sunnuntai 4. toukokuuta 2008

Kotona taas

Oli kyllä niin mahtava viikonloppu säiden suhteen, että tällä taas jaksaa parit vesisateet! Kävin vähän merellä kalassakin miehen seurana. Ei kyllä tullut mitään saalista mutta parempi niin;) Onnistuin kuitenkin rypemään veneessä metalliputkeen ja siitä muistona aimo mustelma sääressä. Nyt on kuitenkin sellainen ihana polttelu iholla, oli niin kertakaikkisen lämmintä. Miten muiden viikonloppu sujui säiden suosiessa näinkin hyvin?


Päällä on Espritin kesämekko. Tämäkin on kirppislöytö...kuten hopeiset kengätkin. Ihastuin noihin kirjailuihin, ne tekevät mekosta kesäisen olematta silti levoton.
Kengissäkin on ihanaa kirjailua. Tässä lopussa sitten vuoden "luontokuvaajan" eli minun tämänpäiväinen kohtaaminen hirven kanssa. Oli se muuten iso! Kuvissa niin pieni ja suloinen mutta läheltä katsottuna näytti kolmimetriseltä metsän valtiaalta...vähän jännitti kun hirvi tuijotti minua koko kuvauksen ajan. Kerran se otti askeleen lähemmäs ja sitten poistuin kiireesti paikalta.


6 kommenttia:

Mitu kirjoitti...

Huijui, miten edes uskalsit ottaa hirvestä kuvia? Multa olisi mennyt pupu pöksyyn jo ennen kun saisin kameran esille :D

Anonyymi kirjoitti...

Millon suoritat kilpailun arvonnan, kun kilpailuaika on loppunut jo ajat sitten?

Dolce Vita kirjoitti...

Meilläkin oli tosi lämmin vkl, ehdin käräyttää käsivarteni, vaikka kuinka suojasin voiteilla...

Herttainen kirjoitti...

Mullakin on pari mojovaa mustelmaa nyt säärissä, mutta enpä edes tiedä mistä ovat tulleet... Usein käy niin. Mulla on vielä omasta takaa pehmustettakin ;) niin luulisi ettei pienistä kolhuista mitään tulisi mutta eikä mitä.

Aika komia hirvi, hyvä että pysyi sopivalla kuvausetäisyydellä. Tuli noista kuvista mieleen pari päivää sitten näkemäni leffa Into the wild. Hurja pätkä, mutta näkemisen arvoinen.

ellen kirjoitti...

anonyymi, julkaisin voittajan heti kun arvonta loppui, se oli lumianna!
täältä voi nähdä korun voittajalla:)
http://lumiannan.blogspot.com/2008/05/keskeskes.html

ellen kirjoitti...

siis uusiksi osoite
http://lumiannan.blogspot.com
/2008/05/keskeskes.html