lauantai 24. toukokuuta 2008

Kummitäti kimpsuineen kampsuineen

Tulevan kummilapseni ristiäiset lähestyy, ja tänään kävin hankkimassa hänelle asiaan kuuluvan lusikan. Näissä vaatteissa pyörähdin kaupungilla.Käytiin lapsen kanssa samalla hesessä syömässä, voi ähky mitä ruokaa siellä on. On taas pikaruoka-kiintiö hetkeksi täynnä!


Pusero Fransa, hame Ichi, neule ja laukku H&M. Huivi on kirpparilta eurolla. Mielestäni todella upea! Ja näihin Vagabondin kenkiin en kyllästy varmaan ikinä.Saan kunnian pidellä tulevaa kummilastani sylissä toimituksen ajan. Siinäkin mielessä lusikka on hyvä ja perinteinen lahja. Kun tutkailin vaihtoehtoja etukäteen netistä, huomasin Kalevala Korun "Mesikämmen"- kummilusikan. Oli aika helppo valinta ostaa tämä, se on kaunis, ajaton ja tällaiselle on varmasti käyttöä lapsuusiän jälkeenkin.
Minkälaisia kummilahjoja te olette saaneet/antaneet?

kummilusikan kuva osoitteesta http://www.kalevalakoru.fi

9 kommenttia:

Silja kirjoitti...

Minulla on yksi kummipoika, ja hänelle olen ostanut juuri tuon saman Mesikämmenen. Se on niin suloinen! Ja suloinen on toki myös neljä kuukautta vanha kummipoikani :)

Bisquits kirjoitti...

Onko nuo Vagabondin kengät uudesta mallistosta? Ihanat, minäkin tahdon tuommoiset! :-)

Jenny kirjoitti...

Ihan mielettömät nuo kengät, samantyylisiä ihailin sallan blogissa. Olvat mustat mutta silti. Pitäisiköhän sitä itsekin..?

ellen kirjoitti...

silja: ne on kyllä niin suloisia:)

bisquits: kevään mallistosta oli, pari kk sitten ostettu

jenny: tämän kaltaisia kenkiä on ollut paljon nyt. näissä vagabondeissa on kuitenkin todella hulppea korko! ja näitä on myös mustina ja punaisina

Auntie Tati kirjoitti...

OIh, huvi on todellakin aivan upea :)

Tiia-Maria kirjoitti...

minusta tuli maaliskuun lopussa kummitäti. (: en kuitenkaan ole sylikummi,joten ostin tinaisen kehykse,johon kaiverretaan ne nimi,paino,pituus ja synttäripäivä. (:

Anonyymi kirjoitti...

Ostin kummipojalleni aikoinaan kultaisen vauvasormuksen, oli aika söötti näky ristiäismekossaan sormus sormessa :)

pinja2 kirjoitti...

Nätti tuo hankkimasi kummilusikka. Meillä muuten ei kummilusikat olleet koskaan kotona käytössä.

Mrs.Marple kirjoitti...

Annoimme kummipojallemme aikoinaan tuon ihan saman lusikan. Oli paljon tyylikkäämpi kuin muut tarjolla olleet, itseasiassa edullisempikin, ja kuten kirjoititkin - ajaton.