hieno tuo takki! Enpä olisi uskonut, että on lasten koko :)

musta mango kirjoitti...

Upea takki! Punaisen sävy näyttää ihanalta, ei liian kirkuva eikä liian tumma. Pitäisköhän käydä kurkkimassa otollisia lastenosastoja ;)

Tyhmä kysymys toiselta vähän meikkaavalta: mikä ihme on valopuuteri?

ellen kirjoitti...

dolce vita: kiitti!

musta mango: siis se on periaatteessa tavallinen puuteri, mutta en kyllä tiedä mihin se valo-efekti perustuu...ei se mitenkään kimalla, mutta tekee sellaisen "hehkun" iholle. olisiko vähän sama asia kuin valokynä, mutta puuterina?