perjantai 11. huhtikuuta 2008

Vedenvihreää

Mekko on ostettu kesän alemyynnistä -70% alennuksella. Kovin paljoa ei maksettavaa jäljelle jäänyt. Samasta pikkuputiikista löytyi viime kesänä naimisiin menneelle ystävälleni maailman ihanin hopeinen pikku laukku ja kengät "suurta päivää" varten. Sain kunnian olla hänen kaasonaan ja voisin jossain vaiheessa tehdä siitä ihan oman postauksen jos kiinnostusta aihetta kohtaan teiltä lukijoilta löytyy.Mekon taakse solmitaan pitkät satiininauhat rusetille. Vaihtoehtoisesti ne voi kiepauttaa pari kertaa vyötärön ympärille jos haluaa kapeamman uuman.


Kengät on kirpparilta huimaan 3e:n hintaan. Näitä ei oltu koskaan käytetty pohjista päätellen. Minä pidän kenkien itämaisesta tunnelmasta. Kaikenlisäksi näitä on helppo yhdistellä eri asuihin, ovat kuin korut!


6 kommenttia:

Dolce Vita kirjoitti...

Kertoisitko hiukan siitä kaason työstäsi; mitä kaikkea jouduit tekemään? Jos olen oikein ymmärtänyt, sinähän olet naimisissa? Piditte siis ihan kirkkohäät juhlineen? Itselläni kun lähestyy se suuri päivä, elokuun alussa :) En oikein osaa antaa kaasoille mitään tehtäviä, apua, tuntuu jo liian helpolta tämä häitten järjestäminen :/

jenni kirjoitti...

Aivan ihana asu jälleen. Kuvasi ovat tosi kauniita, kaikin puolin esteettisesti kaunista katseltavaa!

ellen kirjoitti...

olen naimisissa mutta meidän häät ei mennyt minkään perinteisen kaavan mukaan:)
mutta kaasona auttelin järjestelyissä. tein kutsut, organisoin polttareita, autoin valitsemaan kaikkea häihin liittyvää kukista morsiamen pukeutumiseen. sitten suunniteltiin häihin ohjelmaa ja tein polttarikansion.
autoin myös juhlapaikan koristelussa ja hääpäivänä missä milloinkin tilanteen mukaan. vinkkinä sanon että anna jo tässä vaiheessa tehtäviä niin kaasoilla on aikaa paneutua niihin!

Anonyymi kirjoitti...

Hei Ellen! Ihania vaatteita! Oma tyylimakuni on aika lähellä sinun tyyliäsi ;) Mahdatkohan tuntea minut? Olen yksi hissanope Turun suunnalta...

Jatka samaan malliin... Kotiseudullasi taitaa olla huippukirppiksiä. Tekisi mieleni päästä penkomaan sinne!

ellen kirjoitti...

kiitos! itseasiassa taidan tunteakin...eikö niin että meidät yhdistävä tekijä on pohjoisessa;)

mulle voi laittaa s-postiakin niin ei tarvitse olla anonyymi! jos tulee jotain mieleen.

Eerika Roma kirjoitti...

Hei! Ihan pakko oli kommeitoida, loysin blogisi vasta nyt ja tykkaan kovasti. Itse olen menossa naimisiin vuoden paasta (tosin Roomassa missa asun) ja olisi tosi mielenkiintoista kuulla tuosta kaasona olemisesta/tehtavista ja haista yleensa. Minulla viela aikaa rittaa joten en ole oikeastaan edes aloittanut haiden suunnitteluakaan mutta pian se on edessa. Joka tapauksessa mukavaa kevaan jatkoa ja jatkan lukemista!