keskiviikko 23. huhtikuuta 2008

Trenssitakki


Löytyihän sellainen lopulta! Ei tosin beige, mutta oikeastaan tämä valkoinen on sittenkin parempi. Olen erittäin tyytyväinen uuteen hankintaani, tämä on malliltaan klassisen ajaton. Takki on Vilan ja maksoi 39.90e. Suurin kriteeri takille oli materiaali ja konepestävyys, sen täytyy olla 100% puuvillaa.10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mulla onkin sitten tuo sama takki beigenä... :) Muuten aivan ihana, mutta tuo menee vain ikävästi ruttuun käytössä. (Ainakin jos koko rievun ensin uittaa läpimäräksi kaatosateessa... :P) Ja konepestävyys on kyllä ihan must!

PikkuSanna kirjoitti...

Tosi nätti <3

siartag kirjoitti...

upea, pukee sua tosi hyvin! (niinkuin kaikki muutkin vaatteesi, meinas purkka mennä väärään kurkkuun kun ovat niin upeita).

Oletko muuten koskaan harkinnut näyttäväsi naamaasi blogissasi? Olisi mielenkiintoista nähdä minkä näköinen olet, kun sinulla on unelmien vartalo ja kaikkien tyttöjen unelma vaatteita.

Itkupilli kirjoitti...

Kaunis takki, sopii sulle upeasti kun olet noin laiha. Paksumman paalla toi olis ihan kamala. :))

Rose kirjoitti...

pretty!

ellen kirjoitti...

kiitos kommenteista. en ole kyllä ajatellut näyttää naamaani...ja blogigin on vasta aika tuore. katsotaan sitten vuoden päästä:)

olen kyllä tähän takkiin tosi tyytyväinen. valkoisia on niin monen sävyisiä mutta tämä on sellainen kauniin puhdas, ei silti liian kova vitivalkoinen.

nelliina kirjoitti...

Voi miten nätti! Piti sanoa jotain muutakin mutta meni mielestä :D:D tämä aamu ei ole mua varten...

Rose kirjoitti...

hey:) you mentioned that you've got a polka dot dress yeah? wear it! i would like to see it on you. *curious*

Dolce Vita kirjoitti...

Kiva takki, ja eipä haittaa yhtään vaikket beigeä ostanutkaan! :) Minunkin pitäisi ottaa se takkini täältä äidin nurkista kotiin.

jenni kirjoitti...

Ihana takki!

Metsästelen myös trenssia, mahtoiko tuota takkia olla tummempana?

Valkoinen ei minulle oikein sovi, en osaa olla sotkematta! :)