torstai 22. toukokuuta 2008

More&More


Ostin paidan noin kolme vuotta sitten Stockalta. Merkki on More&More. Ihastuin noihin vyötärölle solmittaviin nauhoihin, ne voi kieputtaa vaikka miten! Paita on osoittautunut muutenkin todella hyvänlaatuiseksi, ei ole mennyt yhtään miksikään tänä aikana. Jouduin kyllä kaventamaan paitaa jonkin verran, ilmeisesti More&More merkin vaatteet on aika reilulla mitotuksella tehtyjä.


Nahkaiset sandaalit ovat Tarjoustalon alesta!!! Nämä ovat ihanat<3 Joka paikasta voi tehdä löytöjä, kun vaan kulkee silmät auki. Tosin, minulle tekisi joskus hyvää kulkea laput silmillä:)

7 kommenttia:

Tiia-Maria kirjoitti...

Ompas kiva rusetti.Tuo taitaa kuulua kategoriaan monikäyttöisyys ja laadukkuus,tosi hyvältä näyttää.On myöskin melko ajattoman mallinen ja helppo yhdistää.Kiva! (:

ellen kirjoitti...

jep, ja rusetin saa todella huomaamattomaksikin jos kieputtaa noita enemmän vyötärön ympäri.

MouMou kirjoitti...

En yleensä tykkää kietaisupaidoista, mutta nuo nauhat saavat minut pitämään tuosta.:) Edistystä! Kiva yhdistelmä beige ja kirkas valkoinen. En kyllä myönnä kadehtivani sandaalejasi, vaikka niin teenkin!:D

Dolce Vita kirjoitti...

Laput tarvisin minäkin silmille ;) Kun sitä joskus bongailee vähän liikaakin kaikkea ihanaa, esimerkiksi ruoka-ostosten lomassa... kun tarkoitus olisi ostaa vain sitä ruokaa.

ellen kirjoitti...

moumou: toi on mun kestosuisikkiyhdistelmä kautta aikojen, valkoinen ja beige<3

dolce vita: minullakin on tutkain viritettynä, ihan joka paikassa...

Mrs. V kirjoitti...

Todella kaunis ja elegantti asu!

Pistän salasanan postiisi, sillä jostain kumman syystä jaksan luottaa muihin bloggaajiin:) Pyydän että salasanaa ei luovuteta KENELLEKÄÄN eteenpäin.

ellen kirjoitti...

kiitos paljon:) olen luottamuksen arvoinen.