perjantai 30. toukokuuta 2008

haasteita ja unelmia

Bea haastoi minut kertomaan viisi unelmaani. Olen lykännyt vastausta haasteeseen, koska on ollut vaikea miettiä koko asiaa. Suurimmat unelmani ovat täyttyneet. Tärkeimpänä niistä oma perhe.
Tässä nyt tämänhetkisen tunnetilan valassa tehdyt valinnat ja haaveet:

1. Perheen pysyminen koossa läpi kaiken. Tahdon nähdä mieheni ja lapseni vanhenevan onnellisena.

2. Terveys. Se ei ole itsestäänselvyys. Tämä vaikuttaa elämänlaatuun niin suuresti, että ei pitäisi pitää nuoruutta ja elinvoimaa ikinä itsestäänselvyytenä, vaan olla kiitollinen siitä.

3. Oman paikkani löytyminen perheen ulkopuolella. Minulle on tärkeää olla minä. En ole vain äiti tai vaimo. Olen myös edelleen oma persoonani, joka ei täysin määrity noiden vaativien käsitteiden mukaan. Käytännössä tämä tarkoittaa ammatti-identiteetin löytymistä ja intohimoa sitä työtä kohtaan.

4. Sisäinen ja ulkoinen harmonia. Toivottavasti voin aina olla sinut itseni kanssa, ja tehdä elinympäristöstäni sen mukaisen. Jos me ihmiset peilaamme itseämme toisten ihmisten kautta, toivoisin voivani olla edes hetkittäin valonsäteenä, joka sokaisee silmät. Ja sitten avaa ne.

5. Okei...no olisi se valkoinen unelmien nahkalaukku ihan kiva:)

Loppuun vielä tyyli-ikonini, Carolyn Bessette-Kennedyn hillittyä charmia. Pakko myöntää, hän on ainoa ketä koskaan olen oikeasti ihaillut tyylillisesti. Siis ihan ylitse muiden! Ja luulen, että se ei niinkään johdu noista vaatteista tai asusteista. Se johtuu tavasta, jolla hän ne kantaa.news.bbc.co.uk

www.ouroneheart.com
www.melonpatch.net
styleraven.wordpress.com

7 kommenttia:

Dolce Vita kirjoitti...

Kieltämättä näyttää ihan sinun tyyliseltäsi :)

Minttu kirjoitti...

Mielenkiintoista - samalla tietty aika luonnollista - että aikuisempana haaveet liittyvät aika paljon perheeseen, lapsiin ja terveyteen. Nuorempien haavelistoilla on enemmän näitä täydellinen kesäloma -tyyppisiä haaveita, joissa niissäkään ei ole mitään vikaa tietenkään. Oman itsensä määrittäminen myös muuna kuin äitinä tai osana perhettä on tärkeää, etenkin siinä vaiheessa, kun lapset ovat pieniä. :)

Anonyymi kirjoitti...

Mikä sinun ammattialasi on, jos saan udella?

*~SL kirjoitti...

Ihania tyylejä ja hyviä realistisia unelmia

Herttainen kirjoitti...

Nuo ensimmäiset on kyllä todella tärkeitä. Minulle oli järkyttävä uutinen ja yllätys kun vanhempani erosivat toissavuonna. Itse aion tehdä parhaani, että voisin oman perheeni pitää koossa. On meidän perhe vielä tavallaan koossa, mutta sitä ei tiedä missä vaiheessa vanhemmat saattaa lähteä hyvin eri teille ja tuleeko niillä pidettyä yhteyttä :/ Ja terveyttä ei koskaan voi vaalia liikaa. Itselläni se olisi varmasti kivunnut listan kärkeen jos olisin listannut haaveita kun sain tietää olevani sairas.

ellen kirjoitti...

kiitos kaikille. niin ne unelmat (ehkä) iän myötä muuttuu. voihan olla, että myöhemmin elämässä palaa taas siihen pinnalliseen osastoon;) ei elämää saa liian vakavastikaan ottaa.

Nelliina kirjoitti...

Se muuten näkyy että Carolyn on tyylisuosikkisi, nyt sen tajusi kun iskit eetteriin :) Samaa hillittyä tyylikkyyttä sinulla.