sunnuntai 11. toukokuuta 2008

Barbien kevät-takki

Mieheni ihana mummo antoi minulle tämän takin tänään! Hän on tehnyt sen anopilleni oppikoulu-aikana. Miten tällaisia aarteita edes voi olla? Lisäksi sain kaksi uskomatonta mekkoa, esittelen ne myöhemmin.Takki on hyvin monipuolisesti yhdisteltävissä. Valkoisella huivilla se näyttää ihan erilaiselta kuin pinkillä. Takissa on ollut vyö (se on hukkunut), ajattelin poistaa vyölenkit ja mahdollisesti hieman kaventaa takasaumoista. Tykkään hihoista käärittyinä, silloin pinkki vuori pääsee esille! Suunnittelen vaihtavani takkiin myös vähän näyttävämmät napit. Mattahopea tai helmiäisvalkoinen voisi toimia aika piristävästi takin kuosin kanssa. Jos vaihdan napit, niitä voisi siirtää vähän sisäänpäin ja kavennusta ei ehkä edes tarvittaisi.

Voin vain haaveilla olevani joskus yhtä taitava kuin tämä mummo...Ja vannon käsi sydämellä vaalivani lopun ikääni tätä taidonnäytettä!

11 kommenttia:

Dolce Vita kirjoitti...

Ihana, ihana takki! Saisinpas itsekkin kultani mummolta jotain kivaa vaatetta... tosin en ole koskaan vielä päässyt sinne tonkimaan aarteita, toisin kuin omaan mummolaani.

ellen kirjoitti...

kiitos! mummojen säilyttelemät aarteet aina pääsevät yllätämään. onneksi ollaan anopin kanssa aika saman kokoiset, vaatteet on aina kuin minulle tehtyjä.

MouMou kirjoitti...

Nuo valkoiset kengät korostavat takkia erityisen hyvin.:)

sarakissa kirjoitti...

Tuollaiset aarteet ovat juuri parhaimpia! tosi nätti takki, ja uudet napit varmaan piristää ilmettä entisestään. voi kun pääsisi taas penkomaan mökille äidin ja mummon vaateaittoja :)

ellen kirjoitti...

moumou: noi on samat dinsko kengät kuin nelliinankin blogissa eilen!
sarakissa: minun äitini ei säilytä ikinä mitään vanhaa:( nyyh. ja mummu teki virheen antaessaan minulle lapsena leikkeihin/"tuunattavaksi" kaikkia 60-luvun mekkoja. sen tietää mitä niistä on jäljellä! ei mitään.

bea kirjoitti...

On kyllä ihana malli takissa, sopii tosi hyvin tuohon kankaaseen. Erityisesti tykkään taskunsuista.
Vanhassa käsityössä on vain sitä jotain :)

ann kirjoitti...

Mikä takki, vau! Mutta kyllä mummojen kätköistä voi odottaakin silloin tällöin jotain tuonkaltaisia aarteita löytyvän, nimimerkillä kokemusta on. :D

Herttainen kirjoitti...

Voi että, on kyllä todella kaunis takki! Ja muutenkin kaikkea ihanaa tänne taas ilmestynyt poissaoloni aikana!

Jaana kirjoitti...

Tuo takki on kuin karamelli =) Ihana kertakaikkiaan! Ihan loistavia tuommoiset, missä ilme muuttuu kokoaan, kun vaihtaa huivin väriä johonkin muuhun, mikä kuiteknin löytyy tuosta takista.

Jaana kirjoitti...

Hei, se piti vielä sanoa, että ei mitään tietoa, kuin pitkä olet, mutta näytät näissä uusissa poseerauksissa aiempaa pidemmältä...nää on varmaan niitä, missä mummo kertoi, miten kannattaa pitää jalkoja, eikö ;-)

ellen kirjoitti...

joo on ollut ihan varmaan mummon neuvoista kiinni:) en ole mikään pitkä, 163-164cm