lauantai 31. toukokuuta 2008

Marianne-karkkina

Olen jo jonkin aikaa katsellut puna-valko-raidallisten paitojen perään... Kun tämä oli Hennesillä alennuksen jälkeen hintaan 4,95, niin pakko oli ostaa. Tulee kyllä tosi pirtsakka olo tässä paidassa! Etumuksen rusetti kruunaa kokonaisuuden.
Huivin ostin Sokokselta. Siinä on seassa silkkiä ja huivi on kauniisti liukuvärjätty. Sen voi asetella puuterisen vihertäväksi tai räväkän omenanvihreäksi. Ostin tämän huomisia ristiäisiä varten. Minulla on vaalea kotelomekko, johon ajattelin huivin yhdistää. Pari muutakin vaihtoehtoa pyörii vielä mielessä, mutta huomenna laitan kuvaa siitä mihin päädyin. Tällä saa hillittyä räväkkyyttä vaaleisiin asuihin. Toimii varmaan mustankin kanssa ihan kivasti.

Sitten hankin uuden meikkipuuterin. En ole sellaista ostanut aikoihin, mutta tämä MUS:n Dual Foundation vaikutti kokeilemisen arvoiselta. Kesällä ei jaksa pahemmin meikkailla, tätä ei tarvitse sipaista kuin vähän naamariin ja näyttää huolitellulta! Mikä parasta, tämä jotenkin taittaa valopuuterin tavoin ihon punakkuutta ja värieroja. Kesällä se on ihan hyvä juttu. Onko jollain kokemuksia tästä tuotteesta? Mielelläni kuulisin tuotearviota, koska itsellä tämä on nyt käytössä ihan ensimmäistä kertaa.


3 kommenttia:

MouMou kirjoitti...

Miten noin pieni rusetti voikin piristää noin paljon!:) Suloinen paita.

Dolce Vita kirjoitti...

Ihana! Minäkin kaivoin kaapistani esiin sen puna-valko raidallisen paitulin :)

Cerisier kirjoitti...

Ihana paita!