torstai 29. toukokuuta 2008

Kirppislöytöjä tänään

Vaaleanpunainen Polan hame 1,5e, Ivo Nikkolon kotelomekko (60%villaa, 40% puuvillaa) 2e.


Mitä kaupasta saa kolmella ja puolella eurolla?
Kirpparit ovat mahtavia. Jokainen kerta siellä tuntuu seikkailulta. Se vähän kuin uhkapeliä, jossa voi vaan voittaa!

15 kommenttia:

marilynes kirjoitti...

Ihanat kengät! HALUAN <:

Herttainen kirjoitti...

Vaaleanpunainen hame on ihana ja siihen mahtavasti mätsäävät kengät!

Mä taas välillä koen että kaupasta saa jotain halpisrättiä halvemmalla kuin kirpparilta käytettyä tavaraa. Ostin talvella h&m:ltä pari hametta á 2 € ja se oli jotenkin ihan väärinpäin.. Samaan aikaan kun joillain kirppareilla kiskotaan 5-10 € käytetystä hameesta.

Sulla on todella tuuria lähikirppisten kanssa kun pitävät hintoja alhaalla. Onko ne itsepalvelukirppiksiä vai hyväntekeväisyyskirppiksiä?

ellen kirjoitti...

toi millä mä tänään kävin on sellainen itsepalvelukirppis.siis että on loosseja joihin ihmiset vie omaan pöytään myyntiin esim viikoksi. mä aina ronaan kaikki "mummopöydät", niissä on yleensä mahtavimmat löydöt hyvään hintaan:) sellaiset missä on jotain hennesin vaatteita yms myynnissä, hinnat on yleensä korkeat.

Heini vaan :] kirjoitti...

Ensimmäistä kertaa kommentoin blogiasi, vaikka olen jo ehkä kuukauden pvät täällä vieraillut! Olet yksi niistä bloggareista, joiden sivuilla olen käynyt ensitapaamisesta lähtien jatkuvasti :] Pidän paljon klassisesta, mutta kokeilevasta tyylistäsi! Tiedät tosi hyvin, mikä siulle sopii ja tyylisi kantaa päivästä toiseen. Lisäksi kannat vaatteita hienosti! Upeaa on myös se, että päivittelet entryjä tosi usein :) I'm your fan! :D

Tiia-Maria kirjoitti...

hame on hurmaava,niin kepeä ja hauraan värinen! (:

Jenny kirjoitti...

Ekat kengät ovat todella kauniit.

ellen kirjoitti...

heini vaan: kiitos tosi paljon, on kiva kuulla tuollaista palautetta:)

tiia-maria: hauras kuvastaa hameen sävyä tosi hyvin!

jenny: vaaleanpunaiset kengät on ostettu joskus aleksi 13:sta

Hinska kirjoitti...

Vaaleanpunainen hame on kyllä unelma, mäkin haluan tuollaisen. :D

Molly kirjoitti...

Voi miten upeita asuja taas! :)

Dolce Vita kirjoitti...

Mahtava tuo kotelomekko! :)

Minttu kirjoitti...

Tykkään erityisesti kotelomekosta! Pystyyköhän sitä käyttämään ilman tuota nauhaa? En ole oikein rusetti-ihminen... Tai varmaan olet testannutkin jotain nahkavyötä tms. Olisi kiva saada siitä lisää kuvia. Kuvasi ovat niin ihania!! :)

sarakissa kirjoitti...

Kirpparit on kyllä mahtava keksintö ja olen onnistunut kehittämään jonkinlaisen kirppis-addiktion itselleni, käyn vähintään kaksi kertaa viikossa kirppiksellä :) Ärsyttää kyllä välillä tosiaan ne korkeat hinnat (ainakin täällä Tampereen keskustassa, yllätys..) mutta jos jotain tolkuttoman hienoa tulee vastaan, niin voin siitä sen 20e:kin pulittaa. Mutta noista puoli-ilmaisista löydöistä jää kyllä paras mieli!

ellen kirjoitti...

minttu, minä vaan vetäsin tuon valkoisen rusetin tuohon, koska mekko on vyötäröltä sen verran löysä. siihen voi laittaa mitä vaan, mutta tarkoitus olisi vähän ommella muotolaskoksia syvemmäksi. silloin vyötä ei ehkä edes tarvita:)

vali kirjoitti...

oi miten ihana kotelomekko. milloinkohan minä saisin aikaiseksi kokeiltua tuota kirppistelyä...

Minde kirjoitti...

Iiihana tuo vaaleanpuna-valkoinen yhdistelmä! Tänne Tukholmaankin on tullut yhtäkkiä (vihdoin!) kunnon kesä, joten täytynee kaivaa kaikki pastellivärit kaapista!